CiprianX7

Addicted Gamers
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About CiprianX7

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 05/07/2000

Contact Methods

 • Skype
  CiprianX7

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male
 1. -=CustomComand=-

  da dar nu apare cand chear au nevoie,si in plus metoda care este acum este pe multe alte servere,
 2. Propunere Global

  De acord sunt bune culorile care sunt acum.
 3. -=CustomComand=-

  Nume:CiprianX7 Propunere: As propune sa se faca o comanda custom [/discord] care sa ajute jucatori care nu stiu link-ul de la serverul de discord ,si cu aceasta comanda ar fi mult mai usor pentru ceilanti jucatori si nu ar mai trebui sa il ceara de la staff. Sub-Server: Global. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:eu consider ca ajuta destul de mult pentru cei care nu stiu link-ul catre serverul de discord. Poze/Film: https://imgur.com/a/eBeXl https://imgur.com/a/CPgeQ https://imgur.com/a/6SzQD Ceva de adaugat?: Nu mai am nimic de adaugat.
 4. Sugestie >> Intrare in STAFF

  Este o ideie Buna.
 5. 1. Nickname: CiprianX6 2. Email/Gmail:cmihaiu8@yahoo.com. 3. De ce doriti unregister: pentu ca acesta a fost contul meu principal si vreu sa ma joc pe acesta . 4. Dovada ca va apartine acest cont : Mai jos. 5. Alte comentarii: nu. -am luat ban pentru ca mai demult am fost administrator si am avut op pe aproape toate setiunile ,am fost banat pentru ca am plecat din addicted2 pentru niste probleme personale,orcum pana acum sa dat deop. -Dovada: https://imgur.com/a/yqyEE
 6. cerere grad helper Prison

  Nume:ciprian Nick cu care intru pe sv:ciprian_yt6 Descriere:Ma numesc ciprian si vreu acest grad ca sa pot ajuta playeri care au nevoie de ajutor, sunt dispus sa le raspund la intrebarile lor si sai ajut cu orce este nevoie sa i atentionez sa vorbesca cu un limbaj cat mai adegvat ,eu am 17 ani ,joc minecraft de 3 ani ,sunt in clasa x si cam atat despre mine. Deasemenea am citit regulamentul voi respecta playeri ,stafful ,serverul , nu voi da mute de geaba , si nici iteme bani etc ori ce ar fi. cam atat despre mine!!