Juggernaut

Moderator MU
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Poor

1 Follower

About Juggernaut

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Female
 1. Mentenanta

  Ne pare rau sa va anuntam, dar in seara asta nu va mai reveni serverul. Daca am deschide in seara asta, ati lua disconnecturi la fiecare 30 de minute , ceea ce ar fi si mai frustrant pentru voi. Ne cerem scuze pentru aceasta situatie ! Va asigur ca @yasha face tot ce poate ca sa remedieze situatia ! Speram ca maine dimineata sa fim Up&Running ! Noapte buna asadar :) !
 2. Mentenanta

  Ok, am aflat mai multe detalii. Un nou val de flood, nu stim din ce "directie" vine. O sa deschidem in cateva minute, sa speram ca am reusit sa le dam cu flit.
 3. Mentenanta

  Salutare tuturor, Momentan serverul este oprit pt o mentenanta urgenta. Nu stiu inca ETA, dar cum aflu va voi anunta! O sa revin cu update cand ajung acasa O seara buna!
 4. Problema

  Si eu am patit asta pe la inceputul db-ului. La mine a functionat urmatorul lucru: - am dwl din nou clientul, fresh install - Compatibility options la launcher pe : Windows 7 si merge perfect :) (mentionez ca am Windows10 si fara sa setez compatibilitatea launcherului, imi face figuri , e W10 piratat)
 5. Ora CS,pentru ultima oaraaa!!!

  Cel mai probabil o sa se mute Duminica ora 20:00. Va anunt ca pe viitor, orice vot legat de ora/ziua CS-ului va fi sters ! Este ultimul vot care se ia in calcul. Nu putem sa votam saptamana de saptamana. Dupa cum sunt voturile la ora asta (22-2 pentru Duminica 20:00) cel mai probabil se va muta. Puteti incepe sa va anuntati colegii,prietenii,jucatorii din aliante :) ! @yasha o sa aiba cuvantul final, dar cum are in vedere preferintele voastre de fiecare data, o sa schimbe conform votului. Dupa ce se va pronunta @yasha , il voi ruga pe colegul meu Rage sa anunte in-game :) O seara faina !
 6. Problema la Logare

  @yasha / @JeSsY am verificat si eu, la fel patesct. Deschid launcher, mi se incarca, apas pe server, cand sa imi apara fereastra pentru credentiale: D/C. Si arata si fals ca sunt aproape 75% pe server. (a mai aparut d/c-ul asta mai demult, pe alt db)
 7. ZIUA SI ORA CASTLE SIEGE

  @Seven CS-ul este sambata de la ora 20:00 . Nu este duminica :)
 8. ZIUA SI ORA CASTLE SIEGE

  Ok, pe baza voturilor unice, adunate in acest topic si asta : Avem urmatoarea zi pentru CS : SAMBATA , ORA 20:00 - ~15-16 voturi - ca si pana acum. Cu siguranta nu este ok pentru toata lumea, dar era imposibil sa impacam pe toti. Prin urmare, maine seara ora 20:00 - Castle Siege. Bafta !
 9. ZIUA SI ORA CASTLE SIEGE

  Comparand cu voturile din postul tau, pana acum : -sambatara ora 20:00 ( ca acum ) - 15 voturi -Duminica ora 20:00 - 11voturi -Duminica ora 15:00 - 9 voturi Va rog sa va invitatii oamenii din ally/Guild , prietenii ce joaca pe server, sa voteze. Ca sa avem un rezultat evident :) sa nu apara "egaluri" si discutii fara sens.
 10. ZIUA SI ORA CASTLE SIEGE

  Acolo s-a votat de s-a rupt. Intentia a fost de a face un topic de la 0, strict pentru votare,sa avem un rezultat concret. Dar asa e romanul, daca il depaseste ceva, arunca comentarii inutile in stanga si in dreapta.
 11. ZIUA SI ORA CASTLE SIEGE

  Salut, Dupa cum a zis si @yasha o sa modificam ora si ziua CS-ului in functie de ce va iesi la vote ! Voi propune mai multe zile si ore. Vineri seara la ora 00:00 ce optiune va fi cea mai votata (cel putin 15 voturi) va fi noua data pentru CS. VREAU SA VOTATI si sa dati si argumente daca vreti, dar ma intereseaza sa votati, este cel mai important !
 12. Castel Siege

  @yasha @JeSsY Putem trage o concluzie ? In functie de poll si argumente ?
 13. Castel Siege

  Si eu propun ora 15:00. Sa presupunem ca sambata seara lumea iese la film,baut,pub,club,bowling etc.. cu siguranta se va lungi pana la un 02:00 lejer. A2a zi, pana in ora 15:00 , slabe sanse sa isi faca planuri. Eventual dupa 17-18:00 incolo ( fix dupa CS). Sunt PRO pentru CS - duminica ora 15:00. (dar sa vedem cum facem cu limita de rr, unii pot juca mai mult in wknd ) P.S: Imi exprim opinia pentru ca sunt activ pe server si ma afecteaza si pe mine decizia. Opinia mea nu va cantari mai mult decat cea a unui player.
 14. Eventurile clasice

  @JeSsY - Crezi ca se poate face ceva in legatura cu asta ? E de ceva timp postat, sa dam un raspuns final.
 15. Limita rr-uri

  @a_V_e_N_g_E_r Vom cantari toate opiniile voastre si vom reveni cu o decizie. Cert e ca limita de rr-uri va ramane, cele 5 rr-uri pe saptamana. Vom discuta doar despre problema cu DL-ii vs restul charurilor de la 35RR >>> O sa revenim cu o decizie in cursul saptamanii viitoare si vom anunta oficial decizia luata ! P.S: DL-ul nu este charul meu principal, e a2a oara cand joc, e doar pt invazii si pk-uri (nu-ti trebuie mult skill pentru asta, doar butonul de CTRL )