Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Tatsu

Addicted Gamers
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Tatsu

Personal Information

  • Country
    ROMANIA

Contact Methods

  • Facebook
    -

Recent Profile Visitors

3,307 profile views

Tatsu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. In perioada zilei de astazi sau maine vei primi ce ai cerut.
  2. Imi pare rau dar eu nu accept punctul 3 din toata cererea ta.
  3. MODEL 1. Nume: 2. Nick detinator: 3. Firma la care este hostat: 4. De cat timp este deschis: 5. Numar de sloturi: 6. Adresa IP: 7. Link gametracker: 8. DNS dorit: 9. Contact detinator (Discord/Skype): 10.Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): 11.Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper) Regulament afiliere server 1. Serverul trebuie neaparat sa fie deschis 24/24 3.Serverul trebuie sa aiba ca nume: "adresa.addicted2.ro" 4. Pe server sa se respecte toate regulile de bun simt 5. Ca detinator de server nu aveti nici un drept sa faceti reclama pe NICI UN ALT SERVER. Daca intrati cu un server la noi in comunitate, si faceti reclama la el pe alte servere (nu conteaza daca sunt din comunitate sau nu), in secunda 2 veti fi dati afara din comunitate. 6. Va ocupati doar de serverul vostru si de forum, nu va bagati in discutii pe alte servere. 7. Serverul trebuie sa se miste fara lag 8. Pe server trebuie sa fie gasit un link catre comunitatea noastra. 9. Serverul trebuie sa fie hostat la o firma decenta,si nu la firma care ofera servere gratis sau de proasta calitate. 10. Nu acceptam servere hostate la firme de hosting neautorizate. Cererile de afiliere sunt momentan deschise.
  4. am uitat parola pe contul miladin111 cum cer unregister

     

     

     

  5. Imi cer scuze am vazut creatiile tale, nu mi-au aratat ca sti sa faci mare lucru.Pe mine nu ma impresioneaza niste stock-uri care le poti gasi si pe net, eu vreau sa vad cum sti sa lucreazi cu efectele vizuale (nu neaparat gif).Revino cu alta cerere cand o sa ai mai multe lucrari daca vrei.
  6. da stiu dar nu imi place sa fac text mai complex
  7. Salut, imi poti da si mie game administrator? Si eu sunt owner la sky-network (gdrd pe server).

    Multumesc pentru timpul acordat.

    1. _Infernus_

      _Infernus_

      da cum pot sa imi cumpar admin?

       

  8. Ilustratii Profil Steam : Exemplu profil cu una din aceste ilustratii :http://steamcommunity.com/id/tatsu21/ Avatare Forum: Altele :
  9. Model: Nume: Autor: Sursa: Imagini:
  10. Model: Nume: Autor: Sursa: Imagini:
  11. Model: Nume Pack/mod/enb: Autor: Sursa: Imagini: Atentie!!! Toate postarile trebuie sa aiba urmatoarele prefixuri pentru a fi diferentiate. [TP]-Texture Pack [M]-Mod [EMB]
  12. nu ai citit Regulament postare
×
×
  • Create New...