Doza

Staff Metin
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Poor

About Doza

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 12/20/1999

Contact Methods

 • Website URL
  -
 • Skype
  stefanjoint
 • Facebook
  https://www.facebook.com/StefanDoza99

Personal Information

 • Location
  Romania-Iasi
 • Gender
  Male
 • Interest
  ''The winter is coming''

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Vreau dovada+sanctionare

  1: Cand spui cuiva ca ii faci report, nu este amenintare. 2: Cand am intrebat de tatsu, am stiut de ce intreb. Nu i-am cerut lui sa imi dea fly. " Domnule operator da-mi fly pentru ca asa vreau eu". A spus CLAR! "Iti dau eu?" Am raspuns cu "da". Asta inseamna ca am "cersit?" Daca nu stii ce inseamna cersit, atunci te rog sa te duci cu punguta la colt si sa incepi sa faci pe nebunul, o sa aflii atunci ce inseamna cersit. Si repet, nu am cerut eu fly de la tine. Tu m-ai intrebat. 3:De cand un operator are voie sa vorbeasca in felul asta cu playerii? (Se vede in poze, nu mai trebuie sa dau eu explicatii). 4:Pe ce criteriu sanctionati voi? Pe prietenie? Sau pe dreptate? Pentru ca a pus si el dovezile care le-am pus eu, cum ca este prea inferior pentru acel grad, si ca abuzeaza dand ban/mute. 5: Am spus clar, nu doresc sa fie dat afara din gradul lui, doresc sa fie sanctionat ca atare dar sa stie data viitoare cum sa reactioneze. Si vad ca sunt inca cativa ca el care au dat contra, presupun ca ei sanctioneaza la fel, pe "nimic". O seara buna.
 2. [Model] Cerere Echipa

  SUCCES TUTUROR!
 3. Cerere =TheFiliperFTW=

  E prea ok tipul. PRO.
 4. Vreau dovada+sanctionare

  Ideea e ca regulamentul este gandit prost. Si pentru ca ii spui unuia din staff ca ii faci reclamatie si sa iti dea ban.. E cam absurd.
 5. Vreau dovada+sanctionare

  Nick-ul tau : Doza Nick-ul celui reclamat : GoodJobSteve Descrie situatia : Am primit pentru prima data mute pentru 20 de minute de la acest individ. Vreau dovada si pentru ce am primit mute. Apoi, am primit ban pentru pretextul ca am amenintat cu urmatoarea fraza :"Iti fac report". De cand se da ban 2 ore pentru ca ii spui unui membru staff ca ii faci report? Eu stiam ca ar trebui sa ii raspunzi in felul urmator " Bine. Astept reportul dumneavoastra si eu o sa va raspund cu dovezile ca atare". Nu se considera cuvantul "report" amenintare. Dar pentru tine GoodJobSteve, si cand am spus ca nu ma cobor la mintea celor de 15 ani, este amenintare. Daca te simti ofensat, du-te te rog la scoala si intreab-o pe doamna educatoare ce inseamna ''report'' poate stie. In fine, sa nu ne mai adancim in discutii, vreau dovezile. Si... clar sa fii sanctionat. Data :17.02.2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Doar cu un avertisment. Nu doresc raul nimanui. Chiar si intr-un joc ca acesta de creativitate. Poate ca era si el obosit si a reactionat si la nervi. Se mai intampla. Dar nu doresc sa se mai repete... Cel putin vorba aia ''Operator''. Vreau sa fie sanctionat odata pentru mute si odata pentru ban. Nu o singura data la comun.
 6. Regulament - STAFF

  Acest regulament a fost creat special pentru membrii STAFF ai serverului ADDICTED2. Va rugam sa luati aminte ca regulamentul este obligatoriu membrilor STAFF recrutati de echipa noastra. Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa-l cititi cel putin o data pe saptamana. 1.Exista egalitate intre membrii staff cu gradele [H]Helper, [GM]Game Moderator, [SA]Server Administrator si trebuie sa existe respect intre acestia. 2.Insultele si injuriile intre membri staff sau intre un membru staff si un player sunt interzise si se sanctioneaza DEGRADARE sau DEGRADARE COMPLETA. 3.Abuzul de comenzi este interzis si se santioneaza cu DEGRADARE sau DEGRADARE COMPLETA. 4.Toate sanctiunile date trebuie sa aiba o dovada, altfel daca acel player va face reclamatie si nu aveti dovada sau nu raspundeti la reclamatie primiti DEGRADARE. 5.La cererea de helper, la intrebarea daca ai citit regulamentul trebuie sa raspunzi cu ''ADD2ONLINE''. 6.Vinderea oricarui item, lucru din GM este interzisa si se penalizeaza DEGRADARE SAU BAN PERMANENT. 7.Daca sunteti inactivi mai mult de 7 zile fara o scutire / motiv intemeiat, primiti remove! Pentru a evita acest lucru,puteti lua legatura cu [SA] si [GM] de (aici). 8.Cine a plecat din staff nu se mai poate intoarce inapoi cu gradul cu care a fost inainte, o poate lua de la zero. 9.Membrii din staff care cer up o sa primeasca down. 10.Certurile in conversatiile staff sunt interzise si se sanctioneaza cu REMOVE. 11.Dovezile trebuie puse in maxim 24h. Cine nu pune dovada sau depaseste acest termen v-a fii sanctionat in functie de gravitatea pedepsei acordate. 12.Cine distribuie conversatiile staff o sa fie sanctionat cu REMOVE sau BAN PERMANENT. 13.Nu aveti voie sa sanctionat (cu /mute) alte grade, daca o faceti o sa fiti sanctionati cu in functie de fapta. 14.Nu aveti voie sa faceti nici o amenintare! Oricine primeste remove nu mai are nici o sansa sa revina in STAFF. Regula se aplica doar pentru cei care primesc remove si nu pentru cei care ies din motive personale. Prezenta la sedinta este obligatorie, iar cine nu poate participa trebuie sa anunte [SA],[GM] pe skype/discord/forum! Comportamentul dumneavoastra trebuie sa fie specific unui membru staff(fara ironizarea unui player, fara cuvine de genu ''ba'', ''ma'', trebuie sa tratati playeri cu respect)!
 7. Regulament - Jucatori

  Dragi jucatori, Pentru a pastra bunastarea serverului, Echipa Addicted2 a creat un set de reguli pe care toti jucatorii sunt obligati sa il respecte ! 1. Nu aveti voie sa jigniti alti jucatori! Pedepsele sunt acordate in functie de gravitate. 30 minute mute > BAN PERMANENT. 2. Nu aveti voie sa aduceti injuriii la adresa serverului sau a unui membru staff. Se pedepseste cu mute cuprins intre 5-10 ore MUTE. 3. Nu aveti voie sa amenintati staff-ul cu remove sau reclamatii! Pedepsele sunt cuprinse intre 12-24 ore BAN. 4. Este interzisa prelungirea cu caractere a chatului doar daca umple chatul. Pedepsele sunt cuprinse intre 30-1 ora MUTE. 5. Nu aveti voie sa faceti " SPAM " - Se includ mesajele in privat (PM), local si global! Pedepsele sunt cuprinse intre 30 de minute - 1 ora MUTE. 6. Este interzisa folosirea in mod abuziv a Caps-Lock-ului! Pedepsele sunt cuprinse intre 15-30 de minute MUTE. 7. Nu aveti voie sa faceti RECLAMA la absolut NIMIC! Se pedepseste cu BAN PERMANENT. 8. Este interzis sa aveti nume obscen, iar aceasta se pedepseste cu BAN PERMANENT. 9. Nu aveti voie sa folositi programe care ofera avantaje in joc (Hacks). Pedepsele pot incepe de la 1 zi pana la BAN PERMANENT. 10. Este interzisa cererea de grade/bani/iteme unui membru staff. Pedepsele sunt cuprinse intre 30-60 minute MUTE. 11. Pentru gasirea si neraportarea bugurilor. BAN PERMANENT. Respectati-i pe ceilalti jucatori cat si pe membrii echipei. Pentru noi, cu totii sunteti egali, nu va asteptati la sanctiuni mai blande daca ati contribuit in orice fel la imbunatatirea serverului. Folosirea limbajului licentios impotriva altor jucatori este strict interzisa si va fi sanctionata corespunzator. Folosirea programelor care va pot oferi un avantaj in fata celorlalti jucatori este strict interzisa si va fi sanctionata ca atare. Imitarea unui alt jucator sau membru al echipei este strict interzisa si va fi sanctionata corespunzator.(Pentru o lista cu membrii echipei si numele lor in joc apasati aici). Pentru abuzul de orice eroare(bug) sau neraportarea acesteia, veti fi sanctionati corespunzator. Nu dati datele contului nimanui si nu va conectati pe alte site-uri in afara de cel oficial: (Apasa aici),membrii echipei nu va vor cere niciodata acest lucru. Impartirea contului cu altcineva este strict interzisa. Cumpararea Monedelor Dragon(MD) se face doar la [D]Obito cat si direct pe site-ul oficial al jocului (Apasa aici). Rulati autopatcher-ul la intervale de doua zile. Orice discriminare facute de membrii echipei cat si de jucatori trebuie raportata de urgenta. Cu respect, Echipa Addicted2
 8. Prezentare Thë Sinnërmän

  Hello there! :D
 9. Prezentare Doza

  Salut, ma numesc Baba Stefan-Alexandru si am frumoasa varsta de aproape 18 ani . Nick-ul meu este Doza, este si porecla mea de asemenea. Eu sunt din frumosul oras Iasi, acolo unde totul este posibil daca ai un BMW full pachet M. Pentru cei care doresc sa ma contacteze pe skype, aveti aici ID-ul: stefanjoint. Am aflat de Addicted2.Ro acum 2 saptamani, de la TheSinnerman, dar in schimb am jucat pe serverul vostru de minecraft. Ce sa spun, am o parere ok in momentul de fata despre Addicted, ramane de vazut pe viitor. Sper ca v-am luminat putin despre mine.