SpectraFx

Addicted Gamers
 • Content count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Poor

3 Followers

About SpectraFx

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 01/02/1999

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

731 profile views
 1. sall SpectraFx imi poti da unban pe survival magic pe numele PlusInfinit

   te rog 

 2. salut sunt eu TheBlackSpy poti sa imi dai si mie te rog grad pe survival sau bedwars ???

 3. [CS:GO] ARENA.ADDICTED2.RO

  Dragi prieteni ai Comunitatii Addicted2, Am decis ca este timpul sa ne dezvoltam si sa extindem comunitatea noastra pe alte platforme si jocuri.De aceea as dori sa va anunt, ca serverul de [CSGO] Arena.Addicted2.Ro este official deschis ! Serverul consta in Arena 1 VS 1. Serverul este inca in stadiul Beta. Daca gasiti vreo problema sau eroare , raportati-l in sectiunea de ' Sugestii & Ajutor '. De asemenea orice sugestie aveti care ar putea ajuta si dezolvta serverul, nu ezitati sa impartasiti ideea voastra cu noi. Regards, Addicted2Team
 4. [Cerere ban]

  [Cerere ban] 1.Numele tau CS:GO + steam ID: 2.Numele jucatorului suspectat + steam ID: 3.Dovada OBLIGATORIE(Dovada sa fie numai pe Youtube): 4.Martori: (pentru aflare steam scrieti status in consola jocului)
 5. [Cerere Unban]

  [Cerere Unban] 1.Numele CSGO: 2.Steam Profile(link): 3.Steam ID: 4.Numele adminului care v-a banat: 5.Data si ora: 6.Motiv (motiv-ul ptr care a-ti luat ban): 7.Cat timp ai luat ban?:
 6. [Cerere Helper]

  [Model Cerere Helper] 1.Nume: 2.Prenume: 3.Nume CS:GO: 4.ID Skype: 5.Varsta (minim 15 ani): 6.Experienta CS:GO: 7.Ore jucate pe server : 8.Steam ID: 9.Motivul pentru care doresti acest rang(grad): 10.Cat timp iti petreci zilnic pe server/forum?: 11.In ce interval orar iti petreci timpul pe server?: 12.Descriete in cateva cuvinte: 13.Ce experienta ai ca helper? Ai mai avut aceasta functie in alta parte? : 14.Ai citit regulamentul?: [Buna conduita] Fiecare Helper Sa ajute orice player de pe server,care este nou sau care are macar o mica problema; Este nevoit sa ajute chiar si un admin sau administrator care are nevoie de un ajutor; Daca un player are nevoie de forum sau are o problema la csgo esti nevoit sa il ajuti; Helper-ul are acces la (slot, changemap, mute). Daca ai Helper nu inseamna ca esti un zeu,se poate scoate usor. Helper-ul trebuie sa fie obligatoruiu activ pe forum si server, daca nu esti disponibil sa faci asta nu fa cerere inzadar. Cand izbucneste un conflict pe server intre playeri/admini,trebuie sa intervii fara sa fii intrebat, discutia trebuie sa se desfasoare calm si sa vorbesti respectuos. DACA VREI SA-TI MENTII HELPERUL: Lunar 30 de ore pe server!
 7. [Regulament Server]

  [Regulament] [Restrictii Player] - Nu aveti voie sa injurati pe server; - Nu aveti voie sa jigniti staff-ul; - Nu aveti voie sa faceti reclama pe server; - Nu sunt permise nick-urile in care contin caractere pornografice/injurii/reclame; - Nu aveti voie sa amenintati pe cineva; - Nu aveti voie sa pretindeti ca sunteti admini sau cunostinte ale lor; - Nu aveti voie sa jucati cu coduri; - Nu aveti voie sa folositi buguri de harti; - Nu aveti voie sa chemati playeri la competitiv. [Pedepse posibile pentru playeri] -Slap 0 dmg - Avertizare/atentionare -Slay/Slap 100 dmg - Avertizare/atentionare severa a incalcari unor reguli -kick - nerespectarea indicatiilor staff-ului, jignirea staff-ului -Ban - hack, nerespectarea severa a indicatiilor staff-ului, jignirea severa a staff-ului [Restrictii staff] 1. Nu faceti abuz de comenzi; 2. Nu dati slay,kick,ban FARA motiv; 3. Nu aveti voie sa va dati superior playerilor; 4. Trebuie sa ajutati playeri cu ce au nevoie; 5. Fiti activi pe server cat si pe forum; 6. Dati ban pe motive precise; 7. Cand un admin da vot nu aveti dreptul sa dati cancel decat atunci cand harta a mai fost jucata. [Pedepse posibile pentru staff] -Abuz slap/slay/kick/votemap/mute/jignire playeri si staff - atentionare verbala -Abuz sever slap/slay/kick/votemap/mute/jignire playeri si staff - remove temporar pana in 3 zile -Abuz ban/jignire staff/mute permanent/ignorarea indicatilor ownerilor- remove temporar 7 zile -Abuz sever ban/cand te crezi D-zeu/jignire owneri/hack - remove forever Regulament creat de SpectraFx; Aprobat de SirCatalin!