xKobe

PLAY Staff
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

xKobe last won the day on June 11

xKobe had the most liked content!

Community Reputation

5 Poor

4 Followers

About xKobe

Contact Methods

 • Skype
  iuliano.roberto1

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Braila
 • Gender
  Male
 • Interest
  Play.Addicted2.Ro

Recent Profile Visitors

404 profile views
 1. Cerere Builder FireyRK

 2. Cerere Builder Tydoza_FTW

  "Cat timp poti dedica building-ului?: 10/week" Prea putine ore pentru a deveni builder pe acest server
 3. Cerere Builder zBrutal96

  Accepta cererea de prietenie pe skype, pentru a sustine testul.
 4. cerere builder:Killing4Fun

  Constructii foarte slabe...
 5. [Prezentare] KnowN

  Bine ai venit! Speram sa te distrezi :)
 6. Regulament Builderi: Acest topic a fost creat cu rolul de a mentine organizarea builderiilor, si coordonarea acestora, prin intermediul regulamentului E INTERZIS: -Sa folositi un limbaj trivial fata de jucatorii serverului, sau colegii de echipa. -Sa aduceti un jucator/prieten pe sectiunea destinata builderiilor. -Sa folositi forme de adresare, de cartier, precum: "ba","ma","fa", etc. -Sa trasmiteti altor persoane ceea ce se vorbeste in conversatia skype destinata echipei de build. -Sa fiti inactivi la proiectele curente. ( In cazul in care aveti lucrari/teze, va veti putea lua o perioada mai indelungata de pauza atat timp cat anuntati Head-Builder-ul. In cazul in care se iveste un inflict intre doi, sau mai multi builderi, acestia isi vor exprima nemultumuriile prin intermediul Head Builder-ului. Sanctiuni: Orice regula incalcata, va aduce asupra voastra un WARN. Orice builder are dreptul la 3 sanse, in cazul in care un builder va risipi aceste 3 sanse, va primi REMOVE! Regards, Addicted2 Build Team
 7. [Model] Cerere Builder

  Cereri Builder Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro este unul dintre cele mai populare si mai puternice servere de Minecraft din România. Înainte de a fi o echipa, suntem prieteni, uniti de un scop comun si condusi de multa pasiune. În continuu ne dezvoltam echipa cautând oameni implicati care îsi doresc sa lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp si dorim sa ne marim Staff-ul cu un coleg builder. Pentru a face parte din echipa de build al serverului Play.Addicted2.Ro, va trebui sa va incadrati in urmatoarele cerinte: 1. Sa aveti cunostinte la folosirea pluginuriilor dedicate build-ului, si anume: Voxel Sniper, si World Edit. 2. Sa aveti un istoric bun din punct de vedere comportamental, atat pe server, cat si pe forum. 3. Sa dati dovada de respect fata de jucatori, cat si de colegii echipei, indiferent de statutul acestora. 4. Sa aveti minim 13 ani. ( Se pot face si exceptii! ) Regulament cereri builder: - In timpul crearii unei cereri de builder, titlul topic-ului trebuie sa contina urmatoarele date: Cerere Builder [Numele vostru in joc] Exemplu: Cerere Builder xKobe - In cazul in care nu ati fost acceptati puteti reveni cu o noua cerere abia peste o saptamana. - In momentul in care nu ati prezentat poze cu constructiile voastre cererea va fii inchisa fara niciun comentariu aditional. - Toate punctele de mai jos sunt obligatorii! Necompletarea acestora vor duce la inchidea topicului dumneavoastra. - Doar membrii echipei de build au dreptul de a vota, acela fiind un vot pozitiv, sau negativ, in functie de alegerea acestuia, in cadrul constructiilor prezentate in respectiva cerere. Model: Nume: Varsta: Experienta VoxelSniper, WorldEdit: Cu ce nick-uri joci pe server: Poze cu constructiile facute de tine: Pe ce etapa a build-ului te incadrezi? (structuri,modern,medieval): ID Skype: O scurta descriere despre tine: De ce ai vrea sa faci parte din echipa noastra de build, si ce parere ai despre aceasta? Cat timp poti dedica building-ului?: Alte comentarii: Atentie! Inainte de a face o cerere aveti obligatia de a citii regulamentul intern, lucru ce ajuta la intelegerea obligatiilor voastre ca builder. Regards, Addicted2.ro Build Team
 8. Reclamatie

  Te rog sa postezi la sectiunea respectiva.
 9. Reclamatie

  Te rog sa postezi problema ta la sectiunea respectiva.
 10. Cerere Builder

  Din pacate nu ai destula experienta in ceea ce priveste building-ul pentru a face parte din echipa noastra de build, poti face o alta cerere peste o saptamana, cand faci niste constructii mai complexe.
 11. Cerere Builder

  Din pacate nu ai destula experienta in ceea ce priveste building-ul, pentru a face parte din echipa noastra de build, poti face o alta cerere peste o saptamana, cand faci niste constructii mai complexe.
 12. Cerere Builder

  Din pacate nu ai destula experienta in ceea ce priveste building-ul pentru a face parte din echipa noastra de build, poti face o alta cerere peste o saptamana, cand faci niste constructii mai complexe.
 13. Cerere Builder

 14. Prezentare

  Bine ai venit, speram sa te distrezi :)