Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Noutati] Hardware


Filipciuc Claudiu

Recommended Posts

ASRock isi va dezvalui cea mai noua placa de baza, bazata pe seria 7 de chipset-uri Intel, la Annual Global Tour 2012. Placa ofera suport pentru procesoarele Intel® Core i7 / i5 / i3 de a doua si a treia generatie. Cu tehnologia unica XFast 555 (XFast RAM, XFast LAN, XFast USB), placa de baza ASRock din seria 7, permite utilizatorilor sa experimenteze adevarata imbunatatire de performanta (de pana la 5 ori mai mare) din punct de vedere al vitezei generale, LAN si transfer-ului USB. ASRock si-a format o reputatie prin fabricarea de placi de baza fiabile, cu pret foarte competitiv. La Annual Global Tour 2012, ASRock isi va expune mult asteptatele placi avand la baza chipset-uri Intel din seria 7.

Dati-mi 5! Tehonologie Exclusiv? XFast 555

Pe langa dezvoltarea unor componente hardware de foarte buna calitate, ASRock are grija sa furnizeze unelte software prietenoase pentru utilizatori. Toate functiile inovatoare ale Tehnologiei XFast 555 nu sunt specialitati ale celor mai noi placi de baza, dar pot fi implementate pe toate seriile placilor de baz? ASRock.

XFast RAM va crea un disc virtual din memoria RAM, pentru a spori performantele sistemului. In Photoshop, poate lucra de 5 ori mai rapid ca inainte. XFast LAN poate micsora latenta din jocuri, dupa setarea la un nivel mai ridicat a prioritatii de joaca in retea si dezvolta de 5 ori mai multa performanta. XFast USB este cea mai rapida tehnologie de transfer USB din lume si ofera de pana la 5 ori mai multa performanta in transferul de date.

Lucid Virtu Universal MVP

Placa de baza ASRock din seria 7 ofera suport pentru tehnologia Lucid Virtu Universal MVP, ce imbunatateste imagistica PC-ului, cu timpi de reactie mai buni, procesare video imbunatatita si redare media constanta. Conceput exclusiv pentru gaming, Virtu Universal MVP™ atribuie in mod dinamic sarcinile catre cea mai buna placa grafica.

De altfel, sunt doua tehnologii noi introduse aici:

- HyperFormance - combina grafica integrata si cea atasata, pentru performante fara compromis, cu castig de performanta de 90%!

- Virtual Vsync - rezolva dezbaterea eterna dintre calitate si performanta. Aduce performanta GPU, de la 60FPS Vsync la maximum posibil, in timp ce mentine calitatea imaginii Vsync si evita ruperea texturilor.

ASRock OMG (Online Management Guard)

OMG este o tehnlogie unica dezvoltata de ASRock! Aceasta permite utilizatorului sa stabileasca o sesiune Internet sau sa restrictioneze accesul, in anumite momente. Astfel, administratorii pot programa inceputurile si sfarsiturile sesiunilor de Internet al utilizatorilor. In plus, este un utilitar gratuit, care poate fi folosit si pe un singur PC. Parintii pot controla usor accesul la Internet al copiilor, folosind setarile din BIOS.

ASRock Internet Flash

Internet Flash este o unealta foarte prietenoasa, care cauta versiunile noi de BIOS UEFI, pe serverele ASRock. Tehnologia poate detecta ultima aparitie a unui BIOS UEFI si-l poate scrie in placa de baza, fara a fi nevoie de pornirea sistemului de operare.

Edited by Filipciuc Claudiu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...