OverGaming

Addicted Gamers
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About OverGaming

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Propunere - Survival

  Adevarat,este cam aiurea ca daca intra un player nou da unu tpahere/tpa la el si il omoara. Si ItsStefano, se scrie jos nu zos.
 2. Propunere

  Daca va place ideea mea dati daca nu va place dati
 3. Propunere GTA V2

  Imi place ideea cu warp-uri
 4. Propunere

  As avea o propunere de un minigame care sunt mai multe minigame-uri mai mici si daca vreti sa vedeti doar un joculet facut de mine pe alt server sa imi dati mesaj privat si daca va place ma gandesc la mai multe,imi era mai usor daca eram Builder sa merge pe addicted2 pe Build sa le fac acolo. Multumesc ca vati uitat.
 5. Propunere Creative

  Nume: OverGaming Propunere: nou spawn pe sectiunea Creative Sub-Server: Creative Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Cu un spawn mai frumos si mai atractiv pentru playeri Poze/Film: http://imgur.com/a/yynTh Ceva de adaugat? Salut. spawn-ul pot sa il modific in timp si as vrea sa fie spawn-ul meu sa fie spawn-ul la sectiunea Creative si #Respect Addicted2, si vroiam builder dar nu am 14 anii, macar sa ajut addicted2 cu un alt spawn pe Creative. Eu in momentul asta mai lucrez la spawn.
 6. Wipe Factions

  A fost dat wipe pe Factions.
 7. Propunere

  Nume: OverGaming Propunere: nou spawn pe sectiunea Creative Sub-Server: Creative Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Cu un spawn mai frumos si mai atractiv pentru playeri Poze/Film: Ceva de adaugat? Salut. spawn-ul pot sa il modific in timp si as vrea sa fie spawn-ul meu sa fie spawn-ul la sectiunea Creative si #Respect Addicted2, si vroiam builder dar nu am 14 anii, macar sa ajut addicted2 cu un alt spawn pe Creative. Eu in momentul asta mai lucrez la spawn.