WTFBenjo

Addicted Gamers
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WTFBenjo last won the day on October 12

WTFBenjo had the most liked content!

Community Reputation

6 Poor

About WTFBenjo

 • Rank
  Devoted
 • Birthday September 16

Contact Methods

 • Skype
  adrian.cosmin36
 • Facebook
  facebookk.com/user/5E PayPal si ti-l dau

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  violator din vaslui
 • Gender
  Male
 • Interest
  nothing :]

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Reclamatie WTFBenjo

  In primu rand, nu vorbeam cu tine. Faza era ca m-am enervat din cauza altcuiva. M-ai provocat la un duel, ok, da' nu vorbeam cu tine. Cand am zis "COAIE" era pentru ca cineva ma spama in PM ca are lag si ca se blocheaza in arena, mai exact Franta. (daca e nevoie, dau SS) Din cate stiu eu, sa te "oftici" cum ai zis tu, nu e interzis. Astept T/C.
 2. Cerere unregister

  Ai primit unregister.
 3. Cerere Helper

  Nu stiu, cererea ta mi se pare cam tipica si simpla. De la mIne ai un contra. Bafta
 4. Kiss or Shot

  SHOT
 5. Helper

  Nu ai respecatat modelul cerut.
 6. Helper

  Esti activ, te-am vazut de multe ori pe server si in chat. Meriti o sansa !
 7. Concurs

  Salut, astazi m-am gandit sa organizez un concurs pe sectiunea PracticePvP. Acest concurs se va desfasura in fiecare luna. Primi top 3 elo ( /elo top ) vor primi grade. Locul 1 : Ultra Locul 2 : Hero Locul 3 : Legend Pentru a face elo trebuie sa va luptati in ranked ! Good Luck !
 8. [Model] Reclamatie

  In caz ca vreti sa reclamati un membru staff/un player va rog sa creati un nou topic respectand modelul urmator: 1.Nick-ul tau : 2.Nick-ul celui reclamat : 3.Descrie situatia : 4.Data si ora (aproximativ): 5.Dovezi : ATENTIE! Reclamatia trebuie facuta la maxim 48 de ore dupa ce s-a intamplat lucrul respectiv! In caz contrar, reclamatia nu va fi luata in considerare!
 9. [Model] Cerere Unban

  Cerere Unban Inainte sa faci o reclamatie ai obligatia de a citi regulamentele sectiunii de PracticePvP a serverului play.addicted2.ro.Retineti faptul ca, daca ati primit ban din partea unu Administrator al serverului si/sau comunitatii nu aveti dreptul sa creeati o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecti modelul de mai jos: Nick-ul tau: Numele membrului din staff care te-a banat: Dovezi: Descrie situatia: Atentie! Daca ati primit ban,cererea trebuie facuta la maxim 24 de ore dupa ce ati fost sanctionati!In caz contrat cererea nu va fi luata in considerare!
 10. [Model] Cerere Helper

  Cereri Helper Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro este unul dintre cele mai populare și mai puternice servere de Minecraft din România. Înainte de a fi o echipă, suntem prieteni, uniți de un scop comun și conduși de multă pasiune. În continuu ne dezvoltăm echipa căutând oameni implicați care își doresc să lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp și dorim să ne mărim Staff-ul cu un coleg Helper. Cerințe: Varsta minima este de 14 ani; Persoană responsabilă, organizată și eficientă în gestionarea activităților; Persoană care acționează din proprie inițiativă; Aptitudini foarte bune de comunicare și muncă în echipă; Atenție la detalii; Respectarea regulamentelor si activitate in proiectele de dezvoltare a serverului. Dacă eşti interesat/ă de acest rol şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să creezi un topic nou respectând modelul de mai jos Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie prezentate mai sus. Model: Titlu: Cerere Helper =sectiune= Nume: Nume in joc: Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Descriere scurta,35-40 cuvinte: Adresa (ID) Skype: Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Primele 7 cifre din CNP : Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cat timp poti dedica serverului: De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Ai citit regulamentul?:
 11. Acum am chef de..

  Am chef sa ma joc pe hypixel, da' am ban 32 de zileeeeeeeeeeeeee
 12. Ce-ai face daca....?

  Aolo :)))) Ce-ai face daca ai primi 1kkk $ ? :))
 13. Ultimul post castiga!

  EU CASTIG
 14. Reclamatie BlackDragon4323

  BlackDragon4323 a primit ban permanent pentru reclama. Multumim ca ne-ai adus la cunostinta acest lucru. O zi buna. Astept T/C :)
 15. Cerere helper Skyblock-Cartoafa

  Sincer, eu nu prea te-am vazut scriind ceva pe chat sau fiind online, nu ai raspuns toate intrebarile, iar cererea ta e cam tipica..