leon_dmd

Addicted Gamers
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About leon_dmd

 • Rank
  Just got Addicted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA

Contact Methods

 • Facebook
  barbuceanu mihai
 1. Cerere Unban Skyblock

  Nick-ul tau:IHATEPINK Numele membrului din staff care te-a banat:ManuFermecatu21 Dovezi: http://imgur.com/a/gHBQf Descrie situatia:am intrat in lobi am apasat pe galeata cu lava si cica sunt banat , reason : NE MUTAM PE FUN,MULTYPLAY.RO #XSTURDZA96 WAS HERE ! Gata am luat unban Multumesc !
 2. Cerere = Prison =

  Eu iti dau dar vreau mai multa activitate de la tine !
 3. Cerere Helper

  N-am ce zice baiat de treaba , activ , de la mine ai
 4. Cerere Helper =Prison=

  Regulament Necitit
 5. Cerere Helper =Prison=

  Nume: Barbuceanu Leonard Nume in joc: IHATEPINK Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):da , vreo 2 Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut sunt leonard am 14 ani , sunt activ pe server cat si pe forum , si doresc sa devin un membru staff am mai fost helper dar din motive personale nu am putut fi activ dar va promit ca aceste lucruri nu se vor mai intampla ! Adresa (ID) Skype:leon_dmd incercati si Barbuceanumihai1 Nick+ID discord (obligatoriu):#8971 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:da pot Primele 7 cifre din CNP :5030509 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Prison Cat timp poti dedica serverului:6-7 ore zilnic De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:pentru a opri jignirile si limbajul pe server Ai citit regulamentul?:04042011
 6. Cerere Helper =Prison=

  Nume:Barbuceanu Leonard Nume in joc:IHATEPINK Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):da din cauza ca am spamat si am jignit un player care facea reclama , dar intr-un final el a fost spus de catre mine la un Administrator si el a fost banat ! Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut,eu sunt leonard si am 14 ani , am mai fost helper pe acest server nu cu mult timp in urma dar a trebuit sa renunt pentru ca nu puteam fi activ nici pe Minecraft nici pe forum dar acum va asigur ca nu se va mai intampla ! Adresa (ID) Skype:leon_dmd va rog incercati daca nu merge : barbuceanumihai1 Nick+ID discord (obligatoriu):#8971 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da , pot participa Primele 7 cifre din CNP :5030509 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Prison Cat timp poti dedica serverului:6-7 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Pentru a pedepsi jucatori ce incalca regulamentul Serverului! Ai citit regulamentul?:04042011
 7. Cerere Helper

  Cnp Invalid
 8. Cerere Helper =prison=

  Nu te-am vazut ajutand playeri si nu ai o activitate mare pe server !
 9. Propunere Sectiune

  Acid Islands este un minigame dragut cu minioni care te ajuta la minat si apa fiind acida iti iei damage trebuie sa te feresti de apa si din punctul meu de vedere mi se pare foarte dragut .Sper Ca in viitor se va adauga , eu voi fi un player fidel la acea sectiune .
 10. Cerere Helper =Prison=

  5030509 acesta este cel corect am facut o incurcatura am gresit tastele dar acum am reparat pentru ca nu am fost atent am facut cererea noaptea .
 11. Fallout4 /

  Cine ar vrea sa-l incerce
 12. Far Cry Primal

  Ati vrea Sal incercati ?
 13. Slime Rancher

  Cum vi se pare , cu adevarat este foarte dragut
 14. Crazy Frog

  Un mic comentariu dca lati incercat
 15. Six Gun

  Comentari scurte