insadic_

Addicted Gamers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About insadic_

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Reclamatie Devil

  Si eu am primit mute si nu am facut scandal, a procedat ok avand in vedere ca tu nu intelegeai ca ai abuzat, eu unul nu m-am plans pe helpop ca am luat mute :)
 2. Propunere

  Salut, propun sa se adauge permisiunea de a vorbii pe /helpop daca ai mute deoarece multi playeri nu stiu ca exista comanda /ac si uneori ai nevoie urgenta de admin dar nu ai cum sa vorbesti ca ai mute. Stima!
 3. Reclamatie Titan

  Legat de kit-ul titan am inteles de la Rares ca am voie sa il vand, eu ma certam pe chat cu cei care vindeau kit titan ca nu au voie :)) Asa ca la scurt timp am inceput sa zic si eu ca vand uneltele din kit titan Oricum, pana acum nu am vandut nimic.
 4. Reclamatie Titan

  Deci, toata treaba sta cam asa :)) eu cum sunt obisnuit sa dau anunturi pe metin cu caps m-am obisnuit asa, am zis ok imi ispasesc pedeapsa. La un moment dat un player mi-a facut tpa kill iar eu am vrut sa i spui la rares ca a facut tpa kill dar nu puteam sa vorbeste pe /helpop din cauza mute-ului ( intre timp am aflat de /ac ) Eu mi-am scos mute-ul sa ii spun la rares de chestia intamplata iar imediat dupa mi-am dat mute 7 minute inapoi dar am gresit la mute si inloc de 7 minute mi am dat 24 ore, dupa aceea mi-am scos mute-ul pentru ca mi am pus 24 ore ca desteptul si desteptul asta s a trezit sa mi dea mute inapoi 10 minute pana sa imi dau eu inapoi timpul real ramas. Cearta a inceput de la frustrarea lui ca nu am vrut sa ii vand kit titan :)) O seara placuta ! Edit: Ai fost avertizat de 5 ori de catre staff sa nu mai dai mute la playeri cat timp este un mod/helper on, iar tu ti-ai facut de cap dand mute si la alti playeri :)) Daca ei au considerat ca nu este o greseala asa de mare sa le dea mute, te-ai trezit tu om ofticat sa dai mute Sunt curios daca irl daca faci vreo infractiune ( traversezi pe un drum fara zebra ) te duci la politie sa le spui ca ai gresit? Daca aveai un grad simplu de player sunt 100% sigur ca unuia ca tine ii spuneai ca exagereaza si ca sufera de grad :))