Gradlin

Addicted Gamers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Gradlin

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere Helper

  Nume:Tanase Moldova Nume in joc:Gradlin Pedepse primite,enumerari : Pana cand n-am primit absolut nimic, doar un mute de 5 min, deoarece am scris din greseala cu Caps Lock Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt din Moldova, Straseni am 13 ani sunt pasionat de jocuri. Jocuril mele preferate: 1. Minecraft 2. Cs:Go 3 Metin 2 Stau la calculator in timpul samptamanii 1-6 ore Weeked 3-24 ore Imi petrec cel mai mult timp pe server la sectiunea de survival Adresa (ID) Skype: nikita.tanase2 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da Primele 7 cifre din CNP : In moldova nu e CNP Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival Cat timp poti dedica serverului: Serverului ii pot dedica intre 18 ore si 1 zi 12 ore pe saptamana De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ajut, acum am itm op si am si crescut in joburi si bani si cred ca as putea ajuta playerii cu absolut totul. Ai citit regulamentul?:Primul lucru care l-am facut. Sunt genul citeste regulamentul ca sa nu primesti ban Respect creatorilor. E cel mai bun server care il cunosc din 2 ani de mc Keep up the good work !!! :)
 2. Cerere Helper (Gradlin)

  Salut! Ma numesc Tanase Nichita aka Gradlin. Am 13 ani sunt din Moldova si hobby-ul meu este jucatul la calculator. In timpul saptamanii stau 1-3 ore la pc in weekend 3-13 ore. Ma joc pe server de nu tare mult timp, insa imi place foarte mult serverul. Nu prea ajut playerii la moment, deoarece nu prea am resurse nici bani, insa va asigur ca ii voi ajuta cu toate. Respect si cele mai bune creatorilor !!!
 3. Cerere Helper (Gradlin)

  Salut! Ma numesc Tanase Nichita aka Gradlin. Am 13 ani sunt din Moldova si hobby-ul meu este jucatul la calculator. In timpul saptamanii stau 1-3 ore la pc in weekend 3-13 ore. Ma joc pe server de nu tare mult timp, insa imi place foarte mult serverul. Nu prea ajut playerii la moment, deoarece nu prea am resurse nici bani, insa va asigur ca ii voi ajuta cu toate. Stau pe server in weekend intre 2-7 ore, iar in timpul saptamanii daca am putine teme stau 1-3 ore, practic daca stau la pc stau doar pe sv . Respect si cele mai bune creatorilor !!!