All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Nu ma interesează ai un model de respectat
 3. Post Sunset_Girl9

  TheDarkGuest o sa primeasca remove pentru ca te atacase. In poza nu vad nimic de tpa+kill doar ca ai fost atacat.
 4. Cerere Politist

  pot primii un raspuns ? nu coteaza ce , doar nuu mai tineti in suspans :) a defapt cred ca am luat respins , am 2 contrauri
 5. Mirceaesteunbou si Flyrex au hack !

  MODEL NERESPECTAT CER T/C
 6. Reclamatie VladBaRcElOnA

  Asta nu demonstreaza ca a folosit acest bug, poza arata doar ca a zis despre el.
 7. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Model nerespectat cer T/C
 8. Fire_Wizard

  MODEL NERESPECTAT
 9. [Concurs] Addicted2 Logo

  https://m.imgur.com/46qa7Mj
 10. Reclamatie NicoleHickney

  1. Acest topic s-a transformat intr-un roman. 2. Nu trebuie sa scrie in regulament ca nu avem sau ca avem voie asta e cu logica de la bun inceput. Daca era sa dai poza de la bun inceput fara mare scandal ca poti si in felul asta fara skype/discord cu parta. 3. NicoleHickney a procedat corect, nu e singura din staff care face asta. 4. Daca nu ai folosit optifine pana acuma nu imi mai acuza moderatoarea de hack ! 5. Cum nu ai putut face poza si la AngelTouch? Nu e ca si cum ai primit cat timp nu erai on pe minecraft, si chiar de era asa, ai fi putut intra si faceai o poza, asta inseamna ca ai pica pe ea. 6. Daca ai chef de cearta poti discuta cu mine si iti pot explica de ce sunt facute aceste controale sau de ce ii prevenim pe jucatori de consecinte sau cum ai spus tu " amenintari" . Nu ar fi normal sa ii pui un termen limita sa arate ca e nevinovat? daca in regulament se da ban pentru hack atunci e normal sa zica ca ii da ban. 7. E adevarat, voi nu sunteti obligati sa dati una dintre acele aplicatii pentru a vorbi cu o persoana sau pentru a va arata la facecam/web dar daca era asa de important pentru tine era simplu f2 cand ai f3 pornit si esti in esc. Acest topic il declar inchis.
 11. Cerere Dealer

  1) Nick : Zuperman 2) De ce vrei aceasta factiune ? : Pentru a vinde iarba :)) 3) Ai citit regulamentul ? : Smoke weed everyday e motoul meu 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Sunt un vanzator bun :) 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Weekend 16:00-23:00 ; De Luni pana Vineri 18:00-22:00 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu , nu am avut si nici nu vreau sa am 7) Care este arma ta preferata ? :Olympia 8) Ceva de adaugat ? : Addicted2 the best
 12. Reclamatie NicoleHickney

  Ai dreptate, imi cer scuze, am uitat ca nu toti avem acelasi nivel de inteligenta si unii ar putea intelege gresit. Ma refeream ca din perspectiva ta este o regula, din a mea cu siguranta nu este, daca intelegi. Nu este problema mea daca nu ai acces la un semn cu potiuni, la gm sau la /v. Iti trebuie dovada video ca am hack si ca il folosesc. Vreau sa imi arati chiar acum unde scrie asta in regulamentul serverului. Ca player-ul e obligat sa iti dea partajare, in caz contrat are hack. Cum am zis, nu ai dreptul acesta. Nu scrie niciunde asa ceva. Cum poti sa zici ca e problema mea daca refuz ? Am dreptul sa o fac si sa nu patesc nimic ! Exact, tocmai tu ai zis ca nu ai de unde stii ca am hack, deci ai dat ban fara motiv. Daca refuz partajarea nu e o dovada, iti trebuie filmare in care folosesc hack-ul.
 13. Fire_Wizard

  Vrei sa te uiti in calculatorul meu,copile ?
 14. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Dat_oreo_Cookie stiu ca ai pica pe mine de atunci ;) Stai linistit ,vrei team viewer sau discord sa-mi verifici calculatorul ?
 15. Cerere Terrorist Wolfy

  esti activ
 16. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Unde-i dovada ?:))) el a stat mai mult pe tusa, si a dat ban, insuficiente, ce entuziasmat era copilu` ala ca el filmeaza :)))
 17. Reclamatie NicoleHickney

  Am ras cu lacrimi la faza asta, daca playerul e suspectat de hack/mod sau alte chestii, pot sa-i fac control skype/discord si sa vad in F3 care e faza. Tocmai ce ai zis ca "nu e o regula", serios? Pai ce facem aici? Ne dam cu parerea? "ar fi, nu ar fi..." 1. Nu am acc la GM sa iau potiune. 2. Mi s-a mai zis ca folosesti moduri sau hack-uri chiar pe chat. 3. Daca tu crezi ca ai dreptul de a refuza partajarea atunci ai tempban, nu vrei control e fix problema ta. Tu ai venit la mine sa-mi spui ca nu vrei partajare, dar tot tu nu vrei sa iei unban. 4. Am dreptul sa-ti dau tempban daca nu accepti partajarea, sa te pot vedea mai bine cu F3, pe care tu nu il ai in poza : https://imgur.com/a/jHiMD 5. Poate ca tu nu ai folosit, sau da, nu am de unde sa stiu daca nu mi-ai dat partajare, ai refuzat e problema ta.
 18. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Nu se vede clar ca au sethome dar hack-urile se vad clar, ban-ul a fost acordat corect si dovezile mi se par suficiente dar asteptam parerea unui Leader.
 19. Today
 20. Reclamatie NicoleHickney

  Desigur, doar iti vor lua apararea caci AngelTouch cel putin e la fel de vinovat ca tine. Ma intrebi cum ai vrea sa faci control fara skype / discord ? SIMPLU : Nu faci ! Playerul nu e obligat sa iti dea adresa de skype sau discord ca asa vrei tu si daca nu ti le da ii dai ban. Nu scrie in regulament, dar totusi e o regula. Practic incalci legile serverului (cele oficiale) creand legi care nu sunt oficiale. Da, si tu trebuia sa intri pe /v daca ai acces sau sa iei /god cu o potiune de invizibilitate, dai tp la mine si ma urmaresti sa vezi daca am hack sau cel de pe helpOP se inseala. Daca ma vezi ca am hack ma filmezi, pui pe youtube si imi dai ban. Nu ceri discordul si partajare caci am dreptul de a refuza, iar in acest caz tu nu ai dreptul sa imi dai ban fara dovezi clare in care am folosit hack-ul. Atat timp cat imi spui sa fac ceva intr-un anumit timp relativ scurt, iar neindeplinarea acelei sarcini are efecte negative ce se revarsa asupra mea imediat dupa expirarea termenului limita, da o consider un fel de amenintare.
 21. Fire_Wizard

  Model nerespectat, dovezi insuficiente, ba chiar el are dovezi, si eu vad clar un killaura de toat frumusetea, si gresesti, are voie sa dea ban/jail daca prinde un hacker, ca doar nu sta in mijlocul bataii sa il cheme pe Bogdan sa se uite. Si ban-ul a fost acordat pe merit.
 22. Reclamatie Fire_Wizard

  Fire_Wizard are la dispoziție 12 ore să posteze dovezile altfel primește remove pentru abuz.
 23. [SURVIVAL]Concurs PvP 1v1

  Nickname Survival 1.8 : ValentinVali17 Vrei să participi ?: Normal Care este data & ora în care se organizează Concursul PvP ?: Sambata ora 20:00 (27.01.2018) Alte informații : ValentinVali17 Ftw
 24. Fire_Wizard abuz de titan

  Ai secțiunea Reclamatii daca vrei să îl reclami.
 25. [Model] Cerere Helper

  incomplet, nu ai atatea ore nu te vad on,n ai varsta necesara, regulament necitit.
 26. Dovada Hack Mirceaesteunbou si Flyrex

  Nu se vede absolut nimic la niciunul dintre noi,nu aveti nici unhabar ce inseamna pvp,nu aveti nici un habar cu ce se mananca gradul pe care il are domnul Fire_Wizard
 1. Load more activity