Teo04

Game Administrator
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Teo04

 • Rank
  Just got Addicted
 1. unban me if so

  Ai primit ban de la un owner .
 2. Cerere unban

  Ai incurcat forumul .
 3. Cerere Afiliere Smart.Addicted2.Ro

  din cate vad server-ul este offline
 4. [Model] - Raportare Bug

  Mai jos aveti modelul pentru Raportare Bug ! 1.Nume: 2.Nick: 3.Bug gasit: 4.Dovada(poza sau filmare): 5.Comentarii aditionale:
 5. Mai jos aveti modelul pentru Reclamatie membru/membru-staff . 1.Nume: 2.Nick: 3.Numele celui reclamat: 4.Motiv: 5.Dovada: 6.Comentarii aditionale: Informatii: -Reclamatia trebuie sa contina o dovada concreta si un motiv bine intemeiat .
 6. [Model] - Cerere Unban

  Mai jos aveti modelul pentru Cerere Unban . 1.Nume: 2.Nick: 3.De la cine ai luat ban: 4.Motiv: 5.Ce iti apare cand incerci sa intrii pe server(poza): 6.Comentarii aditionale: Informatii: -Daca autorul ban-ului nu pune dovada in 24H vei primi unban iar autorul warn .
 7. [Model] - Cerere Helper

  Mai jos aveti modelul pentru Cerere Helper . 1.Nume: 2.Nick: 3.Varsta: 4.Ore jucate(video): 5.Ai fost sanctionat pana acum cu ceva(fi sincer): 6.Cate ore crezi ca poti aloca server-ului: 7.Comentarii aditionale: Informatii: -Minim 15 ore jucate . -O activitate decenta pe server .
 8. Regulament Sky

  Mai jos puteti gasi regulamentul server-ului si sanctiunile pe care le primiti daca il incalcati ! 1. Este strict interzis sa spamati . [Sanctiune: mute 20 minute] 2. Este strict interzis sa folositi Caps-Lock . [Sanctiune: mute 15 minute] 3. Este strict interzis sa folositi /helpop aiurea . [Sanctiune: Warn ] 4. Este strict interzis sa folositi cheat-uri . [Sanctiune: Ban-Permanent] 5. Este strict interzis sa cersiti grade/iteme de la membrii/membrii-staff . [Sanctiune: Ban-1D , la urmatoare abatere Ban-7D si la a treia abatere Ban-Permanent] 6. Reclama la alte canale de youtube sau alte servere de minecraft este strict interzisa . [Sanctiune: Ban-Permanent] 7. Abuzul de anumite buguri care nu au fost gasite este strict interzis . [Sanctiune: Warn sau Ban-Permanent , depide de gravitate ] 8. Limbajul asupra unui membru sau membru-staff este strict interzis . [Sanctiune: Mute 25 minute ] 9. Prelungirea este strict interzisa . [Sanctiune: Mute 5 minute] Informatii: Cum donez ? -Pentru a dona poti contacta pe discord unul dintre owneri pentru metoda paysafe , iar pentru paypal poti cumpara direct de pe site-ul nostru pe care il ai mai jos . Ce fac daca am gasit un cheater ? -Daca ai gasit un cheater il poti raporta pe /helpop si daca nu este nimeni din staff online il poti filma si ii poti face o reclamatie la complaints . Cum contactez un owner ? -Poti contacta un owner la id-urile de discord: Teo04#0858 sau qRobert#6612 . Cum pot obtine grad . | -Poti face o cerere de helper la Helper Requests daca respecti toate cerintele . Unde raportez un bug ? -Poti raporta un bug la Raporting Bugs urmand modelul dat . Regulamentul si Informatiile sunt in curs de updatare , prin urmare va recomandam citirea acestuia o data la saptamana !
 9. Afiliere Sky-Network

  Upgrade: Server-ul este in mentenanta pana la ora 20:00 , vom adauga skyblock , site de donatii si vote . Deoarece server-ul era de skypvp acum va fi de skyblock . Avem doar o sectiune vom adauga cate o sectiune pe luna/saptamna depinde de jucatori .Multumesc
 10. Afiliere Sky-Network

  DNS dorit : Sky.Addicted2.Ro Joc: minecraft Ipul serverului: 37.59.137.201:25565 Maxplayers: 100 ( pot pune cate vreau dar consider ca e ok atatea) Uptime: 24/7 ID Skype: Nu am , discord Teo04#0858 , daca este asa mare nevoie imi fac si skype , qRobert#6612