Tatsu

Administrator
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tatsu

 1. Cerere avatar

 2. Cerere Avatar

 3. Cerere Designer SirStefano

  Imi cer scuze am vazut creatiile tale, nu mi-au aratat ca sti sa faci mare lucru.Pe mine nu ma impresioneaza niste stock-uri care le poti gasi si pe net, eu vreau sa vad cum sti sa lucreazi cu efectele vizuale (nu neaparat gif).Revino cu alta cerere cand o sa ai mai multe lucrari daca vrei.
 4. Portofoliu - Tatsu

  Ilustratii Profil Steam : Exemplu profil cu una din aceste ilustratii :http://steamcommunity.com/id/tatsu21/ Avatare Forum: Altele :
 5. Portofoliu - Tatsu

  da stiu dar nu imi place sa fac text mai complex
 6. Cerere Afiliere Smart.Addicted2.Ro

  Nu primim servere hostate la orce firma de hosting.
 7. Afiliere Sky-Network

 8. Cerere Avatar

  cu placere
 9. Afiliere Sky-Network

  Sa imi raspunzi pe skype ti-am dat cerere de prietenie
 10. MuAddicted DB NOU !!!

  din cate am testat puteti sa va faceti cont pe http://mu.addicted2.ro/
 11. MuAddicted DB NOU !!!

  intra pe https://discord.gg/KTAcWP si daca sunt ceva buguri dai cu @Tatsu sau @yasha sau imi puteti zice pe skype id: radu4cristian1@gmail.com sau la ndrey88
 12. Model: Nume: Autor: Sursa: Imagini:
 13. [Model] Postare Shader

  Model: Nume: Autor: Sursa: Imagini:
 14. [Model] Postare

  Model: Nume Pack/mod/enb: Autor: Sursa: Imagini: Atentie!!! Toate postarile trebuie sa aiba urmatoarele prefixuri pentru a fi diferentiate. [TP]-Texture Pack [M]-Mod [EMB]
 15. 1. Nume: 2. Vârsta: 3. Experientă în photoshop: 4. O lucrare la alegere (avatar/semnătură/banner): 5. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: 6. Link către portofoliul tău: 7. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): 8. ID Discord: ATENTIE!!! Avatarele nu trebuie sa depaseasca dimensiunea standard a forumului (150x300), avatarele care depasesc aceste dimensiuni vor fi sterse.
 16. [Model] Cerere avatar/banner

  MODEL CERERE: Imaginea stock (posteaza link către imagine). Textul dorit (optional). Indicatii (optional). ATENTIE!!!: Cererile care nu respecta modelul sunt inchise din start. Pentru a face cerere avatar trebuie sa ai minim 25 posturi.
 17. [Model] Cadouri PhotoShop

  Aici aveti un model pentru a posta cadourile voastre creeate in photoshop: Model: 1. Numele tau: 2. Numele celui care ii oferi cadoul: 3. Cadoul:
 18. [MODEL] Reclamatie

  Inainte de a face o reclamatie sunteti obligati sa cititi regulamentul playerilor. Nick-ul tau : Nick-ul celui reclamat : Descrie situatia : Data : Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:
 19. [MODEL] Cerere Unban

  Inainte sa faci o reclamatie ai obligatia de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro. Retineti faptul ca; daca ati primit ban din partea unui Administrator al serverului si/sau comunitatii nu aveti dreptul sa creeati o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecti modelul de mai jos: Nick: Pe ce subserver ai primit ban: Numele membrului din staff care te-a banat: Dovezi: Alte detalii:
 20. [MODEL] Cerere Helper

  Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro Înainte de a fi o echipa, suntem prieteni, uniti de un scop comun si condusi de multa pasiune. În continuare ne dezvoltam echipa cautând oameni implicati care îsi doresc sa lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp si dorim sa ne marim Staff-ul cu un coleg Helper. I. Descrierea rolului: Colegul nostru Helper va face parte din echipa Minecraft. Cautam o persoana care sa lucreze eficient în echipa. Pentru noi este esentiala capacitatea de a comunica cu ceilalti membri ai echipei, de a oferi si primi feedback si de a contribui la dezvoltarea profesionala a colegilor prin prisma propriei experiente. Ne plac persoanele eficiente, care au initiativa, îsi fixeaza obiective clare si sunt motivate sa depuna efort pentru atingerea lor. II. Responsabilitati: Asigura suport si ofera informatii jucatorilor pe chat; Contribuie la îmbunatatirea conditiilor de joc si la mentinerea unui mediu cât mai placut atât pe server cât si pe chat; Mentine relatia cu jucatorii; Ofera sprijin si contribuie activ la dezvoltarea profesionala a colegilor din echipa; Se documenteaza permanent cu privire la modificarile aduse regulamentelor; Participa la activitatile specifice de organizare a serverului; Colaboreaza cu membri celorlalte grupuri de staff; III. Cerinte: Trebuie sa citi?i regulamentul înainte de a posta cererea. Nu acceptam cererile postate înainte de citirea regulamentului. Trebuie sa aveti cel putin 48 de ore jucate pe sectiunea respectiva Persoana responsabila, organizata si eficienta în gestionarea activitatilor; Persoana care actioneaza din proprie initiativa; Aptitudini foarte bune de comunicare si munca în echipa; Atentie la detalii; Vârsta minima acceptata este de 14 ani; Daca esti interesat/a de acest rol si îndeplinesti criteriile de eligibilitate, te rugam sa creezi un topic nou specificând sub-serverul pentru care doresti sa aplici, respectând modelul de mai jos. IV. Titlu: Cerere =nume= Prenumele tau: Cu ce nick-uri joci pe server: Primele 7 cifre din CNP: Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Discord (Obligatoriu) : Skype (Obligatoriu) : Ai citit regulamentele? : Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata Prânz Seara Dimineata Prânz Dimineata Seara Prânz Seara Atentie! Doar membri staffului au drept de vot la cereri. Trebuie sa primiti minim 4 voturi pro pentru a intra în perioada de proba. Aveti dreptul la 1 cerere pe saptamâna, asa ca faceti bine si completati cererile cum trebuie. Cererile incomplete sau care nu indeplinesc cerintele de mai sus vor fi respinse din start, iar cele valide vor fi verificate în limita timpului disponibil.
 21. Cel mai staff

  Din ce ati dat, reiese ca RaRes14M nu are dovada pentru kick-ul dat.Va fii sanctionat .
 22. Unban Zenthon!

  Banul a fost dat pe 2017.11.25 Trebuie sa scri motivul pentru ce ai primit ban nu reson-ul Cerere unban se face dupa 48 de ore de la primirea banului.
 23. Radio

  Ce tip de muzica vreti sa predomine pe radio-ul server-ului
 24. Intrebare

  in seara asta sau maine