All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Cerere unban.

  Nick: Well Pe ce subserver ai primit ban: Lobby Numele membrului din staff care te-a banat: Consola Dovezi: https://imgur.com/YyBuhgJ Alte detalii: -----
 3. Today
 4. reclamatie k0nNix

  Nu o mai am, dar puteti verifica si voi ca el mi-a dat degeaba. Emitzz mi-a dat tp m-a bagat in trap, am iesit si cica e camp Asta e staff?
 5. reclamatie k0nNix

  Dovada ca ai luat jail de la el o ai?
 6. Report paquito

  O reclamatie fara dovezi este = cu 0
 7. Propunere faina dupa parerea mea.

  incearca in sectiunea de mc
 8. Propunere faina dupa parerea mea.

  incearca in sectiunea de mc
 9. Cerere Helper

  Nume: Cosmin Nume in joc: CosminChanel Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu am Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt in baiat sunt rabdator,amuzant,serios si amabil.Mereu incerc sa fac totul cat de bine pot. Adresa (ID) Skype:+37369995510 Nick+ID discord (obligatoriu):CosminChanel#6536 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Da Primele 7 cifre din CNP :9269726 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:SkyPvp siGTA Cat timp poti dedica serverului: Dupa scoala de la orile 15 pina la 18 De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ajut jucatorii si serverul Ai citit regulamentul?:Cuvantul Helper se scrie cu culoarea verde deschisa
 10. Cerere in Politie in Gta

 11. Cerere Politie GTA

 12. reclamatie k0nNix

  Nick-ul tau : Astew0w Nick-ul celui reclamat : k0nNix Descrie situatia : Deci, Emitzz mi-a dat tp, am acceptat de curios ca ma tot spameaza de 2 zile cu tp, m-a bagat in trap, am iesit cu perla si dupa vad ca iau jail camp, e a 2-a oara cand nu fac nimic si primesc jail de la acest helper. Nu vezi cate reclamatii are? Scoateti-l din functie nu merita Data : 19/11/2017 Dovezi : https://imgur.com/a/u8UiQ
 13. Cerere Mafia

  :
 14. obținerea rangului

 15. Cerere Dealer

 16. Cerere Terorist !

  1. Cu ce nick joci pe server ? :TheRealSteffy 2. Ce factiune doresti ? :Terorist. 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? :Imi place sa ma lupt cu politia/civilii/swat si imi place factiunea in sinesi pvp-ul. 4. Ai citit regulamentul ? :Allah cel Puternic ne da arme si ne apara de gloante 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? :In timpul scolii 2 ore aproximativ si in weekend 6-7 ore pe zi. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? :Nu am avut. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? :Dap,sa ma bat cu Politia/Swat/civilii si sa ii "terorizez" practic. 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? :Perfect,stiu multe chestii despre GTA pot spune ca sunt un veteran al acestui minigame.
 17. Cerere Dealer.

 18. -Cerere Dealer--

 19. MuAddicted DB NOU !!!

  Salutare! Cine a mai jucat aici stie ca s3 rulzz!!! Joc pe beta s6 sau ce ati pus voi aici si e de kkt... Puneti vechiul db si o sa fie super Pe acest beta sunt momentan niste buguri mari....pe dk nu isi incarca mana singur si se opreste din ts... In general ca sa faci lvl 40-50 iti ia cam 2 ore ....faeceti niste spoturi lore cu mobi slabi! reveniti la vechiul db? fara summoner sau rage fighter plm... parerea mea... Hai cu deschiderea! Inca ceva! drop super nashpa...Kalima scoasa din joc!. va bazati mai mult pe arena din cate observ...dar cu x100 greu... Grafica mult mai nasoala!!! Poate va razganditi si readuceti s3 de db trecut !
 20. Cerere Politite

  Cererile sunt inchise, poti face cerere pentru alta factiune.
 21. Cerere de Terorist

  Ai experienta si cred ca te vei descurca.
 22. DeadlyKid A Dat Jail Fara Motiv UNUIA DIN SWAT

  Ai facut deja o reclamatie cu aceleasi dovezi.
 23. DeadlyKid A Dat Jail Fara Motiv UNUIA DIN SWAT

  O poza nu poate arata ca el ti-a dat jail. De preferabil ar fi fost o filmare.
 24. Cerere de Terorist

  1. Cu ce nick joci pe server ? :Zina 2. Ce factiune doresti ? :Terrorist 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? :Deoarece sunt bun la pvp si sunt active pe server. 4. Ai citit regulamentul ? :''Allah cel Puternic ne da arme si ne apara de gloante'' 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : Cam pe la toate orele. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? :Nu niciodata 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Trebuie sa terorizezi civili, si swat si politia 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Bun la pvp si activ.
 25. Reclamatie zZaNonym [reclama]

  zZaNonym a fost sanctionat.
 26. Cerere UnBan Factions

  *Daca ati primit ban,cererea trebuie facuta la maxim 24 de ore dupa ce ati fost sanctionati!In caz contrat cererea nu va fi luata in considerare!* Ai fost prins cu modate, ci anume torțe care dețineau sharpness 100 și nu aveai de unde să le iei. Pentru că singurul item cu valoarea aia este săgeata și este legală, le primești le arunci, simplu. Având în vedere că ai făcut cerere unban după ce a expirat termenul, nu mă mai obosesc.
 27. Cerere de Terrorist In GTA

 1. Load more activity