Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cel putin 10 romani au cumparat deja Apple Watch Edition placat cu aur!


Remmi

Recommended Posts

Cel putin 10 romani au cumparat deja Apple Watch Edition placat cu aur!


 

 

Quickmobile a anuntat astazi ca in cele doua saptamani de la demararea precomaenzilor pentru ceasul Apple au fost platite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, disponibil in oferta retailerului la preturi cuprinse intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

In acelasi timp, Quickmobile anunta ca a demarat si onorarea precomenzilor, asa ca produsele cumparate vor ajunge la noii proprietari incepand cu aceasta saptamana. Nu stim exact cum va reusi Quickmobile sa onoreze comenzile inaintea tuturor, dar magazinul online promite ca, in ciuda intarzierilor internationale deja cunoscute in livrarea Apple Watch, cumparatorii romani isi vor primi ceasurile in intervalul promis de catre comerciant.

"Romanii s-au aratat foarte interesati de noul gadget Apple, iar vestea buna pentru ei este ca isi vor primi smartwatch-urile mult asteptate incepand cu saptamana aceasta, în ciuda intarzierilor la nivel international", promite, intr-un comunicat de presa, Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

(Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile)

Cele 3 versiuni Apple Watch, cu preturi cuprinse intre 1.849,90 lei si 79.999,90 lei sunt in continuare disponibile pe site-ul magazinului, cei interesati putand alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, pana la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clientii isi pot alege modelul favorit din doua variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm si 42 mm.

Va reamintim ca Apple Watch este compatibil doar cu dispozitivele Apple iPhone 5, 6 si 6 plus. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri. Nu in ultimul rand, in App Store exista deja, asa cum va informam recent,peste 3.000 de aplicatii dedicate Apple Watch.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...