Skuize

Salutare Addicted!

7 posts in this topic

Nume: Dani

 

Nick: Skuize

 

Oraş: Olt

 

ID Skype (opţional): ilie_danut70

 

Vârsta: 16 ani

 

Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Păi ştiu de mai mult timp de server, cred că de aproximativ 3 ani daca nu mai bine.

 

Care este părerea ta despre Addicted2.Ro?: Păi Addicted este un server super fain, cu staff de treabă. Am fost în staff acum mult timp dar nu mai ştiu nimic de foştii colegi. Nu prea am mai comunicat cu niciunul.

Oricum am observat ca este staff nou şi de treabă. Aşa mi-au dat impresia. Cine ştie... Rămâne de văzut pe parcurs. : ) 

Şi poate ma voi întoarce şi prin staff pe la voi. : ) Bine-n-ţeles daca o să fiu activ pe server. Nu?

 

O mică prezentare generală: Salut/Bună! Numele meu este Dani. Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat. Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles. Sunt o fire contradictorie, complicată.  Și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.

Sunt zile în care confortul patului meu îmi aduce cea mai mare satisfacție, dar sunt și zile în care mă pun în mișcare și la sfârșitul zilei, când trag linie, sunt uimită și eu de câte am reușit să fac.

Pai ce sa mai zic... Am 16 ani, îmi place muzica Rap și Pop, sunt zodia Vărsator, am 1,87m, îmi place culoarea Verde si Albastră, ador sa îmi petrec timpul calulator si cu prietenii, dar pentru că anul acesta am examenul mnaa... mai trebuie să și învăţ. 

 

Pai cam atât despre mine... Daca vreţi să mai aflaţi lucruri despre mine îmi puteţi lăsa mesaj aici. Vă v-oi răspunde cu cea mai mare plăcere! : )  "Sper că citiţi tot."

 

PS:O prezentare Scurta! ^-^

Edited by Skuize

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Areanydd said:

salcf

Bine, Tu ce faci? :D

8 hours ago, KaitaN said:

Welcome, s-ar putea sa ne știm. 

Multumesc, da, cred. : )

59 minutes ago, Skull69 said:

Welcome!

Multumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Similar Content

  • By CEO
   Un model dupa care va puteti orienta in prezentarea dumneavoastra.
   Nume: Nick: Oras: ID Skype (optional): Varsta: Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: O mica prezentare generala: Puteti sa va creati si o prezentare personalizata, nu ne suparam chiar de loc. Modelul de mai sus este orientativ.
  • Guest Alex
   By Guest Alex

   eu l-am luat pe telefon merge super , grafica super :)

   Link download : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun2 :) Spor la high score ^^ Ii dau nota 10 :D
  • By CEO
   Salut.
   Am facut topicul asta, pentru a va anunta pe toti, ca pe data de 21 Iulie, o sa facem un gather la Brasov. S-a ales Brasov ca locatie, din simplul motiv ca este situat in centrul tarii.
   Initial am fi vrut sa-l facem intr-un bar, restaurant, pizzerie. Dupa mai multe dezbateri, am ajuns la o concluzie:
   Ne adunam la o terasa, bem o bere la halba, si dupa ne mutam la o cabana undeva pe langa Bran pentru o seara/doua.
   Am zis sa facem gatherul pe doua reprize. Cei care doresc sa ne cunoasca la o bere, sa o poata face, iar cei care vor sa ne cunoasca la o bere + un gratar/muzica, sa o poata face si ei :P
   Detalii mai amanuntite despre intalnire nu pot sa va ofer acum, insa am facut topicul pentru a anunta din timp. Mai multe o sa stiti cu o saptamana doua inainte, cand voi ajunge in Romania. (aici sunt incluse informatiile despre cheltuieli, locatii, orar intalniri, etc.)

   In momentul de fata suntem asa:   Cei care vor sa vina numai la o bere, lasati-va nicname-ul/numele aici sub forma ( dan - bere)
   As vrea ca cei care doresc/au in gand sa vina si la cabana, sa fie 100% siguri inainte de a-si confirma prezenta in acest topic. Dupa ce sunteti 100% siguri ca veniti, postati aici nickname-ul/numele sub forma (dan - cabana)