Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/19/2017 in all areas

 1. 2 points
  in noiembrie se va deschide o data exacta nu am mai este de munca voi deschide site-ul zilele astea pt beta !
 2. 1 point
  Cerere Helper =sectiune= Survival Nume: Alexandra Maria Nume in joc: DarKLorDd Varsta: 17 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu am primit nici o sanctionare sau pedeapsa. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt o fata foarte activa , descurcareata , imi place foarte mult sa ma joc in majoritatea timpului pe minecraft si activitatea pe acesta este foarte mare. Adresa (ID) Skype: alexandru.cristian619 Nick+ID discord (obligatoriu): Nu imi merge discordu , din cauza problemelor de pc. Dar pot fi conectata non-stop pe skype , pentru orice . Va rog frumos , sa ma scuzati pentru asta. Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da Primele 7 cifre din CNP : probleme personale .. imi pare foarte rau . Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: 12/24 , fiind faptul ca am si bacul posibil si uneori 8/24. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Sa pot ajuta aceasta comunitate si sa aplic acest regulament care a fost bine aplicat . Ai citit regulamentul?: "Addicted2 love" . Yes , i read this.
 3. 1 point
  Pro. Esti activ si te-ai descurca de minune! Te rog sa nu mai raspunzi doar sa spui "multumesc" se considera post-hunt!!
 4. 1 point
  O sa rezolvam cat mai repede aceasta problema
 5. 1 point
 6. 1 point
  Tu nu esti , HEADSHOOT . Glumeam ! Esti de treaba .
 7. 1 point
  Klaus va primi un warn pentru prelungire ceea ce nu este permis ca si membru staff. Multumim pentru Reclamatie
 8. 1 point
  Cat va exista un joc si un staff cat de mult oricum oricine vrea sa isi puna un hack ca sa fie superior altora , am facut-o si eu am facut-o toti , staff-ul nu poate sa se uite la 30 hackeri odata , daca ai inima mare si vrei sa ajuti , fa-o . Reclamatiile tale vor fi mereu primite daca vei avea dovezi .
 9. 1 point
  Sincera sa fiu, in ultima vreme am tot auzit ca se ia remove fara a primi si un motiv concret.. dar sa dai si ban, e deja de prost gust. Daca mai luati decizii de genul, vedeti sa fie cu cap, zic si eu.. Laur si-a facut intotdeauna treaba si a fost un membru staff exemplar asa ca incercati sa dati dovada de bun simt si macar unban ca in rest.. n-ai cu cine. Ei bine asta a fost tot, te salut Vladut si astept sa-mi dai ban si aici. Toate cele bune!