R0man2

Addicted Gamers
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

R0man2 last won the day on June 19

R0man2 had the most liked content!

Community Reputation

3 Poor

4 Followers

About R0man2

 • Rank
  Dedicated

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

391 profile views
 1. Cerere unban R0man2

  Nick: R0man2 Pe ce subserver ai primit ban: aparent sunt un player problema Numele membrului din staff care te-a banat: Karamel, apoi am vazut ca aparea CaVaLeRu Dovezi: -- Alte detalii: nu vad motivul banului primit deoarece eu nu m-am certat cu nimeni Nu am amenintat nici un staff de cand DamDaniel a primit remove pentru ca daca as fii facut o as fii luat mute Am discutat cu Guard1aN_ ca nu-mi convenea criteriul dupa care dadea mute dar nu am amenintat cu nimic
 2. Cerere unban Cnot

  Nick: Cnot Pe ce subserver ai primit ban: assassins Numele membrului din staff care te-a banat: Guard1aN_ Dovezi: --- Alte detalii: am primit ban pentru camp si vreau si eu sa vad dovezi de camp va rog
 3. Guard1aN_

  a pai e bine daca eram eu faacut "chior" de catre YouLost *alexmcboy* nu primea nimic nepotisme FTW
 4. Guard1aN_

  Nick-ul tau : Cnot Nick-ul celui reclamat : Guard1aN Descrie situatia : am primit mute pentru nimic Data : 11 aug 2017 Dovezi :
 5. Reclamtie R0man2

  Am primit mute sefulik, erai si tu on si faceai urat ca mi a dat mute putin:))))
 6. Reclamatie WhisKie

  Cu ce te-am jignit, ca am fost prea diplomat si ti-am explicat ?
 7. Reclamatie WhisKie

  Nick-ul tau : R0man2 Nick-ul celui reclamat : WhisKie Descrie situatia : WhisKie mi s-a adresat intr-un mod in care m-am simtit jignit desi eu nu-l bagasem in seama, eu i-am atras atentia si acesta a fost foarte "sarcasti" desi eu eram cat de serios se poate, iar cand i-am zis ca ii pot face reclamatie daca ma simt jignit a zis ca daca el se simte amenintat imi poate da ban, eu nu cred ca a fost o amenintare P.S: daca sunt "a"-uri ranadom prin descriere imi cer scuze dar imi ramane tasta apasaataa si nu imi dau seaama acand se pune "a" Data : 06 aug 2017 Dovezi :
 8. Operatorul Skull69 da bani la playeri

  A crezut si el ca are un moment de inteligenta, ce sa i faci daca nu stie ce-i aia caterinca + kara era on in momentul ala :))
 9. .

  "11. Nu aveti voie sa folositi programe care ofera avantaje in joc (Hacks): Prima abatere: Tempban 1-2 zile; A II-a abatere: Tempban 2-4 zile; A III-a abatere: Tempban 7 zile. Exceptii: Optifine 5Zig mod Labymod Forge Armor HUD Cps meter Coordonate mod
 10. reclamatie WhisKie

  3 minute ca te a bagat cnot in confa si am asteptat sa raspunzi ca sa iti arat ca eram cu Optifine
 11. .

  Scrie in regulament ca Labymod ul este pe lista modurilor permise
 12. reclamatie WhisKie

  Nick-ul tau : R0man2 Nick-ul celui reclamat : WhisKie Descrie situatia : am primit ban pentru refuz control desi fusese cu 2 minute pe skype cu fratele meu si nu a zis nimic de nici un control, dupa ce am luat ban, pentru ca voiam sa ma joc in continuarea, i-am spus fratelui meu sa il bage inapoi in confa, dar acesta nu a vrut sa raspunda, ca sa nu mai zis ca el de fapt are 12 ani si a furat CNP ul varului sau :)))) Data :02 aug 2017 Dovezi :
 13. Reclamatie MasterGalaxy

  Nick-ul tau : R0man2 Nick-ul celui reclamat : MasterGalaxy Descrie situatia : playerul reclamat a fost surprins facand reclama pe server Data : 27 iul 2017 Dovezi :
 14. Reclamatie Jones_gamer

  Nick-ul tau : R0man2 Nick-ul celui reclamat : Jones_gamer *sau ceva de genul* Descrie situatia : playerul a fost surprins folosing hack Data : 21 iul 2017 Dovezi :
 15. Reclamatie diamond_ghost

  Nick-ul tau : R0man2 Nick-ul celui reclamat : diamond_ghost Descrie situatia : pai.... cum am zis si in topicul cu discutii.... Staff ul este putin.... si cel care este nu se ocupa.... drept dovada vi-l dau pe operatorul diamond_ghost, acesta este prea ocupat cu "cei 7 ani de acasa".... din cate stiu eu mute-ul se acorda fara nici un fel de avertizment, in fine, acesta este ocupat sa faca observatii playerilor si face pe AFK-ul atunci cand se aduce vorba de hackeri...... Data : 14 iul 2017 Dovezi : http://imgur.com/a/ROvQ5