Keralis

Addicted Gamers

Everything posted by Keralis

 1. Cerere Builder Mihai27

  Prea simplu , nu vad detalii , armonie , natura + zici ca sunt 4 cutii . Daca poți construi mai faine , construieste si dovedeste ca poți face asta .
 2. Ultimul post castiga!

  Oare până la ce pagină vom ajunge ? :))
 3. Ultimul post castiga!

  Nu
 4. Prezentare

  Bun venit .
 5. Ultimul post castiga!

  Nu
 6. Ultimul post castiga!

  There you are !
 7. Ultimul post castiga!

  Ah nu .
 8. URGENT! ABUZ SAU GRIEF!

  @AdrianPopa1998 Aici trebuie reorganizarea grad-urilor pe forum , de exemplu NoHaxJustFancy a inchis topic-ul si nu are grad ca sa il închidă complet . Fati treaba nene (nu te acuz de nimic doar ca trebuie reorganizat , fiecare membru al staff-ului ar trebui sa aibă rank pe forum). O ultima precizare , toți membrii staff-ului trebuie sa aibă numele pe forum ca ala de pe minecraft .
 9. Unban Request

  Ce naiba de motiv e ala ? "cycka" chiar îmi este interesant ce inseamna ca în rusă e cyka :).
 10. Cerere Builder

  Nici o dovadă
 11. Cerere Architect

  Prenumele tau: Savin Cu ce nick-uri joci pe server: Keralis Primele 7 cifre din CNP: am carte de indetitate italiana nu stiu daca o sa mearga . Daca credeti ca o sa mearga il bag . Discord (Obligatoriu) : Keralis #1550 Skype (Obligatoriu) : keralis1999 Câtă experiență ai in WorldEdit și VoxelSniper ?: Mult cu World Edit , cu Voxel nu am construit niciodata . Pe ce tip de build te pricepi cel mai bine (terraforming,organic,angelic,medieval,etc) ?: Gotic traditional , gotic antic , architectura rinascimentala , architectura romana , architectura moderna , luxury si organic , poate terraforming Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: cand voi putea , o sa intru . Dovada cu constructiile voastre(Portofoliu): am toate schematicurile . 1) Spawn-ul lasat anu trecut inainte de wipe . -> https://imgur.com/a/NE4uBIu 2) Warp pvp creat pentru survival 1.8 . -> https://imgur.com/a/aNoZS3Z 3) Catedrala gotica inceputa si neterminata pentru ca aveam gamemode 0 si pentru ca se daduse wipe . -> https://imgur.com/a/dYJld9R 4) Castel Roman (inspiratie architectonica de pe internet). -> https://imgur.com/a/UI2aHha (e in constructie) In trecut am fost Head Builder . Am facut multe constructii pentru addicted.
 12. Ultimul post castiga!

  :(
 13. Cerere Builder Mihai27

  Pentru mine , tu nu ai nici un talent în build . Oricine poate face ce ai facut tu .
 14. Cerere Architect

  Primele 7 cifre din CNP: deci pe cartea mea de indentitate (italiana) sunt mai multe coduri :) . 1) Codicile Fiscale SVNNIO99A19... 2) Mai am un cod pe fata 812266 Pe pasaport am Numar de indentitate . 200402
 15. Cerere Architect

  Primile 3 nu sunt de pe internet . Ultim-ul m-am inspirat de pe internet dar o decorez la mod-ul meu .
 16. #Prezentare

  :)))
 17. #Prezentare

  Ne intoarcem la Costy ? :)) Trecut-ul e trecut . Costy e de treaba . Si-a ales el calea cu Vlad . Welcome to hell .
 18. Ultimul post castiga!

  hahahahyu
 19. Propunere

  Fara dovezi nu se va da grad .
 20. Propunere

  Nume: Keralis Propunere: Grad-ul de [VETERAN] la care vei avea acces la /fly pe subserver-ele cum ar fi survival . Aici vine intrebare : cum afli vechimea jucator-ului ? O demostreaza cu account-ul de pe forum ori cu dovezi screenshoots . Sub-Server: Global daca se poate . Daca nu doar pe sectiunea unde se joaca player-ul . Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Veti avea avantaje peste multe servere . Tinand fapt-ul ca se vor intoarce jucatorii vechi . Poze/Film: Ceva de adaugat?: Nu Dati-va cu parerile .
 21. Ultimul post castiga!

  Tu ai op nemernicule ! Împarte si cu mine .
 22. Ultimul post castiga!

  Vreau op!
 23. Ultimul post castiga!

  ba nu ! ti-am furat poza
 24. Ultimul post castiga!

  Ciao a tutti!
 25. Rush Rally 2 (Full Version)

  Rush Rally 2 Pro Pentru cei care iubesc joc-urile de rally , ati nimerit in fix . Joc-ul costa 1,09€ . Apreciat cu 4,5 ☆☆☆☆ . Eu il ofer gratis doar apk . Aici este link-ul : https://drive.google.com/file/d/1ZKomlpglT2WvZMQzQ5SPvjBRCwa8RlfA/view?usp=drivesdk Are grafica buna si isi merită banii . Unic-ul minus e ca nu poti juca multiplayer . Ca sa te poti juca multiplayer ar trebui sa cumperi joc-ul (sa ai licență) Rush Rally 2 Trailer Cu placere Keralis !