Nokturna

Addicted Gamers
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Nokturna

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 1. Cerere Robber

  1. Cu ce nick joci pe server ? : NeverVAC 2. Ce factiune doresti ? : Robber 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : E noua si eu am fost prin toate factiunile, vreau sa le incerc si pe cele noi 4. Ai citit regulamentul ? : Doamne Fereste! 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : Doar dimineata cate 2 ore si seara tot 2 ore 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? : Nup 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Da, trebuie sa fur si sa fac killuri! 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Jucator vechi, bun, si cam atat.
 2. Cerere Dealer NeverVAC

  Cred ca de cateva zile tot intru pe joc zilnic si tu nu ma vezi =]]]] Ti-am scris si pe clan chat
 3. Cerere Dealer NeverVAC

  1. Username : NeverVAC 2. Numele tau : Raul 3. Id-ul de skype : Nokta Core 4. De ce crezi ca meriti sa faci parte din aceasta factiune ? : Vreau sa incerc experienta de a fii dealer + ca joc pe server de mult timp si stiu pvp o groaza. 5. Ai citit regulamentul ? : Nu am vrut dar il voi aplica 6. Descrie-te in cateva cuvinte : Pro player cesegou one tep ScreaM cs:go =]]]] Sunt bun,stiu pvp, stiu toate injuraturile de pe lumea asta cu ajutorul lui Vadim Tudor #Adu-miNistePulpiceDePui Dar n-am sa le folosesc!
 4. Cerere Helper GTA (PE BUNE)

  Nume: Raul Nume in joc: NeverVAC Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):mute si kick Descriere scurta,35-40 cuvinte:Am 14 ani maine fac 15,si vreau sa am experienta de a fii Helper sau Membru STAFF Adresa (ID) Skype:Nokta Core Nick+ID discord (obligatoriu):NeverVAC #6421 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Da detin,dar se aude foarte naspa Primele 7 cifre din CNP :5020616 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:GTA Cat timp poti dedica serverului:Minim 2 ore pe zii De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ajut playerii sa joaca mini game-ul GTA si sa inteleaga modul de joc Ai citit regulamentul?:Daca spun da,ma crezi?
 5. Cerere Helper GTA

  CNP-ul nu e cel bun Cel bun este:1403242
 6. Cerere Helper GTA

  Nume: Raul Nume in joc: NeverVAC Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):mute si kick Descriere scurta,35-40 cuvinte:Am 14 ani maine fac 15,si vreau sa am experienta de a fii Helper sau Membru STAFF Adresa (ID) Skype:Nokta Core Nick+ID discord (obligatoriu):NeverVAC #6421 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Da detin,dar se aude foarte naspa Primele 7 cifre din CNP :1980710 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:GTA Cat timp poti dedica serverului:Minim 2 ore pe zii De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ajut playerii sa joaca mini game-ul GTA si sa inteleaga modul de joc Ai citit regulamentul?:Daca spun da,ma crezi?
 7. Reclamatie mrbton

  Nick-ul tau : NeverVAC Nick-ul celui reclamat : mrbton Descrie situatia : mi-a dat mute fiindca am zis ca nu are 16 ani si pentru ca am spus ca stafful nu mai era ca in trecut Data :6/14/2017 Dovezi :
 8. Cerere Mafie Nokturna

  1.Nick:Nokturna 2.Varsta:14 3.De ce vrei sa faci parte din Mafie?:Vreau sa intru in acest grup fiindca imi place sa joc cu cei din Mafie 4.Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru grupul Mafia:M-as califica in mafie pentru ca mi-ar placea mult sa joc in acest grup 5.Ai citit regulamentul specific sub-serverului GTA?:Pentru ce? 6.Ai fost in conflict cu un membru al staffului? Daca da de ce?:Nu,nu am fost si nici nu voi fii. 7.Dovada cu nivelul tau:nu am dovada pentru level!
 9. Overwach in minecraft!!!

  Cand deschideti serverul,cat mai repede sper!