JellyGames

Addicted Gamers
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JellyGames last won the day on June 12

JellyGames had the most liked content!

Community Reputation

4 Poor

About JellyGames

 • Rank
  Devoted

Contact Methods

 • Website URL
  N-am
 • Skype
  Poate de asta am
 • Facebook
  N-am nici de asta

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Nu spun
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Reclamatie LaurNdC1

  Daca tot spui ca mai era un player, da dovada! Tu ai responsabilitatea sa dovedesti in situatii de genul primul, nu playerul! Daca de nici macar atat nu esti in stare... Cum sa-ti dovedim noi ca erau itemele lui daca tu nu dovedesti ca mai era cineva cu noi?
 2. Reclamatie LaurNdC1

  Daca nu ai dovada, atunci nu poate fi nimeni sigur ca a mai murit unul. Ai dovada si la el in reclamatie, si la mine. Si stii si muntele de pe care ne aruncam.
 3. Reclamatie LaurNdC1

  Care player a mai murit? Te rog frumos sa dai o dovada. Eram doar noi 2 acolo. Sunt tare curios sa vad cine spui tu ca mai era acolo. Si, acolo nu te-am amenintat sau jignit. Doar te-am facut "copilas".
 4. Reclamatie LaurNdC1

  Pe filmare nu ai surprins cum cade, sau cum i-as fi facut un posibil trap. Eram cu el pe skype in tot acest timp si a sarit gresit. De asemenea, i-ai luat itemele. Asa ca te rog sa i le dai inapoi. Dupa parerea mea e o dovada care nu isi are rostul. Nu ai surprins ce era de surprins. Inainte de inceputul filmarii tale, unde se vede cum sunt itemele pe jos si eu langa ele, cum spunea si TheSpearKiller pe chat, se putea intampla orice. Si tu nu ai o dovada ca i-am facut trap. Si totusi, daca ii facusem trap, imi explici cum de nu a sarit la bataie si cum de eu eram jos?
 5. Reclamatie LaurNdC1

  Nick-ul tau : JellyGames Nick-ul celui reclamat : LaurNdC1 Descrie situatia : Eu stateam linistit cu prietenul meu TheSpearKiller, eram pe skype cu el. Doar nu imi veti cere dovada pentru asta, il puteti intreba pe el. Am gasit un munte unde de unde puteam sari in apa, si am zis sa ne distram. Dovezi nu am foarte multe, il am pe el care va poate afirma totul. Apoi, prietenul meu moare, sarind accidental langa apa. Eu ma grabesc sa ii iau itemele, cand vad ca deodata i le ia altcinva. Eram ceva gen : ce? Apoi, vad ca imi iau jail. Pentru ce? De ce? Cum? Cica "trap". Vreau dovezi CLARE de la acest "admin" care din pacate este staff pe server. Uitati, cum ne-a jignit clar. Vreau sa va dati si voi, cei cu grad mai mare, cu presupusul. Daca el ne-a dat jail, cine ar fi putut lua itemele decat el? Ar fi putut fi alt admin pe vanish langa el? Asta nu stiu. Mi-am luat si un mute de 12 ore, si vreau dovada CLARA de la acest "admin" pentru el. Nu plec de aici pana nu se face dreptate. Mai jos aveti si o poza in care ne-a jignit, referindu-se la itemele noastre, pe care "cica" nu le-a luat el. Pe langa toate astea, ceilalti admini se baga in discutia noastra, degeaba. Apropo, invatati-va adminii sa scrie corect, ca unii chiar se fac de ras. Prietenul meu va poate confirma totul! Daca imi cereti dovezi, mie, sa stiti ca gresiti. Enorm. Stafful este cel care ar trebui sa dea dovezi cu referire la cele intamplate. Sper ca m-am facut inteles. Mai aveti de lucru la admini. Unii sunt chiar grei de cap si nu pot intelege lucruri simple. Intelegeti, ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, ce scriu aici e pur adevar! Data : 15 August 2017 Dovezi :
 6. Cerere Helper SKYBLOCK

  Nu prea te vad pe server
 7. Cerere Helper-SkyBlock

  Esti activ, si ajuti playeri daca poti si cum poti. Eu te sustin, bafta in continuare!
 8. Poveste infinita...

  Dar la un moment dat, nu a mai intrat o vreme din cauza..
 9. UnBan

  Ai uitat sa mentionezi de ce ai luat ban :)
 10. Cerere unban

 11. Cerere Helper

  N-ajuti playerii, nu esti on! Nu inteleg de ce mai faci cerere de helper daca stii ca aceste conditii trebuie indeplinite iar tu nu le indeplinesti.
 12. Cerere Helper

  Nu vad sa ajuti playerii prea des.
 13. Cerere Helper =Survival=

  Nu te vad ajutand playerii!
 14. Cerere Helper

  Esti la inceput dar te vad ajutand playeri. De aceea din partea mea ai o sustinere
 15. Cerere

  Model nerespectat!