Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Gadgeturile Care Au Ajuns In Cancelarie. Schimbarea Radicala A Catologului


Claudiu

Recommended Posts

iLikeIT la scoala: Gadgeturile care au ajuns in cancelarie. Schimbarea radicala a catologului

Mai incet si mai tarziu, dar tehnologia isi face totusi curaj sa intre si in scolile romanesti. Din fericire, cele mai noi gadgeturi au ajuns si in cancelarie, iar cel de astazi va schimba radical tot ce stiati despre catalogul de note.

ilikeit-la-scoala-gadgeturile-care-au-aj

George Buhnici a fost la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” din Capitala si a asistat la ora unei clase aflate printre primele care foloseste in loc de clasicul catalogul de hartie o tableta, cu care se introduc notele elevilor, absentele, temele, tezele si alte lucrari.

Profesoara care a sustinut ora a facut o demonstratie a modului in care se pun notele. Odata ce nota este introdusa in catalogul de pe tableta, ea este inregistrata intr-un server, iar parintii pot sa verifice situatia copiilor in timp real, in carnetul de note virtual.

Datorita sistemului, parintii stiu exact care e situatia scolara a copiilor si o statistica arata ca fiecare parinte verifica, in medie, de trei ori pe saptamana notele si prezenta elevului. Deocamdata, acest sistem este disponibil doar pe tabletele Samsung.

Sursa: StirilePROTV

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...