Silver 1

PLAY Staff
 • Content count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

1 Follower

About Silver 1

 • Rank
  Moderator SkyBlock
 1. Cerere unban AlexPop2001

  Cer T/C. Naftalina nu mai are grad.
 2. Cerere unban

  hack prima abatere- jail 12h, a doua ban 24h, a treia jail 12h si tot asa.Daca ai sanctionat pe cineva ar trebuie sa si ai dovada ca a incercat sa pice.
 3. Cerere unban AlexPop2001

  ati abuzat de bug, dovezile sunt clare.
 4. Reclamatie xMrP1x3latu

  derivatele de genul: copilule, pruncule se incadreaza in perfect in remarcile despre varsta ce se sanctioneaza cu ban 5h . Cer T/C.
 5. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  moderatorul se ocupa cu monitorizarea arenei pvp, de aceea exista comenzile /v /god.
 6. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Despre wipe nu se vorbeste aici, iar de buguri nu stafful skyblock e de vina, ci tehnicienii.Cer T/C.
 7. Cerere unban

  Lupu e lider, el hotaraste cat sa dea ban. Ne a comunicat noua, celorlalti staff sa dam permanent la cei ce abuzeaza de buguri. Nu ca ar fii prima oara DascaluGabriel, aseara te am prins cu 3 stackuri de cadouri dar nu te am sanctionat, doar ti le am confiscat,le am aruncat in void si te am lasat cu o avertizare.
 8. Cerere Helper Skyblock

  nici pe tine nu te tin minte, dar meriti o sansa.
 9. Cerere helper DascaluGabriel

  nu te am vazut vreodata pe server!
 10. Cerere helper DascaluGabriel

  fii activ.
 11. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Mi s a comunicat de la Bucatti ca DJoker a vandut cu 1$ pe ah. Pai bun dar aici, in cazul asta voi trebuie sa aduceti dovada ca le aveti de la djoker. De fiecare data mi se comunica de la lider si de la alti colegi staff SA NU AVERTIZAM ci sa SANCTIONAM direct.
 12. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Daca gasesti cadouri cu stackurile mi le dai mie, nu le pastrezi, tocmai ce am incercat sa explic in reply ul meu anterior... sa faci bani pe niste iteme din bug e ilegal, si pici complice.
 13. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Nu imi pasa, te am prins ca ai inventar full de cadouri ai ban, acele cadouri erau facute din bug, imi puteai inmana mie ca eu sa le arunc, nu sa le pastrezi. Nu mai am nevoie de alte comentarii de ale tale sau Maikra. Astept parerea altor colegi staff de ai mei.
 14. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Acele cadouri sunt 100% facute din bug, ca le ai achizitionat de la cineva iar acel cineva le a facut din bug, ca le ai facut din tu din bug,e acelasi lucru, aveai inventarul full si tu si maikra Lupu a zis ca atunci cand mai prindem playeri ca abuzeaza de buguri sa dam permanent, in cazul meu, ti am dat 7zile caci la permanent nu am acces.