All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Cerere Helper

  Bafta! Merita gradul ajuta jucatori si respect tot regulile
 3. Reclama server

  :D banban :D
 4. Yesterday
 5. Reclama server

  puteai zice ca face reclama dar da ... ban permanent xD
 6. Cerere Helper

 7. Cerere Helper

  Cerere Helper Prenumele tau: George Cu ce nick-uri joci pe server: StroopVogel Primele 7 cifre din CNP:5011121 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Ma descurc cu aceasta functie Discord (Obligatoriu) : StroopVogel/Addicted2\#3389 Skype (Obligatoriu) : george.anton87 Ai citit regulamentele? : Buna intrebare Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:1d Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Toata ziua
 8. Reclama server

  Reclama server Nick-ul tau : ComeTakeMyCrown_ Nick-ul celui reclamat : DragosRO Descrie situatia : Reclama la server. Data : 23.02.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/x27bR Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Cum se procedeaza, ban.
 9. Cerere tero x2?

  Ce am copiat. si de unde.
 10. Reclamatie Matilde

  Sunt deacord sa primeasca sanctiunea dorita , bafta.!
 11. Reclamatie Matilde

  eu vad un caps acolo + nu e o dovada clara ca a cerut 500$ daca face ca mine... "cand zice unu ceva eu direct da ma ca eu am huzuni sa sti" dar nu am nimik hack dar cred ca e ok poza nu ma bag ca nu stiu clar daca e sau nu eu nu ii iau apararea cam dar na nu esti obligat sa ii dai 500$ adica nu vad ca te ameninta cu jail ... (Is confuz la asta e sau nu ? :D , eu zic idk )
 12. Cerere helper

  CNP Fals!
 13. Cerere tero x2?

  Umm stii ca risti ban daca ai copiat acel Contra majic si frumos
 14. Reclamatie Matilde

  Reclamatie Matilde Nick-ul tau : Haku_Shadow_Boy Nick-ul celui reclamat : Matilde Descrie situatia : A venit pe server si a inceput sa se creada politista si a cerut amenzi a spus ca este asistenta de politie dar nu exista asa ceva Data :23.02.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/C7R4D si https://imgur.com/a/HLxU4 Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:Un tempban
 15. Cerere - BlackyYT_

  te-am vazut si imi place caracteru succes
 16. Cerere Helper Skyblock

  motivele de ma sus cer T/C
 17. Cerere - BlackyYT_

  esti activ .
 18. Cerere - BlackyYT_

  1. Esti activ. 2. Ajuti playerii.
 19. om prost

 20. Bug apa

  Nu a fost un bug.Totusi a fost rezolvat.
 21. Cerere - BlackyYT_

  Ajuti playerii, esti destul de activ, cred ca meriti o sansa.
 22. Cerere - BlackyYT_

  Prenumele tau: Andrei Cu ce nick-uri joci pe server: BlackyYT_ Primele 7 cifre din CNP: 5030203 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: In opinia mea, cred ca ma calific pentru functia de helper deoarece am experienta si imi place sa ajut jucatorii. Discord (Obligatoriu) : Blacky.US.TESLA.ELON MUSK#7974 Skype (Obligatoriu) : colin.400f Ai citit regulamentele? : Buna intrebare Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: Am 50 de ore pe SkyBlock. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara, pot intra de la ora 15:00 si in weekend Dimineata Prânz Seara.
 23. Cerere helper

  Ore insuficiente. Revino saptamana viitoare cu o noua cerere.
 24. {UNBAN} PyRex

  Hai ca se fac 2 luni
 25. Cerere Helper Skyblock

  Aceleasi motive.
 26. Cerere Helper Skyblock

 27. Cerere Helper Skyblock

  Nu te-am vazut activ N-ai orele necesare N-ai varsta necesara
 1. Load more activity