Intact

Addicted Gamers
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Poor

2 Followers

About Intact

 • Rank
  Dedicated

Personal Information

 • Country
  MOLDOVA, REPUBLIC OF
 • Gender
  Female

Contact Methods

 • Facebook
  Eduard Covalciuc
 1. Reclamatie

  El avrut sate controleze... Dar daca are o davada ca ai antikb Mooron poasteaza aici
 2. Reclamatie Hacker

  Jucatorul a fost pedepsit conform regulamentului..!
 3. Reclamatie Hacker

  Jucatorul a fost pedepsit conform regulamentului..!
 4. Cerere Helper

  Te rog sa accepta cererea pe skipe.Pentru mai multe detalii...
 5. Cerere Helper

 6. Cerere de helper Kitbattle

  Nu ai citit regulamentul...
 7. REGULAMENT STAFF  

  REGULAMENT STAFF Acest regulament a fost creat special pentru membrii din staff-ul serverului play.addicted2.ro! Va rugam sa luati aminte ca, regulamentul este obligatoriu atat donatorilor pentru grade cat si membrilor staff recrutati de echipa noastra. Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa cititi acest regulament cel putin de cateva ori pe saptamana. 1. Egalitatea este primordiala. Nimeni nu este mai presus, indiferent ca faci parte din Staff, esti Donator sau Jucator! 2. Respecta si vei fi respectat! Nu iti este permis sa jignesti, sa ameninti sau sa faci misto, indiferent de statutul acelei persoane. 3. Abuzul de comenzi este strict interzis! Se include: - Sa iti dai unmute singur; - Sa dai iteme din GM altor persoane; - Sa vinzi iteme de la kit; - Sa dati jail / ban / mute cuiva fara un motiv prestabilit! De asemena, orice donator / membru Staff trebuie sa aiba dovada pentru sanctiunea data! Daca respectiva persoana care a fost sanctionata revine cu o reclamatie si nu prezinti o dovada, vei fi sanctionat! - Sa folositi /seen pentru a afla detalii despre un anumit jucator precum IP-ul acestuia! Se face exceptie atunci cand comanda este folosita in folosul serverului! - Nu este permis sa faceti pvp cu fly, god sau gamemode, indiferent ca sunteti random pe o mapa sau la warp pvp! - Nu este permis sa folositi comenzi precum /me sau /bc in exces. - Sunt interzise comenzile precum /smite, /fireball, /book. 4. Nu este permis sa purtati un conflict pe server sau forum! Pentru a rezolva problema, contactati un Administrator sau Manager al serverului. 5. Vinderea oricarui item sau lucru / constructie provenit din GM este interzisa. 6. Daca sunteti inactivi mai mult de 4 zile fara o scutire / motiv intemeiat, riscati sa fiti sanctionati! Pentru a evita acest lucru, creati o scutire pe sectiunea dedicata staff-ului play.addicted2.ro Conducerea serverului play.addicted2.ro poate lua decizii in afara regulamentelor, atunci cand se urmareste buna functionalitate a serverului. Atentie ! Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul play.addicted2.ro duce la scoaterea gradului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A ACESTUIA!
 8. REGULAMENT SI PEDEPSE JUCATORI Acest set de reguli a fost creat special pentru jucatorii serverului play.addicted2.ro! Va rugam sa luati aminte ca; regulamentul este obligatoriu, deoarece respectandu-l, va fi inspre binele vostru cat si a comunitatii noastre. Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa cititi acest regulament cel putin de cateva ori pe saptamana. Va uram spor la citit! :) Nerespectarea regulamentului emis de catre Consiliul Administrativ al PLAY.ADDICTED2.RO, poate duce la pedespe mari precum cele listate mai jos! Recomandarea noastra este sa repsectati regulamentul cu strictete! 1. Nu aveti voie sa jigniti alti jucatori!( Se includ mesajele in privat ) Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Mute 10 minute; A II-a abatere: Mute 20 minute; A III-a abatere: Mute 1 ora. La jigniri extrem de grave, se aplica direct mute 3h! 2. Nu aveti voie sa jigniti staff-ul!( Se includ mesajele in privat ) Pedepsele sunt urmatorele: Mute intre 1h si 4h. La jigniri extrem de grave, mute-ul se da dupa preferinta celui jignit! 3. Nu aveti voie sa faceti RECLAMA la absolut NIMIC!( Se includ mesajele in privat ) Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Banip! 4. Nu aveti voie sa face "SPAM" - Se includ mesajele in privat (PM), local si global! Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Mute 5-20 minute; A II-a abatere: Mute 10-40 minute; A III-a abatere: Mute 1hr. Ai citit regulamentul? Raspunsul corect : "O sa il citesc de Paste!" 5. Este interzisa folosirea in mod abuziv a Caps-Lock-ului! Pedepsele sunt urmatorele: Mute intre 5 / 30 minute - in functie de cat de mult s-a folosit "Caps-Lock", se lasa la aprecierea reprezentantului din staff. 6. Nu aveti voie sa faceti abuz de comanda "HELPOP"! Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Kick. A doua abatere: kick/tempban 2 ore (dupa caz). 7. Nu aveti voie sa folositi programe de favorizare a jocului (Hacks)! Complicii vor fi si ei sanctionati Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Jail 8 ore; A II-a abatere: Jail 24 ore; A III-a abatere: Ban 4 zile! La a IV-a abatere sau mai mult, se aplica Ban-ul! 8. Este interzisa prelungirea Ex: "saaaaaaaalll"! Pedepsele sunt urmatorele: Prima abatere: Mute 5 minute; A II-a abatere: Mute 10 minute; A III-a abatere: Mute 15 minute. Acuzele trebuie insotite de dovezi sau un membru staff la fata locului, pentru a se demonstra in fata lui, problema in cauza. Staff-ul NU raspunde de itemele sau banii pierduti / furati. Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul play.addicted2.ro duce la banarea contului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A CONTULUI!
 9. Dispozitivele purtabile au atras mereu atenția cumpărătorilor prin utilitatea pe care o prezentau pentru sănătatea utilizatorului, dar Apple Watch joacă în cu totul altă ligă. Foarte multe companii și-au încercat norocul când vine vorba despre dispozitivele purtabile care au încorporat un monitor cardiac care îi poate informa pe utilizatori dacă este ceva în neregulă cu sănătatea inimii lor. Momentan , Apple Watch-urile sunt considerate a fi în topul preferințelor celor care vor să se simtă și să fie în siguranță în orice circumstanțe. Din câte se pare, dispozitivul lansat de Apple, Apple Watch, este foarte potrivit pentru asemenea sarcini, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea California în colaborare cu Cardiogram, o aplicație destinată Apple Watch-urilor. În cadrul acestui studiu, specialiștii au ajuns la concluzia că senzorul cardiac al dispozitivelor poate detecta diferența între fibrilațiile atriale și ritmul normal al inimii, potrivit Ubergizmo. Deși Apple Watch nu este în mod necesar un dispozitiv destinat diagnosticării, studiul a demonstrat că purtabilele pot trece dincolo de simpla înregistrare a activității zilnice și că are potențialul de a deveni o unealtă care să îți asigure sănătatea. De fapt, suntem destul de siguri că acesta a și fost scopul companiei, mai ales în urma zvonurilor care susțineau că Apple are o echipă secretă care lucrează la un senzor de glucoză. Având în vedere că Apple Watch vine cu un GPS încorporat, procesor dual-core, fiind rezistent la apă de până la 50 de metri adâncime, investiția ta nu va fi în zadar și ți se garantează o rezistență destul de mare a dispozitivului. În plus, el îți înregistrează cu precizie distanța, viteza și ritmul cardiac în timp real, indiferent de activitățile pe care le întreprinzi. Astfel, deși Apple Watch este la bază un dispozitiv purtabil util pentru momentele în care te antrenezi, senzorul care îți înregistrează ritmul cardiac îți permite să-ți verifici în permanență starea de sănătate, identificând anomaliile și posibilele pericole. Prețul pentru Apple Watch 2 se află momentan la reducere, având un preț de 2.199 de lei și îl puteți găsi AICI. Dacă totuși nu doriți să investiți atât de mult într-un dispozitiv purtabil care dispune de un senzor care înregistrează activitatea cardiacă, există și alte alternative de calitate, cu prețuri mai bune: Apple Watch 1 are un preț destul de bun și momentan beneficiază și de reducere, fiind ideal pentru a-ți măsura intensitatea antrenamentelor, dar și pentru a-ți monitoriza sănătatea. În plus, mulțumită procesorului performant dual core, aplicațiile tale se lansează fără întârziere și sunt mereu actualizate. Dacă te interesează acest model, poți afla mai multe detalii AICI. Smartwatch-ul Poseidon este ideal pentru măsurarea pulsului cardiac și momentan se află la o reducere de 43%. Toate specificațiile acestui model sunt disponibile AICI.
 10. Un nou studiu publicat în urmă cu câteva zile confirmă faptul că internauții sunt mai curioși de performanțele noului Nintendo Switch, decât de PS4 Pro sau iminentul Project Scorpio. Consolele de gaming nu sunt neapărat ieftine. Cele mai multe dintre ele sunt peste 1000 de lei, iar PlayStation 4 Pro ajunge pe la 1750 lei. Viitorul Xbox Project Scorpio, la scurt timp după lansare, va avea și el o valoare de achiziție de aproximativ 1700 – 1800 lei. Din acest motiv, o eventuală decizie de achiziție ar fi bine să implice un studiu elaborat înainte. Nu de alta, dar ar fi păcat să te ancorezi de o platformă care nu prezintă un interes remarcabil pentru dezvoltatorii importanți din industrie. O comunitate bogată de gameri în spate este de asemenea un detaliu important de avut în calcul. Spre surprinderea celor care credeau că lupta pentru cea mai bună consolă se dă exclusiv între Xbox și PlayStation, vor fi uimiți de concluzia unui nou raport al celor de la Nielsen. Din documentul Nielsen Games 360 Report publicat integral la această adresă, reiese că Nintendo Switch a reușit să genereze cel mai mare interes printre cei care cochetau cu achiziția unei console în viitorul apropiat. Nu mai puțin de 16% dintre gamerii cu vârste de la 13 ani în sus au afirmat că vor achiziționa probabil un Nintendo Switch. Următoarea poziție a fost ocupată de PS4 Pro cu 15% și Project Scorpio de la Microsoft cu 13%. Merită reținut că viitoare consolă a gigantului din Redmond nu a fost lansată momentan oficial, dar compania americană a făcut deja investiții semnificative în promovarea ei și se pare că soluțiile adoptate nu au fost neapărat suficiente.Lăsând la o parte gamerii, dintre internauții obișnuiți care și-au dat cu părerea despre acest subiect, 12% a afirmat că se gândesc la Switch atunci când este vorba de o viitoare consolă, în timp ce 11% visează la un PS4 Pro. Doar 9% își doresc destul de mult un Project Scorpio. În altă ordine de idei, până și cei de la Nintendo au anunțat la câteva săptămâni după lansarea noului Switch că nu reușesc să-l producă suficient de repede pentru a face față cererii.
 11. Samsung Galaxy S8 a venit cu o mulțime de surprize pentru cumpărătorii telefonului, însă nu toate pot fi considerate plăcute. Cu toții știm că telefoanele se încarcă mai repede dacă le lăsăm deoparte cât timp sunt conectate la sursa de energie. Când folosești smartphone-ul în timp ce acesta este la încărcat, vei prelungi perioada necesară pentru încărcarea acumulatorului, iar dacă faci asta cu un dispozitiv Samsung, lucrurile sunt chiar mai ciudate de atât. Samsung Galaxy S8 și S8 Plus nu se încarcă rapid dacă telefonul este folosit în timpul încărcării, dar nici dacă ecranul este pornit. Problema n-ar fi neapărat asta, ci faptul că simbolul de încărcare rapidă continuă să fie afișat în bara de notificări a smartphone-ului. Această problemă este prezentă încă de la Samsung Galaxy S6, deoarece toate device-urile Samsung se bazează încă pe Quick Charge 2.0 de la Qualcomm, cunoscută ca Adaptive Fast Charging, În cadrul unui test efectuat de către Phandroid, ale cărui rezultate au fost preluate și de către sammobile.com, un Galaxy S8 a avut nevoie de o oră și 37 de minute pentru a se încărca de la 0 la 100% cu ecranul închis, în timp ce ecranul pornit a dus la încărcarea completă a smartphone-ului în aproape trei ore, rezultatul fiind de două ore și 51 de minute. Motivul pentru care Samsung impune această limitare, chiar dacă telefonul afișează că încărcarea rapidă este funcțională, nu este foarte clar. Cel mai probabil, limitarea se datorează faptului că Samsung Galaxy S8 ar putea fi suprasolicitat de către încărcarea rapidă, care s-ar petrece simultan cu activitatea obișnuită de pe telefon.
 12. Devine tot mai ușor să înțelegem limbajul folosit de mai multe culturi de pe glob, dar suntem la fel de aproape să descifrăm și limbajul delfinilor. Cercetătorii își propun să se folosească de inteligența artificială pentru a traduce limbajul delfinilor, iar această inițiativă ne arată cât de repede avansează tehnologia pentru procesarea limbajului și cu ce utilități uimitoare vine ea. Deși inteligența artificială ne permite să înțelegem tot mai multe limbi străine, vorbite în diferite culturi ale lumii, un startup suedez, Gavagai AB, ne arată că lucrurile nu trebuie să se limiteze aici și că am putea, pe viitor, să descifrăm limbajul folosit de delfini. Startup-ul Gavagai AB este implicat într-un proiect care se desfășoară pe durata a patru ani de zile și care este lansat cu scopul de a acumula cât mai multe date despre limbajul delfinilor. Scopul cercetătorilor este de a se folosi de acestea pentru a decoda vorbăria mamiferelor favorite ale tuturor, potrivit Digital Trends. În teorie, înțelegerea limbajului delfinilor nu este un proces diferit de încercările de traducere a alor limbi. Cercetările evidențiază faptul că delfinii comunică într-un limbaj care nu este foarte diferit de al nostru, pentru că și ei se folosesc de propoziții compuse din cuvinte individuale a căror ordine determină înțelesul pe care îl atribuie enunțului. Aceste mamifere fac chiar și pauze de vorbire pentru a le permite celorlați să comunice. Descifrarea acestor conversații se bazează pe aceeași abilitate de a identifica legături între sunete și înțeles, un procedeu pe care îl aplicăm atunci când auzim orice altă limbă străină.
 13. Când vorbim de sisteme pentru recunoaștere facială, respectivii algoritmi sunt asociații cu agenții guvernamentale, dar un exemplu din China ne arată că pot fi folosiți și în situații cu conotații pozitive. Aproape de fiecare dată, când am auzit de tehnologii avansate de recunoaștere facială, am avut motive de îngrijorare. Respectivele sisteme sunt folosite aproape exclusiv pentru identificarea unor răufăcători într-o mare de oameni nevinovați. În plus, ajung să fie implementate la scară largă și să ne facă să ne ridicăm întrebări importante despre intimitate și viață personală. În China, prin intermediul unui site creat de Baidu, algoritmi de recunoaștere facilială, rețele neurale și sisteme de inteligență artificială facilitează reunirea familiilor destrămate din varii motive. Site-ul este intitulat Baobeihuijia și se traduce prin Copile vino acasă, o referință la faptul că inițial sistemul a fost gândit pentru găsirea copiilor răpiți, un fenomen foarte popular în China. Se pare că funcționează, iar Fu Gui a reușit să-și găsească părinții după 27 de ani de când a fost răpit. Tânărul a postat o imagine cu el pe Baobeihuijia. Părinții copilui au postat poze de când acesta era mic pe aceeași platformă online. După câteva luni, sistemul de recunoaștere facială dezvoltat de Baidu a făcut suficient de multe conexiuni între fotografiile postate încât să pună în legătură părinții cu copilul dispărut acum aproape 30 de ani. Un test ADN ulterior a confirmat că aceia chiar sunt părinții lui Fu Gui și nu a fost vorba doar de un truc de marketing.
 14. Acoperișul solar Tesla a fost dezvăluit de Elon Musk în urmă cu ceva vreme are acum și prețuri, pentru cei interesați. Prețul unui acoperiș solar marca Tesla este variabil și depinde, în cele din urmă, de câtă energie ai nevoie pentru locuință, dar și de procentajul panourilor active de pe acoperiș. Pentru a-i ajuta pe oamenii care vor să-și instaleze un astfel de sistem, Tesla a creat și un calculator care îți permite să afli cât de mulți bani vei putea obține de-a lungul anilor, în funcție de zona în care stai, odată ce acoperișul este în funcțiune. Noul acoperiș solar va fi disponibil începând cu această vară, iar în cele din urmă, acesta ar trebui să devină o investiție amortizabilă în timp, ceea ce le face mult mai atractive decât acoperișurile clasice. În plus, materialele din care sunt create noile acoperișuri sunt și mai rezistente decât cele obișnuite. Prețul mediu al noului acoperiș solar este de 235 de dolari pe metru pătrat, iar 35% din suprafața acestuia o reprezintă panouri solare active. Firește, prețurile pot varia, în funcție de materialul ales, de suprafața totală a acoperișului dar, mai important, în funcție de ce procentaj din acoperiș va fi acoperit de panouri standard. Tesla arată că, în medie, doar 40% din acoperiș va fi acoperit de panouri active, dar procentajul real depinde și de necesarul energetic al fiecărei locuințe, arată inverse.com.
 15. Această imprimantă cu laser poate crea imagini de rezoluții impresionant de mari fără a se folosi de cerneală. Oricine deține o imprimantă color știe cât de dificil este să procure cartușe de cerneală. Acestea ori sunt scumpe, ori nu se găsesc pe toate drumurile și trebuie să te zbați serios ca să faci rost de ele, aici depinzând foarte mult de modelul de imprimantă pe care îl deții. Dar și mai frumos ar fi dacă ți-ai putea achiziționa o imprimantă care nu are nevoie de niciun strop de cerneală pentru a-ți produce imagini color la rezoluții incredibil de mari. Un nou model pe bază de laser poate face deja asta prin crearea unor modele microscopice pe foi din plastic. Cercetători de la Technical University of Denmark s-au inspirat de la creaturi precum fluturi și păuni, ale căror aripi și pene conțin culori vii care nu sunt obținute pe bază de pigmenți, ci prin felul în care se împrăștie lumina pe suprafața lor, la un nivel molecular, potrivit Gizmodo. Noua metodă de imprimare se folosește de foi din plastic care sunt acoperite cu mii de piloni microscopici poziționați la o distanță de 200 de nanometri depărtare unul de celălalt. Ca acești piloni miniaturali să dea naștere culorilor, sau să pară că o fac, cercetătorii i-au acoperit cu un strat fin de germaniu (un element chimic care este un metaloid lucios). Un laser ultrafin acționează asupra germaniului până când reușește să îl topească, modificând strategic forma și grosimea lui. Întreaga creație este apoi protejată de un strat care ajută la protejarea formei și structurii acestor piloni.