TheIronGamer

Game Administrator
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by TheIronGamer

 1. Imi pare rau pentru toti cei care au murit.. sunt evenimente foarte dezastroase care sau verificat in cursul anului trecut si al acestuia. Ne amintim de dezastrul din nordul italiei in care un hotel a fost distrus de o avalansa puternica. Eu am avut parte de aceste evenimente cand stateam in Italia (Ravenna, Emiglia-Romagna) Nu am fost afectat de cutremur foarte mult dar totusi l-am simtit. Le multumesc echipelor de interventie care au ajutat la gasirea victimelor si incercarea de a le salva.
 2. Cerere Bulider - EAXING

  Vreau sa vad cv mai "fresh". Daca vei face asta de la mine ai un PRO
 3. Cerere Builder - Hilloek

  Ceva ce chiar imi place, stilul si tot. Success in continuare !
 4. cerere de builder:MistikPvP

  Avem nevoie de cv mai "fresh". Nu de aceleasi tipuri de constructii. Avem nevoie de idei noi. Daca imi arati cv mai bun de la mine ai un Pro
 5. Propunere

  Nu stiu ce sa dau. Pro sau Contra, Intrun fel e o idee buna. Dar poate nu toti sunt de acord cu asta. La uni le place asa. Nush ce sa zic. Astept raspunsurile colegilor
 6. Afara

  =))) Adevarat, adevarat
 7. Reclamatie

 8. Cerere Builder

  Trebe sa faci constructii mai complexe nu doar niste statui. Trebe sa fii capabil in a face un spawn de la inceput , ca acel de la survival. Asta cautam noi
 9. Survival 1.12 Offline ?

  Este oprit momentan pentru ca face lag pe tot dedicatul... si de asta tot pica redis.
 10. Cerere unban

  Pai dc ai primit ban?
 11. Alegerea

  Parazitii Yasha sau Maa0007?
 12. Acum am chef de..

  chef de distractie
 13. Cât la sută?

  0% Cat la suta iti place de comunitate ?
 14. Model Afiliere

  Pentru ca clanul tau sa apara in lista noastra de clanuri de pe forum , Trebuie sa indeplineasca aceste 3 conditii: 1. Clanul sa aiba in descriere "Addicted2 community clan" Si forumul "addicted2.ro" 2. Clanul sa aiba macar 35/50 playeri. Si sa fie activ. 3. Leaderul clanului este obligat sa se ingrijeasca de sectiunea care ii este data in primire. Pentru a intra in posesia sectiuni pe forum si pentru a-ti integra clanul in comunitatea addicted2 trebuie sa creezi un topic aici completand urmatorul formular: Tagul clanului: Numele clanului: Playeri / 50: ID Skype: Alte detalii: ID Skype: paul.shadowpx@gmail.com (Administrator) Daca ti-a fost aprobat clanul vei primi imediat gradul de moderator pe sectiunea dorita. Vi se va sterge functia de moderator si sectiunea de pe forum in cazul in care activitatea lasa de dorit.Reclama la serverul tau pe unul din serverele comunitatii va fi pedepsita cu suspend permanent.
 15. Cerere Helper SkyBlok

  Te vad activ, Meriti o sansa ! Succes in continuare.
 16. Reclamatie

  Nsh dece mam bagat, scuzati!
 17. Help.

  Sectiune gresita !
 18. Mi-am pierdut casa..

  Vorbeste cu un operator sau leader. Multumim pentru post
 19. Model Cerere Unexpell

  Inainte sa faci o reclamatie ai obligatia de a citi regulamentele clanului Addicted2. Retineti faptul ca; daca ati primit expel din partea unu Administrator al clanului si/sau comunitatii nu aveti dreptul sa creeati o cerere de unexpel. Pentru a face o cerere de unexpell pe clanul nostru, te rugam sa respecti modelul de mai jos: Nick: Numele membrului din staff care te-a dat afara din clan: Dovezi: Alte detalii:
 20. Model Cerere Elder

  1) Nume: 2)Nume in joc: 3) Warnuri primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): 4) Descriere scurta,35-40 cuvinte: 5) Adresa (ID) Skype: 6) Nick+ID discord (obligatoriu) 7)Primele 7 cifre din CNP : 8) Pe ce clan esti cel mai activ: 9) Cat timp poti dedica clanului: 10) De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: 11) Ai citit regulamentul?:
 21. Regulament Staff

  Orice staff care nu respecta acest regulament va fi SANCTIONAT CU REMOVE ! Nu aveti voie: Sa abuzati de gradul dumneavoastra. Nu aveti voie: Sa da-ti grade la playeri invingatori la eventurile pvp daca acestia nu au castigat pe merit ! Nu aveti voie: Sa favorizati playeri ! Nu aveti voie: Sa da-ti grade la eventuri prietenilor vostri! Tot ce scrie in regulamentul jucatori este valabil si pentru staff ! Puteti fi sanctionati cu down , remove sau warn (la 3 warnuri remove!) Cand da-ti un warn/expel va rog sa anuntati pe confa staff , Sa va scrieti undeva: Numele playerului caruia ia-ti dat warn, cate warnuri a primit si motivul pentru care a primit warn ! Pentru orice neintelegere contactatima pe skype (ID: paul.shadowpx@gmail.com)
 22. Regulament Playeri

  Orice incalcare a regulamentului va fi pedepsita ! Cei care revin in timp ce au kick vor fi da-ti afara din clan ! Nu aveti voie sa prelungiti , pedepsele pot fi urmatoarele: Warn (1/7) la 7 warnuri primiti expel. Nu aveti voie sa scrieti cu caps, pedepsele pot fi urmatoarele: Warn (1/7) la 7 warnuri primit expel. Nu aveti voie sa faceti RECLAMA LA ABSOLUT NIMIC ! Pedepsele pot fi urmatoarele: Expel ! Nu aveti dreptul de a face o cerere unexpel ! Ai citit regulamentul ? Raspunsul corect: Ma obligi sa il citesc? Nu aveti voie sa stati inactivi mai mult de 2 zile (fara scutire) sau sa nu faceti crown pentru clan chest. Pedepsele pot fi urmatoarele: Warn (1/4) la 4 warnuri primit expel. Nu aveti voie sa jigniti stafful, pedepsele pot fi urmatoarele: Warn (1/3) la 3 warnuri primit expel. Orice warn sau expel trebuie sa fie insotit de dovezi (In caz ca playerul sanctionat va face reclamatie) ! Cand primiti un warn stafful are obligatia de a va anunta asta ! Atentie ! Regulamentul poate fi modificat fara nici o advertizare ! Va recomand sa il cititi macar odata pe saptamana ! Orice dauna adusa clanului va fi pedepsita cu expel !
 23. Buna!!!!

  Bun venit in comunitate (cu cv timp mai tarziu dar nah)
 24. Hai noroc

  Bun venit in comunitate ! :)))
 25. Cerere Helper SkyBlock

  Cererile pt skyblock se fac la sectiunea skyblock. + Nu ai respectat modelul