mcsky

Addicted Gamers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mcsky

 1. Nu imi pasa de podelul vostru , vreau doar sa va sugerez sa nu mai faceti pe desceptii si sa mai ascultati si de altii , dar in fine , nu am cu cine imi bate capul , cu toti incompetentii , incercati sa va lasati de asta , nu e de voi , cand incearca omul sa faca o propunere va bateti joc ,daca zice omul ceva va bateti joc , cel mai prost server ever .... adica nu server-ul e prost , staff-ul incompetent , si prost tot odata , nu fac referire la toti ,am si cativa prieteni aici , chiar daca nu multi , dar in rest , nu am vazut staf mai prost ca acesta ! Multumesc anticipat !
 2. Cerere Helper Cristian005

  Nu esti foarte activ nici pe chat nici in joc , cel putin eu nu te-am vazut de foarte multe ori , iei de foarte multe ori mute, si raspunsul tau de la penultima intrebare nu m-a incantat deloc , nu totul consta in injuraturi sau reclama , consta in a ajuta playerii cand au nevoie de o informatie sau un sfat ! Pana o sa te indrepti raspunsul meu va ramane
 3. Cerere Helper

  Nume: Marius Catalin Nume in joc: 18Marius23 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu am avut nicio pedeapsa pana acum ! :) Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salut , numele meu este Marius, am 18 ani , si imi plac foarte tare jocurile pe calculator , in special lol-ul , minecraft-ul si cs:go-ul ! Adresa (ID) Skype:Skype nu prea folosesc ,dar in caz ca o sa fie nevoie , o sa imi fac Nick+ID discord (obligatoriu): Marius Catalin #1340 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da , si pot participa la conferintele vocale legate de server :) Primele 7 cifre din CNP :1990612 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Skyblock Cat timp poti dedica serverului: cateva ore pe zi , in jur de 4-5-6 ore , in week-end mult mai mult :) De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Pentru ca vreau sa ajut la dezvoltarea server-ului , deoarece imi placea foarte mult serverul cand era foarte populat , si vreau sa fac parte din staff pentru a ajuta la dezvoltarea lui , si pentru a ajunge in top cu el :) Ai citit regulamentul?: Te rog accepta cererea !