JellyGames

Addicted Gamers
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JellyGames last won the day on June 12 2017

JellyGames had the most liked content!

Community Reputation

4 Poor

1 Follower

About JellyGames

 • Rank
  Devoted

Contact Methods

 • Website URL
  N-am
 • Skype
  Poate de asta am
 • Facebook
  N-am nici de asta

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Nu spun
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. Reclamatie Helper xBigHerox si Flyer TheLose

  DemasokaTBH : Nu e vorba ca mor in 20 de minute, e vorba de mute-ul in sine pe care il consider greseala. Chiar si pentru 1 minut faceam reclamatie. Nesimtit nu mi se pare motiv de mute. Astept si parerea altora. Marian321 : Playerii nu au voie sa dea contra fara motiv. RaRes14M : Playerii nu au voie sa dea contra, mai ales fara motiv, SI DE CAND FLYER E STAFF? xBigHerox : Cel care e reclamat nu are voie sa dea decat dovada. Si nu era nevoie de dovada pentru ca se vedea deja clar in poza mea si "jignirea" facuta de mine. Nu sunt chiar atat de prost incat sa fac screenshot doar la greseala ta, crede-ma. Si din screen-ul tau nu se intelege mai nimic. Pozele mai mici pot fi modificate mai usor. SI INCA UN LUCRU, CAND AM MUTE, NU AM ACCES LA HELPOP! NESIMȚÍT2, -Ă, nesimțiți, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință, de delicatețe
 2. Reclamatie Helper xBigHerox si Flyer TheLose

  1. Am spus unui player ca este nesimtit pe buna dreptate. 2. Pune-te in locul meu si vezi ca sigur ai fi procedat la fel. 3. Tie ti se pare chiar atat de vulgar "nesimtit"? Pe bune acum, nesimtit inseamna fara simt, adica prost crescut sau ceva de genul. + ca, repet, jignirea nu este fara motiv. Daca mai vine un membru staff care vrea sa spuna ca nesimtit e limbaj, mai intai sa citeasca ce am scris aici, Te rog sa imi arati unde scrie ca nu am voie sa fac 2 reclamatii intr-un post. Daca am gresit, te rog sa ma ierti, dar oricum sa stii ca pe forumul asta exista multe alte multiple reclamatii.
 3. Nick-ul tau : JellyGames Nick-ul celui reclamat : xBigHerox (mute fara motiv) si TheLose (TP + Kill, TP oameni buni, nu am dat accept si daca nu ma credeti verificati log-urile) Descrie situatia : Intrasem si eu pe server, ma uitam pe chat cand dintr-o data isi da tp un flyer la mine, TheLose, ma omoara zburand (Fara sa i se fi dezactivat fly-ul), iar eu imi descriu situatia pe chat. Folosesc cuvantul "Nesimtit", va imaginati ca eram nervos si nu ma puteam stapani dupa ce sunt omorat si imi sunt furate itemele muncite din greu. Data : 2/1/2018 Dovezi : xBigHerox - https://imgur.com/a/CHCss. Pentru TheLose nu am avut timp sa fac dovezi, dar il am ca martor pe SummerSide. Nu vreau sa aud "Fara dovezi nu putem face nimic" sau ceva asemanator, daca nu ma credeti stati cu ochii pe el, pentru ca sigur nu e prima data cand face asa ceva. Daca se poate, vreau si itemele cele mai pretioase, pentru ca am muncit pentru ele. Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul? : Doresc ca lui TheLose sa nu ii mai fie permis accesul la tp si la fly, sau macar sa il faceti sa nu mai practice TP + Kill, iar xBigHerox sa fie mai atent cand da un mute, fara scuze de genul "nu eram atent".
 4. Reclamatie BogdanM

  Nick-ul tau : JellyGames Nick-ul celui reclamat : BogdanM (echipa celor care s-au ocupat de survival in principal) Descrie situatia : *Mentionez ca topicul nu e facut pentru 400 de puncte, pot sa traiesc si fara ele. E vorba despre modul in care staff-ul se ocupa de server. Dupa cam 1 ora de minat, m-am uitat pe /wintershop si am cumparat din greseala 1x snow. Fara suparare, dar cel care a facut shop-ul chair nu era atent. In primul rand, cum sa pui 1x snow pentru 400 de puncte muncite o ora? Si in al doilea rand, atitudinea staff-ului este complet gresita! Se vede clar in screenshot-uri ca a zis in felul urmator : "daca spuneai ca ai cumparat sa vezi ce face poate iti dadeam alea 400 wp inapoi". Ce fel de atitudine e asta? Data : 2/12/2017 Dovezi : https://imgur.com/a/mpmxP Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul? : Nu vreau sa fie sanctionat nimeni, vreau doar ca staff-ul sa nu se mai comporte in halul asta dand vina pe playeri cand e total greseala lor, si eventual daca nu sunteti nesimtiti sa reparati bug-ul/gluma extrem de proasta, si daca se poate sa imi primesc punctele inapoi. Nu veni, BogdanM, sa dai direct t/c, si asteapta si parerile altora. Chiar sunt curios daca toti sunt atat de gresit orientati ca tine. Imi pare rau daca am jignit pe cineva.
 5. Ultimul post castiga!

  Daca Ion are 5 lei si vede pe strada un extraterestru cu palarie verde, cate specii de maimute exista pe luna?
 6. Ultimul post castiga!

  Pentru o viata sanatoasa, evitati consumul de sare, zahar si grasimi.
 7. Poveste infinita...

  Dar la un moment dat, nu a mai intrat o vreme din cauza..
 8. Sall

  Bine ai venit pe server!
 9. Prezentare Mihai

  Bun venit pe addicted! :)
 10. cerere grad helper Prison

  Cererile de helper se fac la sectiunea de cereri, nu ai respectat modelul.