xAndreix_FTW

Addicted Gamers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About xAndreix_FTW

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere helper [xAndreix_FTW]

  Nume: Andrei Nume in joc: xAndreix_FTW Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu am primit. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Andrei, am 15 ani si sunt din bucuresti.Imi place sa joc minecraft, sa stau cu prietenii si sa joc fotbal.Sunt un baiat care nu se enerveaza pt orice , invat bine la liceu si nu imi place sa fumez/injur. Adresa (ID) Skype:Andrei.Paco11 Nick+ID discord (obligatoriu):xAndreix_FTW#2809 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Din pacate nu ,dar va voi asculta pe voi cum vorbiti . (imi cer scuze) Primele 7 cifre din CNP :5015330 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Sectiunea pe care sunt cel mai activ este Skyblock. Cat timp poti dedica serverului:cate 5-6 ore pe saptamana , iar in weekend vreo 8-9 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Ca sa nu vad pe chat injuraturi , sa ajut playeri si sa nu vad reclame. Ai citit regulamentul?:Te rog accepta cererea!
 2. Cerere helper [xAndreix_FTW

  Multumesc ca ati fost sinceri..
 3. Cat mai dureaza ?

  Ba frate? Intelegeti ca porneste doar aveti odata RABDAREE!..
 4. Cat mai dureaza ?

  BA da asteptati cand porneste o sa vedeti si veti intra pe sv...
 5. Cat mai dureaza ?

  azi nu cred ca mai porneste sv :/ Sau se lucreaza si acm la sv?
 6. Cat mai dureaza ?

  ba da imi ziceti va rog la ce ora porneste sv nu mai rezist fara Addicted2 :((
 7. Cat mai dureaza ?

  Keralis? Ne poti spune aproximativ la ce ora porneste serverul;?
 8. Cat mai dureaza ?

  Da si eu trb sa invat..Ne puteti spune aproximativ la ce ora ar porni sv?
 9. Cat mai dureaza ?

  Stiu si eu cum e :( e greu frate speram ca azi sa porneasca !! Kralis? Astia is noii copii..Vin pe addicted2 pt reclama eu nu as face asta niciodata pe acest server minunat!
 10. Cand se deschide serverul?

  Si eu vr sa aflu asta...
 11. Cerere helper [xAndreix_FTW

  chiar va mutati?
 12. Cerere helper [xAndreix_FTW

  Nume: Andrei Nume in joc: xAndreix_FTW Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu am primit pedepse sunt un baiat cuminte. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Andrei, am 15 ani si sunt din bucuresti.Imi place sa joc minecraft, sa stau cu prietenii si sa joc fotbal.Sunt un baiat care nu se enerveaza pt orice , invat bine la liceu si nu imi place sa fumez/injur. Adresa (ID) Skype:Andrei.Paco11 Nick+ID discord (obligatoriu):xAndreix_FTW#2809 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Din pacate nu ,dar va voi asculta pe voi cum vorbiti . (imi cer scuze) Primele 7 cifre din CNP :5015330 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Pe SkyBlock Cat timp poti dedica serverului:cate 5-6 ore pe saptamana , iar in weekend vreo 8-9 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Ca sa nu vad pe chat injuraturi , sa ajut playeri si sa nu vad reclame. Ai citit regulamentul?:Da l-am citit (Sper sa fiu acceptat)