gexy

Addicted Gamers
 • Content count

  272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

gexy last won the day on April 14 2013

gexy had the most liked content!

Community Reputation

7 Poor

About gexy

 • Rank
  Reborn from fire

Personal Information

 • Location
  Craiova
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,197 profile views
 1. League Of Legends Vs Dota 2

  Apropo ,cine se joaca dota2 add pe steam gexyro si poate dam un meci sau mai multe. Ar fi frumos un team la dota2
 2. Numaratoarea In Limba Romana !

  saizeci si doi
 3. League Of Legends Vs Dota 2

  voted dota 2 .....league of legend prea nasol. Dota2 mai degraba pentru ca cu el sa zicem am crescut desi la ora actuala dota normal incepe sa fie din ce in ce mai mult lucrat la grafica....tine foarte mult sa duca spre anime la textura.
 4. Dreamhack Revine La Bucuresti

  Zilele astea am aflat ca Dreamhack revine la Bucuresti anul acesta. Mai exact in data de 14 si data de 15 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Anul trecut, mai exact in octombrie pe 20 si 21, Dreamhack s-a tinut tot la Bucuresti si a organizat competitii de StarCraft si Counter Strike. Anul aceasta, DreamHack organizeaza 5 turnee de StarCraft II: Heart of the Swarm in Europa. Aveti mai jos o lista cu localizarile. Premiile totale sunt de 1 200 000 SEK, sau echivalentul a 190 000 de dolari. Evenimentul va fi live pe internet la o rezolutie 720p. Poate ajungem si noi acolo sa vedem mai bine despre ce este vorba. DreamHack Open Stockholm, 26-27 April, Stockholm, Sweden, Annexet, DreamHack Open Summer, 15-17 June, Jönköping, Sweden, Elmia Fair DreamHack Open Valencia, 19-20 July, Valencia, Spain, Feria de Valencia DreamHack Open Bucharest, 14-15 September, Bucharest, Romania, Sala Polivalenta DreamHack Open Winter, 28-30 November, Jönköping, Sweden, Elmia Fair Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti AICI http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AX_YeXADczM
 5. Numaratoarea In Limba Romana !

  cincizeci si sapte
 6. Poveste Din Trei Cuvinte !

  dar foarte mare
 7. Funny Pictures and Videos

  Tare tipu :))
 8. Poveste Din Trei Cuvinte !

  un butoi imens
 9. Numaratoarea In Limba Romana !

  cinzeci si cinci
 10. Muonline 97D

  MuServerul il puteti descarca de AICI sau AICI Client 97d il puteti descarca de AICI MySQL server il puteti descarca de AICI Video cum trebuie setat pas cu pas muserverul cu ip-ul dvs. click Serverul are spoturi destul de bune.(Daca cumva s-ar gandi cineva sa il faca niste printuri ar fi binevenite).
 11. Game of thrones

  Am ajuns la episodul 6 ,super tare. Un serial cu referinte la mitologia si istoria mai multor popoare.Incepe sa devina din ce in mai interesant ,un serial foarte reusit!