iMonsterYTB

Addicted Gamers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

About iMonsterYTB

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 1. Abuz de grade !

  Salut, si... Craciun Fericit! Trebuie sa respecti un model pentru a creea o reclamatie.
 2. Cerere helper

  Salut, de la mine ai un deoarece nu ai citit regulamentul! Te-am vazut activ dar nu prea te-am vazut ca ajuti playeri. Poate imi voi schimba parerea! Cum a zis si eLiTe mai sus, nu ai scris discord-ul. Si este OBLIGATORIU. Cnp-ul arata ca nu ai 14 ani. O zi/seara Buna!
 3. Cerere helper [KissGame]

  Esti activ(A) dar nu prea te-am vazut ca ajuti playeri. Poate imi voi schimba parerea! Succes.
 4. TREBUIE REZOLVAT RAPID!

  Am observat si eu. Cer T/C
 5. Reclamatie Hack/Cheat #2

  Nick-ul tau : iMonsterTv Nick-ul celui reclamat : Andreea Descrie situatia : Am dat tpa la ea deoarece cineva a zis ca face trap, si am vazut ca are anti-kb si probabil kill aura. Data : 07.12.2017 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Jail
 6. Cerere Helper

  Model nerespectat.
 7. Reclamatie Hack/Cheat

  Nick-ul tau : iMonsterTv Nick-ul celui reclamat : Crisstina Descrie situatia : Am dat tpa la ea, pentru ca si ea dadu-se la mine dar nu am reusit sa filmez cand avea kill aura. Acum am prins-o si cu Kill Aura si cu Anti-KnockBack. Data : 07.12.2017 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Temp Ban sau Jail.
 8. Cerere de Helper

  Ai mai facut marti o cerere de helper, nu poti posta o cerere una dupa alta in mai putin de o saptamana.
 9. Cerere Helper

  Nume: David Tivris Nume in joc: iMonsterTv Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): mute, mute si... mute. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Ma cheama David si imi place sa ajut playerii. Doresc ca server-ul acesta sa ajunga cat mai popular deoarece si pentru ca este foarte bine configurat fata de altele si nu este lag. Adresa (ID) Skype: david1fara1234 Nick+ID discord (obligatoriu): iMonsterTv#3054 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, am microfon si pot participa la conferinte vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5020508 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival in general si uneori SkyBlock. Cat timp poti dedica serverului: Cam 4 ore pe zi. Daca ne gandim altfel... pana se inchide. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Deoarece imi place sa ajut playeri, si pana acum am descoperit multe bug-uri, sper sa mai descopar pentru ca voi sa le puteti fixa. Ai citit regulamentul?: Te rog accepta cererea!
 10. Am o problema cu un om din staff

  Trebuie sa respecti un model, si sa postezi la categoria ''Reports'' de la sectiunea unde ti-a dat mute.
 11. PROBLEMA GRAVA

  Nume: iMonsterTv Propunere: Permisiune Sub-Server: GLOBAL Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Pai, playerii nu o sa mai poata sa fure plugin-urile. Poze/Film: https://imgur.com/a/UEG9j Ceva de adaugat?: Scoateti permisiunea ''bukkit:help'' daca e posibil. Pentru ca daca scriu aceasta comanda in chat, pot vedea plugin-urile. Ok, ok, stiu ca aceasta este o postare pentru sugestii. DAR NU SE UITA NIMENI!!! Rezolvati asta pentru ca toti playerii pot vedea plugin-urile si practic, sa le fure. Nu este simplul /help, la /help poti vedea doar comenzile, nu si plugin-urile. Aici poti vedea exact numele lor, ca si in poza.
 12. Reclamatie k0nNix

  Stiu ca nu am ce cauta in acest topic, dar dovezile sunt insuficiente.
 13. Reclamatie Walker (Trap)

  Nick-ul tau : iMonsterTv Nick-ul celui reclamat : Walker Descrie situatia : Am intrat pe server si am votat, si walker a dat tpa here la mine. Mi-am pus toate itemele in ender chest si am dat tpaccept. M-a teleportat intr-o groapa unde m-a omorat. Data : 05.12.2017 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: 2 ore jail.
 14. TREBUIE REZOLVAT RAPID!

  Nume: iMonsterTv Propunere: Permisiune Sub-Server: GLOBAL Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Pai, playerii nu o sa mai poata sa fure plugin-urile. Poze/Film: https://imgur.com/a/UEG9j Ceva de adaugat?: Scoateti permisiunea ''bukkit:help'' daca e posibil. Pentru ca daca scriu aceasta comanda in chat, pot vedea plugin-urile.
 15. Propunere Plugin

  Nume: iMonsterTv Propunere: Plugin nou Anti-Crash Sub-Server: Global Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Un prieten a reusit sa pice server-ul cu chat-ul Jigsaw, este un Exploit Server Crash. Care practic creste ping-ul la toti playerii. Deobicei dupa ce pica o sectiune dureaza vreo 7m sa isi revina. Va rog, adaugati un plugin care sa rezolve asta. Poze/Film: (Chiar vreti sa vedeti?:L) Ceva de adaugat?: Plugin Nou Anti-Crash