Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Televizor Lcd Samsung 101 Cm Fullhd 40C530


Guest Alex

Recommended Posts

img135595-08022011133717_350x350c_hovo.j

>Descriere

Full HD 1080P

Oricine poate spune ca televizorul propriu are cea mai clara imagine. Dar numai optiunea Full HD 1080p ofera detalii si rezolutie duble fata de televizorul HDTV obisnuit. Reda culori de o bogatie orbitoare si detalii vii. in plus, corecteaza si erorile din continutul cu definitie standard. in mod cert, nu se compara cu televizorul HD al parintilor dvs.

Wide Color Enhancer

Orice artist isi doreste sa surprinda natura. Am reusit acest lucru prin Wide Color Enhancer. Tehnologia noastra unica 3D de extindere a culorilor satureaza fiecare pixel pana cand se obtin culorile si luminozitatea create de natura. in acest mod, toate culorile din gama RGB prind viata. Este o opera de arta.

Connect Share Movie

Nu mai aveti nicio scuza pentru a lasa toate fotografiile si secventele acelea video digitale grozave la adapostul camerei. Cu Samsung HDTV, aveti nevoie doar de un cablu de conexiune USB. Pur si simplu il conectati si puteti utiliza televizorul. Se poate folosi si la colectia dvs. muzicala. Asa ca spectacolul poate incepe oricand.

Anynet+

Acum va puteti bucura cu usurinta de sistemul dvs. Home Theater. Anynet+ va ofera posibilitatea de a controla printr-o singura apasare toate dispozitivele audio si video compatibile Samsung conectate prin HDMI. Acum nu mai aveti nevoie de o masa plina de telecomenzi: este suficienta o singura atingere.

3 HDMI

Aveti nevoie doar de un cablu pentru a conecta televizorul la celelalte surse audio si video de care dispuneti. Slotul HDMI va permite sa importati continut variat, fara comprimare, inclusiv imagini si videoclipuri din camerele video digitale si PC-urile multimedia. Acum va puteti bucura de toate acestea pe un ecran HD lat.

> Specificatii

Tehnologie:

LCD

3D:

Nu

Diagonala ecran (cm):

101

Calitate imagine:

Full HD

Contrast dinamic:

High

Rezolutie:

1920 x 1080

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

Wide Color Enhance

Caracteristici speciale:

Mod Game

Anynet+ (HDMI-CEC)

Channel List USB-Clone

EPG

Teletext (TTXT)

Telecomanda: TM 1050

1 tuner PIP

Pagina oficiala a produsului.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...