DariusManole1234

Addicted Gamers
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About DariusManole1234

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Mafia

  1) Nick : ElefantulManole 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Sa omor swat/civili/politisti si sa nu mai iau jail :)). 3) Ai citit regulamentul ? : Mafiotii nu citesc regulamente. 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Cred ca sunt portivit pentru aceasta factiune doarece stiu sa omor politisti/swat/civili. 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : 15:00 18:00 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Da am avut inainte de wipe ca am avut o suma mare de bani. 7) Care este arma ta preferata ? : XM - Oly - Ax = super combinatie. Cel mai mult imi place xm. 8) Ceva de adaugat ? : Bafta.
 2. Reclamatie Alezxyt

  pacat ca se vede huzuniu =)
 3. Concurs Build

  Nickname Server : DariusManole1234,ElefantulManole. Secțiunea pe care ai construit : Prison Vrei să participi ?: Da. Ai citit regulament-ul înainte de a te înscrie ?: Da. Când se aleg căștigătorii ?: 11.02.2018 ora 20:00 Alte informații : Nimic.
 4. Post Sunset_Girl9

  Merita remove.
 5. Cerere Mafie

  Meriti mafie, esti activ, daca te accepta bun venit in MAFIE .
 6. titlu

  + ca are si auto-respawn adica se respawneaza direct omu, si isi da si /home incontinu
 7. titlu

  Nick-ul tau : ElefantulManole Nick-ul celui reclamat : ItzWolfyMan Descrie situatia : A inceput sa vb urat. Data : 17.01.2018 - 19:05 Dovezi : https://imgur.com/a/LAVbm Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Mute pentru Limbaj si caps. + ca dupa ce i-am spus ca i-am facut post a inceput sa injure in continuare https://imgur.com/a/fjGl6 inca o data https://imgur.com/a/ei8iD
 8. Cerere Mafia ElefantulManole

  1) Nick : ElefantulManole 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Sa omor politisti, sa fur banca, si sa terorizez SWAT si civili. 3) Ai citit regulamentul ? : Mafiotii nu citesc regulamente 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Pentru ca trag bine cu xm =) 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Pai pe la vro 15:30 - 17:00 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Da am avut cu Anntonio din cauza unei sume de bani. 7) Care este arma ta preferata ? : Xm e si clar :) 8) Ceva de adaugat ? : LA MULTI ANI :))
 9. reclamatie

  nu mai vorbi tu degeaba ca a mai fost un politist on de am facut pvp cu el la arena si dupa l-am omorat la spawn si mi-a dat jail dupa!
 10. reclamatie

  ba da a mai fost unu
 11. reclamatie

  la 5 a mai fost un politist on care m-a bagat...
 12. reclamatie

  mi-a dat o data jail un politist cu motivul uramarire generala dar nu mai stiu nick-ul! si am mai luat inca 3 jail-uri inainte de asta!
 13. reclamatie

  Nu va ajunge? uite ca mai bag una de pe data de 14.01.2018 - 18:50 https://imgur.com/a/nQObb si asta chiar a fost degeaba fara nimic ca mi-a dat o data jail.
 14. reclamatie

  Nick-ul tau : ElefantulManole Nick-ul celui reclamat : VladBaRcElOnA Descrie situatia : Mi-a dat jail la spawn, astept dovada(poza) ce i-am facut pentru ca era singurul politist on. Data : 13.01.2018 - 11:11 Dovezi : https://imgur.com/a/7FN7a Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Remove, daca nu are poza.
 15. Terrorist

  Ba o sa fiu :