Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Microsoft fuge de USB-C, iar un inginer al companiei ne explică motivul


Intact

Recommended Posts

În timp ce majoritatea producătorilor importanți de sisteme au lansat PC-uri dotate cu porturi USB-C, Microsoft se sfiește să facă același lucru. Acum am aflat și motivul. 

 

 

Porturile USB-C sunt incredibil de fiabile și oferă un grad remarcabil de flexibilitate pe termen lung. Pot transmite o varietate foarte mare de tipuri de semnale. Facilitează transferul unei cantități mult mai mari de energie electrică. Mufele efective sunt reversibile și se pot conecta și deconecta mai ușor. Din punctul de vedere al celor de la Microsoft, aceste beneficii nu reușesc însă să contracereze deficitele noii interfețe.

 

 

În urmă cu câteva săptămâni, Microsoft a anunțat Surface Laptop. Respectivul ultra portabil era subțirel, finuț, foarte performant și destul de accesibil. În materialele de promovare, a fost detaliat ca fiind PC-ul viitorului. Avea însă o problemă, venea fără nici un port USB-C, în contextul în care Apple, HP, Dell sau Lenovo au cu toții sisteme cu această interfață pe piață. Pentru a pune paie pe foc, la scurt timp după lansarea Microsoft au apărut online imagini cu un prototip de Surface Laptop dotat cu acel port miraculos. Se pare însă că inginerii americani au decis că nu se justifică să fie prezent în versiunea finală a gadgetului.

 

 

Într-un interviu acordat celor de la The Verge, Pete Kyriacou a oferit un posibil argument pentru eliminarea portului USB-C de pe marginea viitorului laptop. Managerul general pe inginerie la Surface a explicat că noua interfață continuă să fie o sursă de stres pentru utilizatori, iar standardele variate nu fac decât să genereze confuzie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...