Dennys_69

Addicted Gamers

Community Reputation

8 Poor

2 Followers

About Dennys_69

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 02/13/2002

Contact Methods

 • Skype
  dennyspvp
 • Facebook
  https://www.facebook.com/voicu.denis.56

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Galati
 • Gender
  Male
 1. as dori si eu helper

  Sectiune gresita. http://addicted2.ro/forum/1399-minecraft-playaddicted2ro/
 2. Salut. Astazi o sa va arat cum sa securizati un server de BungeeCord. Cu totii stim ca 90% din serverele BungeeCord isi iau grief din cauza nesecurizarii corespunzatoare. Astazi o sa va invat cum sa o faceti corect. #1. IpWhitelist Acest IpWhitelist trebuie pus pe TOATE sectiunile serverului , inclusiv in HUB/LOBBY. *Ce fac dupa ce l-am bagat?* Ei bine, trebuie sa va duceti in consola, deoarece pe acea sectiune nu o sa puteti intra, trebuie scris urmatoarea comanda: /ipwl addip Ip-ulBungee-ului. Asta trebuie facut pe TOATE sectiunile serverului, inclusiv in HUB/LOBBY. Intrebare frecventa: *Am facut asta ,dar tot nu pot intra pe sectiuni*. Ei bine ,daca iti pui aceasta intrebare, inseamna ca nu ai fost atent. La comanda trebuie pui IP-ul Bungee-ului, fara port. #2. Config Bungee In config-ul Bungee-ului o sa gasiti o lista cu permisiuni. Sunt 2 grupuri, users si admins. Trebuie sa stergeti toate permisiunile de la cele grupuri deoarece ele pot fii folosite inainte de login. (Acestea pot fii blocate in pasul urmator). Chiar daca faceti si pasul urmator, recomand sa stergeti acele permisiuni. #3. Authme Bridge Probabil toti stim ce este Authme. Care este diferenta dintre Authme/Authme Reloaded si Authme Bridge. Ei bine Authme Bridge blocheaza folosirea comenzilor BUNGEECOORD-ului inainte de login. De ex. , odata ce aveti bungeecord , exista comanda /alert. Ei bine, daca nu aveti Authme cineva poate intra pe contul dvs. si , fara sa se logheze, poate scrie /alert HACKED by X. Acest bug este frecvent intalnit. Mai grav este ca poate scrie (de ex.) /server survival si sa intre pe acea sectiune fara sa se logheze, avand acces 98% la contul dvs. #4. UUID Spoof Fix Din titlu descrie exact ce face, nu cred ca este nevoie de o alta precizare. Pentru intrebari/support add skype dennyspvp.
 3. Salut. Astazi o sa explic cum se securizeaza un server de Minecraft pe Bukkit/Spigot. #1. Authme Reloaded. Probabil toti stim ce este Authme. Care e diferenta dintre Authme si Authme Reloaded? Ei bine, Authme Reloaded are un sistem mult mai bun anti-bot , pot fii blocate conexiunile din anumite tari si nu se pot executa comenzi inainte sa te loghezi. #2. UUID Bug Fix Probabil toti stim de acel bug UUID Cum se poate rezolva? Solutia este UUID Bug Fix. Ce face el? El dupa ce este pus in server si dat restart la server, el incepe sa lucreze, ce face? Ei bine , acesta detecteaza daca un jucator intra prin proxy sa poata sa faca UUID Bug, nelasandu-l sa intre pe server. #3. AntiUserSteal Ce este AntiUserSteal? Ei bine , el impiedica bugul NickBug. Ce este NickBug? NickBug-ul nu il pot descrie prea bine , decat printr-un exemplu. Jucatorul cu numele alex123 este pe server. Altcineva cu numele Alex123 sau aLex123 poate sa intre pe server si daca alex123 are grad, si Alex123 sau aLex123 o sa aiba tot grad.
 4. Salut. Cum scrie si din titlu, o sa va invat cum sa faceti un system de vote pentru un server de Minecraft. Inainte sa incepem tin sa mentionez ca acest tutorial am incercat decat pe minecraft-mp si McIndex. Pasi: #1. Votifier Ce este Votifier? Votifer este pluginul care face 85% din treaba. Acesta inregistreaza toate voturile care sunt efectuate pe site-ul de unde este inregistrat config-ul. Cand adaugati un server pe minecraft-mp la un moment dat va intreaba. "Use Votifier?" Trebuie sa da-ti pe acea casuta sa o bifati, apoi inregistrati datele de acolo (IP-ul din config-ul VOTIFIER-ului , Portul si Public key-ul. Acesta trebuie deschis cu NotePad,NotePad++ sau TextDocumment) #2. GAListener Ce este GAListener? El este pluginul care face restul. In config-ul acestuia puteti modifica ce si cum sa primeasca jucatorii atunci cand voteaza. Tin sa mentionez ca acesta executa si comenzi. (De ex. daca vreti ca jucatorii sa primeasca bani cand voteaza, el poate execute /eco give %player% SumaBani) !!! ATENTIE !!! Dupa ce bagati GAListener in server, trebuie sa fiti atenti in consola ca acesta sa nu arate nici o eroare, altfel nu va merge. Pentru intrebari, puteti lasa mai jos. Pentru support add skype: dennyspvp