Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

BLitsFZR

Addicted Gamers
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About BLitsFZR

  • Birthday 01/11/1998

Contact Methods

  • Website URL
    1923.ro
  • Skype
    blits.rapid

Personal Information

  • Location
    Iasi
  • Gender
    Male
  • Interest
    Sa traiesc linistit .

Recent Profile Visitors

927 profile views

BLitsFZR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. BLitsFZR

    Rima

    Nu vreau nimic ,findca am de toate Dar cand vreau liniste , nu se mai poate. Linistea este acea comoara De nicaieri vreau sa apara ((e mai greu cu masura , dar merge ))
  2. M-as culca inapoi . Ce ai face daca ai fi Dumnezeu?
  3. Cu o singura rozeta. =))
  4. Uite o piesa geniala , ce are legatura cu subiectul abordat aici . ( Scrisoarea pentru Robotii ce vor ramane in locul vietii pe pamant )
  5. BLitsFZR

    Alegerea

    Luna Parazitii sau satra . ( chiar sunt curios )
  6. Imi place intrebarea si raspund : 100% 100 % masina , acus iau carnetul ( deci am nevoie si de aia) Cat la suta mananci din ce-ti pune mami tau =)) ?
  7. Am chef de un vin bun , si ce sa-l vezi chiar acum il gust.
  8. Caramea ( ma uitam la avatar , cand am gandit porecla) =))
  9. 10 pentru tema . P.S. ( pentru administratie) As vrea ca cei de la add2 sa se ocupe de problema cu avatarele . sa avem avatare 150x250 150x300
  10. Cum zise Cheloo : Daca as fi milionar , n-as mai fi in viata . As zambii expus la morga , conservat in gheata =)). Ce ai face daca , maine ar fi al 3-lea Razboi Mondial?
  11. MultiMC , in opinia mea , este cel mai bun launcher pentru jucatorii de MC . Am ceva timp de cand il folosesc , si niciodata n-am avut probleme . SITE / Link DOWNLOAD : https://multimc.org/ Ce are in plus ? Gestionați mai multe instanțe ale Minecraft dintr-o dată ; Porniți Minecraft cu o rezoluție personalizată ; Modificați opțiunile de rulare Java (inclusiv opțiunile de memorie) ; Afișează ieșirea consolei Minecraft într-o fereastră codată în culori ; Inchide Minecraft cu ușurință ,dacă se blochează / îngheață ; Pictograme personalizate și grupuri pentru instanțe ; Forge integrare (instalare automată, descărcări de versiuni, gestionare mod) ; Minecraft managementul mondial ; Importați și exportați instanțele Minecraft pentru a le împărtăși tuturor ; Suporta fiecare versiune a Minecraft pe care lansatorul de vanilie o face ; Pe scurt , poti face pack-urile tale personale , cu diverse moduri . Din pacate acesta este pentru jucatorii ce au Cont Premium . Nu m-am informat daca exista si launcher cracked. Prezentare video :
×
×
  • Create New...