euro2016

Addicted Gamers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

1 Follower

About euro2016

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  MOLDOVA, REPUBLIC OF

Contact Methods

 • Facebook
  01mihnea2005@gmail.com
 1. Post Anntonio

  Nick-ul tau : JuerMerida Nick-ul celui reclamat : Anntonio Descrie situatia : Ma jucam si eu : Am zis ca pe : Luna land sa adaugat GTA si acest minunat leader mi-a dat ban. Data : 11:30 Dovezi : https://imgur.com/a/RPD7H Daca nu sunt destule reclamatii , rugati-l pe perfectul anntonio sa dea poza cum am facut reclama... Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Nu doresc sa fiu sanctionat superbul anntonio, imi doresc unban...
 2. Reclamatie Anntonio x3

  Am primit unban, cer t/c Cerere facuta din greseala
 3. Reclamație abuz Anntonio

  Tu mi-ai luat dovezile mele :D
 4. Cerere Reclamatie Anntonio x2

  Nick-ul tau : Mihnea Nick-ul celui reclamat : Anntonio Descrie situatia : O sters chatu, dupa ii zic ca fac poza si fac reclamatie, dupa o zis ca zbor, si mi-o dat ban Data : 01.08.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/pG41Q si https://imgur.com/a/nPwL9 Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Sa ia down or chiar remove, e prea de tot sa dea ban permanent degeaba Daca nu ii place lu anntonio reclamatia, lasa sa-mi dea dovada la ce am facut ca am luat ban, si de ce a dat clear la chat Daca ai o scuza si o dovada, ma lasi cu ban permanent, daca nu ai, imi vreau unban si anulez eu cererea. ) Nu vad in regulament unde scrie, sa nu pun intrebari de genu. Daca scrie asa ceva te rog sa-mi dai link, iar pentru asta se da pe merit kick sau mute, nu ban permanent .
 5. Cerere Reclamatie Anntonio

  Nick-ul tau : Mihnea Nick-ul celui reclamat : Anntonio Descrie situatia : O sters chatu, dupa ii zic ca fac poza si fac reclamatie, dupa o zis ca zbor, si mi-o dat ban Data : 01.08.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/pG41Q si https://imgur.com/a/nPwL9 Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Sa ia down or chiar remove, e prea de tot sa dea ban permanent degeaba Daca nu ii place lu anntonio reclamatia, lasa sa-mi dea dovada la ce am facut ca am luat ban, si de ce a dat clear la chat Daca ai o scuza si o dovada, ma lasi cu ban permanent, daca nu ai, imi vreau unban si anulez eu cererea.