manailanicu54

Addicted Gamers
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About manailanicu54

 • Rank
  Devoted
 1. Abuz de functie

  Nick-ul tau : Black_Star Nick-ul celui reclamat : Xmrp1x3latu Descrie situatia : efectiv am scris asta in chat:"Jusvader injura ma ce amentinti in privat copile ai si tu 14 ani si te dai mare." Si so bagat ala rapid si mio dat ban...adica nici nu l-a bagat nimeni in seama si el imi da ban 4 ore. Data:11.02.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/EBauI Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:Nush...warn,remove,ce o fi. Nu este permis sa discriminati membrii staff-ului, jucatori sau donatori. Nu permitem RASISMUL, REMARCILE DESPRE VÂRSTA, etc Sanctiune: Tempban 5h Ba frate da el sa ma ameninte e bine a ? La asta nu faceti nimica.
 2. clar.

  usor ca esti helper si ce..adica voi nu sunteti de nimic in stare aveti si voi 15 ani si gt sunteti mari..vad..facei sii voi 23 si dupa vb. SAl.
 3. clar.

  tu esti retar 2 abonati a ? Vezi ca ai avzut canalu gresit. Sal/ Nu ma inter pe mine cine ma judeca. A da si iti aperi iubitu sau ce.. cA nu inteleg Adica sti prea multe.. Nici nu erai on. Sal.
 4. clar.

  Nick-ul tau : Black_Star Nick-ul celui reclamat : MaxLupuMoldovean Descrie situatia : Bun eram la pvp si am fost acuzat de hack,mo luat la control.Ma bagat in hub nush cum gata si el direct in jail ma bagat...la el nu exista /find nume dca eseam de pe sv zice ca is offline nu el nu il intereseaza si ma baga in jail si dupa imi da si ban. Data :07/02.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/q1whW Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:nu stiu nu ma intereseaza. si acuma o sa venit cu comentari ca maxlupumoldovean a actionat corect...ce corect i frate.Deca va picat si skyblock nu stiti sa aveti grija de el. Alte sv mai mici au grija de toate sctiunile si voi...Lasam asta la oparte. Da ala mo inervat asa de rau incat. Si mai avem degand sa va fac si promovare. Nu mai fac nica. SAll. Ca imd vinei ca ala o procedat corect. Si sunt si acuzat de hack...Daca avem hack dc mai filmez minecraft ? zi frate.
 5. Cerere DE helper

  AdrianPopa1998 Cum vrei sa iti zic mai pe scurt. Bucata din kit firework il am de la ronald ca l-am omorat mai demult si nu stiam ca ai sau nai voie cu el. Am sethome la alte protecti ca fac team cu ei vb cu ei pe skype 2 case ale mele si 1 casa allow. Ma descurc cu playeri. Si venind vorba ca nu am recunoscut de unde il am eu am zis ca il am de la ronald ca l-am omorat dar nimeni nu m-a crezut. Am ajutat servarul cu reclamti. Si pe la 00:00 nu e prea nicun helper on atunci si multi player au intrebari si eu le raspund mereu. Aicea nu e vina mea ca voi nu m-ati vazut activ pe chat. am scoala de la 12:00 la 18:00 plus 30 minute pana acasa plus 1-2 ore sa fac temele. fac tot ce pot pentru servar. eu respect staff-ul si cred ca aveti si voi bunatatea sa ma ajutati si pe mine cu un helper. +Asa pot prinde hackeri mai usor.. Mereu mi-am riscat itm op ca sa pot filma daca are hack sau pick op sau etc. Eu dau tot ce pot. AdrianPopa1998 Daca tu crezi ca nu merit helper pentru cat mam chinuit pe sv asta macar aveti si voi respect pentru mine. Si da am avut 2 cereri saptamana trecuta. Mia zis de luni pot face alta cerere. Deci varog sa aveti si voi repect pentru mine ca ma chinui mult pentru acest servar Si nu zic asta ca sa primesc HELPER. Dar v-am zis cat timp imi dau eu pentru acest servar. Si mai am greseli de ortografie ,asa sunt eu nu pot sa ma schimb chiar daca ar incerca cineva. Asta sunt eu si nu pot fi schimbat. Multumesc ca ati luat din timpul vostru sa imi cititi ROMANUL. Va urez o luna fericita. Eu am fost nicku666. O zi/noapte, buna.
 6. reclamatie ascunsa

  14. Este interzis sa aveti iteme modate! Daca le primiti, le aruncati. Pedepsele sunt cuprinse intre 1-7 zile de ban. Bun lauri ia luat lopata,cand era ofline,dar trebuie sa primeasca ban,asa zice regulamentul am citit scort-an scorta. Va rog sa i dati ce i se cuvine...laur ia luat lopata nu ia dat ban/jail nimic absolut nimic.
 7. Abuz clar.

  Nick-ul tau : nicku666 Nick-ul celui reclamat : NoHackJustGod SI Seokjin Descrie situatia :Deci efectiv eram jos,si nu mai era playeri pe jos si cand vazusesm pe unu am dat cu perla dupa el sa il abt i-am dat unu si ma bagat adminu jail pe motiv camp..nici nu pot arata motivul pentru ca mia dat helparul kick sa nu pot sa i fac reclamatie...si am primit si mute de al helper care imi daduse kick de pe sectiune. am scris (Remove) si am prmit mute pe motiv amenintari....deci mai pe scurt (Am primit jail fara motiv,,mute fara motiv,kick fara motiv) Data :14.12.2017 Dovezi : https://imgur.com/a/MKkI1 sunt 3 poze. Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:remove amundoi.
 8. reclamatie ascunsa

  nick-ul tau : nicku666 Nick-ul celui reclamat : Asu_da_de_pica Descrie situatia : are lopata modata mia dat 1 ma lasat in jumate de inima face team cu KebS1337 Data :13.12.2017 Dovezi : nu am ca ma bateam Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:ban amundoi au hack
 9. Cerere DE helper

  eLiTe.[] Aicea imi pare rau sa te contrazic,Dar am fost activ pe chat cat de mult am putut si-n acesta saptamana am si tezele si in acelasi timp si invat si ma joc.cu sactionarea ai dreptate..dar pot sa ma descurc bine cu gradul...nu e prima oara cand am grad,am avut si pe gam hero.
 10. Cerere DE helper

  Nume: Manaila Nicusor Nume in joc: nicku666 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am avut intrecut pentru hack,/si acuma ban pentru spam helpop(cu motiv),si odata pentru itm modate dar am luat unban(luasem pentru ca avem un pickaxe firework). Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Manaila Nicusor si stau in Buzau, si am frumoasa varsta de 14 ani.Timpul liber il petrec plimbanduma cu prieteni prin oras.Cine ma respecta si el va fi respectat,Imi place footbalul,si cateva jocuri ce joc:samp,mc,cs-go,clesh royal,mta. Adresa (ID) Skype:manaila.nicu /D3EMONIK Nick+ID discord (obligatoriu):D3EMONIK#4797 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :5030412 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:Cand vin de la scoala 3-4 ore depinde de timpul meu liber. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:As dori sa ma alatur stafuli pentru ca vreu sa ajut player de pe sv la ore tarzi.. Ai citit regulamentul?:Terog accepta cererea!.
 11. Cerere de Helper

  logic mane....sunt si eu la scoala daca realizezi
 12. Cerere de Helper

  ms cokii pwp
 13. Cerere de Helper

  uite imd tot cnp . 5030412 TheSpearKiller si eLiTe.[] V-am pus tot cnp.
 14. Cerere de Helper

  Nume: Manaila Nicusor Nume in joc: nicku666 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am avut intrecut pentru hack,/si acuma ban pentru spam helpop(cu motiv),si odata pentru itm modate dar am luat unban(luasem pentru ca avem un pickaxe firework). Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Manaila Nicusor si am frumoasa varsta de 14 ani.Timpul liber il petrec plimbanduma cu prieteni prein oras.Cine ma respecta si el va fi respectat. Adresa (ID) Skype:manaila.nicu /D3EMONIK Nick+ID discord (obligatoriu):D3EMONIK#4797 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :503041 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:Cand vin de la scoala 3-4 ore depinde de timpul meu liber. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:As dori sa ma alatur stafuli pentru ca vreu sa ajut player de pe sv la ore tarzi.. Ai citit regulamentul?:Terog accepta cererea!. Nu imi stiu cnp bine pe derost stiu decat primele 6 cifre...sunt suficiente ?
 15. Cerere de Helper

  Eram sigur...deci...faza este ca toti aveti ceva cu mine daor sa nu iau helper....si dupa wipe si acuma deci toti contra.... 1.nu am injurat. 2.cand mor de nervi es dupa server/joc 3.Eu respect pe cei care ma respecta.