Twix_B

Addicted Gamers
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Twix_B

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 10/22/2002

Contact Methods

 • Website URL
  Steam > http://steamcommunity.com/id/gdfdsd/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009239351287

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Cerere Terrorist

  Stau noaptea ca nu pot ziua si dupa-amiaza ca am liceul si am 7 ore si ajung pe la 8
 2. Cerere S.W.A.T

  au trecut ca eu nu am facut cererea pe forum ci pe discord sa te uiti mai bine
 3. Cerere S.W.A.T

  1)Nick:Twix_B 2)De ce crezi ca meriti sa intri in S.W.A.T ? :Pentru ca sunt singurul politist cred de pe server si ar trebui sa se ocupe cineva si de teroristi,dealari,mafie,robberi , prea isi fac de cap ! 3)Dovada ca esti politist (poza) : 4)Ce vei face ca membru S.W.A.T? :Am sa imi ajut viitorii colegi din ,S.W.A.T si Politie sa ii prindem pe cei care incalca legea !
 4. Reclamatie Alezxyt

  Aia e :)))))))) nu conteaza ca se vede ca pe gta toti joaca cu hack , asa e de cand era stefatorus deci nu aconteaza
 5. Reclamatie Alezxyt

  Nick-ul tau : Twix_B Nick-ul celui reclamat : Alezxyt Descrie situatia : Deci , eu eram la banca am vrust sa cabor (sunt politist ) si alt politist pe nume Alzxyt mi-a dat jail ! Doar el mai era politist ON pe sv uitati aici cand scria pe chat ! Data :2/6/2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Doresc sa primeasca remove si sa nu poata faca alta cerere timp de 2 saptamani .
 6. [Concurs] Addicted2 G.T.A Logo

  pot sa o fac minim 80x80 si maxim 1600x1200 , asta este terminat uitasem sa ii fac ceva dar l-am reparat =)) sper sa va placa !!
 7. Cerere Politie

  A ok fac alta lunea asta
 8. Cerere Politie

  1) Nick :Twix_B 2) De ce vrei aceasta factiune ? :1)Sa apar civilii de mafie/terroristi/robberi/dealari 2)Sa opresc oamenii sa se mai drogheze 3)sa fie pace pe strazile mapei !! 3) Ai citit regulamentul ? : Nimeni nu e mai presus de lege 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? :Pentru ca am mai avut aceasta functie si pot sa le fac fata celor mai duri baieti din oras 5) La ce ore esti pe server de obicei ? :4-7(dimineata) 7-10(dimineata) 8-12(noaptea) 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? :Nu , nu am avut niciodata cu nimeni suparari 7) Care este arma ta preferata ? :Olympia 8) Ceva de adaugat ? :Sper sa primesc ! =) pwp
 9. Cerere Mafie

  =)))))
 10. Cerere Politie

  Eu zic ca merita politist , pana la urma toti merita o sansa !!
 11. Propunere

  Eu propun sa se adauge comanda /ah sa putem vinde armele/armurile/drogurile mai usor !!
 12. Reclamatie !!

  Nick-ul tau : Twix_B Nick-ul celui reclamat : Mabi Descrie situatia :Eu cu o ora inainte l-am omorat pe playerul Prietenas la /warp arena nu are grad e civil , ( fuoxe il apara si am tras si in el din greseala , statea in fata lui ) si cand eram la banca Mabi a venit si m-a omorat pentru ca am dat in Prietenas !! Data :1/20/2017 , 19.34 Dovezi > http://www.girlshare.ro/3490023323.6 (Nu mergea sa pun poza asa ca am pus-o pe site la download ) Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: as vrea sa ia remove din mafie si sa nu mai poata face o alta cerere pe sectiunea GTA 5-6 saptamani cred ca e bine daca este exacerat punetii mai putin !
 13. Cerere Mafie

  Meriti mafie esti activ , si stii pvp :)
 14. Reclamatie!

  Pai dc ai dat tpa la el ?? Ca sa te omoram si sa ne faci report nu ?? Ca tu oricum nu erai team cu noi !!
 15. Cerere Mafie

  Inca un PRO doamne ajuta