✪KillerS✪ GO.FADED.RO

Addicted Gamers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About ✪KillerS✪ GO.FADED.RO

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Concurs Build

  Nickname Server :KillerStunter31 Secțiunea pe care ai construit :Prison Vrei să participi ?:Normal ca da. Ai citit regulament-ul înainte de a te înscrie ?:Da Când se aleg căștigătorii ?:11.02.2018/ora 20:00 Alte informații :ca sa vedeti ce am constuit dati /p h:2 KillerStunter31 Good Luck to all!
 2. CERERE UNBAN (GOODJOBSTEVE ESTI PROST MA?)

  pana imi dati voi un raspuns mi se duce ban.ul.... ]
 3. Nick:KillerStunter31 Pe ce subserver ai primit ban:Prison Numele membrului din staff care te-a banat:GoodJobSteve Dovezi:am in pula mea ban 5 ore si am laut pentru trap ce duvezi mai vrei Alte detalii:AM LUAT ban pt trap (CE PULA MEA) Op1um a dezactivat fall damage.ul deci teoretic poti sa cazi de la 10000 de blocuri ca nu patesti nimic dar prostul de goodjobsteve mi-a dat ban nici macar nu m-a lasat sa ii explilc ca ala e locul meu pt exersare (mlg water) astept unban fiindca nu poti sa mori de la acel trap !
 4. idee pt fancy nickname

  stim cu totii ca s-au adaugat fancy nickname.uri in addicted2 crate acestea sunt de guloare:Aurie Verde si albastra (sper ca o sa se mai adauge) astazi am primit culoarea aurie era foarte frumoasa dar dupa aceea am primit culoarea albastra la nickname si mi s-a schimbat automat (din pacate) am irosit 20 de add2 crate key doar ca sa imi iau culoarea galbena inapoi asa ca eu sper sa faceti ceva in legatura cu acest lucru Poate nu stiti ce sa faceti? aici este solutia de fiecare data cand castigi un fancy nickname sa iti dea un item fizic (un nametag de ex) si sa trebuiasca sa dati click dreapta pe nametag ca sa va schimbati culoarea numelui eu zic ca ar fi o idee destul de buna pt noile fancy nickname