Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Apple Watch: cel mai avansat dispozitiv cu senzor cardiac și două alternative la prețuri bune


Intact

Recommended Posts

 

Dispozitivele purtabile au atras mereu atenția cumpărătorilor prin utilitatea pe care o prezentau pentru sănătatea utilizatorului, dar Apple Watch joacă în cu totul altă ligă.

 

 

Foarte multe companii și-au încercat norocul când vine vorba despre dispozitivele purtabile care au încorporat un monitor cardiac care îi poate informa pe utilizatori dacă este ceva în neregulă cu sănătatea inimii lor. Momentan , Apple Watch-urile sunt considerate a fi în topul preferințelor celor care vor să se simtă și să fie în siguranță în orice circumstanțe.

Din câte se pare, dispozitivul lansat de Apple, Apple Watch, este foarte potrivit pentru asemenea sarcini, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea California în colaborare cu Cardiogram, o aplicație destinată Apple Watch-urilor. În cadrul acestui studiu, specialiștii au ajuns la concluzia că senzorul cardiac al dispozitivelor poate detecta diferența între fibrilațiile atriale și ritmul normal al inimii, potrivit Ubergizmo. 

 

 

Deși Apple Watch nu este în mod necesar un dispozitiv destinat diagnosticării, studiul a demonstrat că purtabilele pot trece dincolo de simpla înregistrare a activității zilnice și că are potențialul de a deveni o unealtă care să îți asigure sănătatea. De fapt, suntem destul de siguri că acesta a și fost scopul companiei, mai ales în urma zvonurilor care susțineau că Apple are o echipă secretă care lucrează la un senzor de glucoză.

Având în vedere că Apple Watch vine cu un GPS încorporat, procesor dual-core, fiind rezistent la apă  de până la 50 de metri adâncime, investiția ta nu va fi în zadar și ți se garantează o rezistență destul de mare a dispozitivului. În plus, el îți înregistrează cu precizie distanța, viteza și ritmul cardiac în timp real, indiferent de activitățile pe care le întreprinzi.

 

 

Astfel, deși Apple Watch este la bază un dispozitiv purtabil util pentru momentele în care te antrenezi, senzorul care îți înregistrează ritmul cardiac îți permite să-ți verifici în permanență starea de sănătate, identificând anomaliile și posibilele pericole.

 

 

Prețul pentru Apple Watch 2 se află momentan la reducere, având un preț de 2.199 de lei și îl puteți găsi AICI.

 

 

Dacă totuși nu doriți să investiți atât de mult într-un dispozitiv purtabil care dispune de un senzor care înregistrează activitatea cardiacă, există și alte alternative de calitate, cu prețuri mai bune:

 

 

Apple Watch 1 are un preț destul de bun și momentan beneficiază și de reducere, fiind ideal pentru a-ți măsura intensitatea antrenamentelor, dar și pentru a-ți monitoriza sănătatea. În plus, mulțumită procesorului performant dual core, aplicațiile tale se lansează fără întârziere și sunt mereu actualizate. Dacă te interesează acest model, poți afla mai multe detalii AICI.

 

 

Smartwatch-ul Poseidon este ideal pentru măsurarea pulsului cardiac și momentan se află la o reducere de 43%. Toate specificațiile acestui model sunt disponibile AICI.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...