xMaxius29

PLAY Staff
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About xMaxius29

 • Rank
  Helper SkyPvP
 1. cerere helper ChocoGirl_YT

  În primul rând cu părere de rău nu ai citit regulamentul , nu ai limbaj adecvat , greșeli de ortografie,te-am văzut activa dar nu ajutând jucatorii , nu înțelege un răspuns la o întrebare pusă de tine . De exemplu goodjobsteve a spus că nu are cum sa vad cate ore ai iar tu ai continuat să întrebi același lucru . Cam atât am de spus.
 2. Reclamatie xMaxius

  JustHax , te-ai filmat făcând camp aia nu e dovada plus că tu nu căutai sign-uri cum ai zis . De la minutul 0:45 Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=KiqbWnBCl2s
 3. Cerere Helper SkyPvP

  Nu te-am prea văzut pe server , nici pe chat . Încearcă să fii activ și revino cu alta cerere
 4. Cerere Helper YuriYusuke

  Ai greșeli de ortografie , nu prea te-am văzut activ pr chat . Fi mai activ pe chat cat si pe server iar data viitoare o sa ai pro.
 5. Reclamatie weexo

  Dovezile nu sunt clare plus ca din cate am înțeles ai refuzat partajare skype ceea ce înseamnă că poate ascundeai ceva.
 6. Cerere Helper xMaxius

  Nume: Macrisi Andrei Vladut Nume in joc: xMaxius Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): mute pentru spam si caps Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt o persoana serioasa , imi place SkyPvP. Adresa (ID) Skype: mephex29@yahoo.com Nick+ID discord (obligatoriu): nick: xMaxius id:vladut29macrisi0104@yahoo.com #1342 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Detin microfon si pot participa in conferinte vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5010429 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyPvP Cat timp poti dedica serverului: 3-4 ore in fiecare seara . De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ajut serverul deoarece imi place Minecraft-ul . Ai citit regulamentul?: Te rog accepta cererea!