Tatsu

Administrator
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tatsu

 1. Cerere UnBan

  o sa primesti unban
 2. Cerere UnBan

  daca pui o dovada prin care sa arati ca ai 2 frati imediat iti scoatem ban-ul
 3. Reclamatie OmgItzGamer

  Topic mutat la sectiunea potrivita
 4. Reclamatie ElTroll

  in cursul acestei zile vei primi unban
 5. Reclamatie MarianCS

  Warn Post Hunt
 6. Ce-ai face daca....?

  As dormi in vana. Ce ai face daca ai avea un iaht?
 7. Cerere helper Survival 1.12

  CNP Fals
 8. Cerere helper -SURVIVAL-

  CNP Fals. +warn pentru raport facut aiurea
 9. Cerere Helper SkyPvp

  sectiune gresita
 10. Propunere Creative

  Iti multumim mult pentru munca depusa dar deocamdata avem un spawn pe Creative.
 11. Cerere Helper

  Din pacate nu ai pus primele 7 cifre din cnp. Primele 7 cifre din cnp sunt data nasteri si sexul.
 12. Mentenanta Motivul mentenantei este ca am neglijat serverul de samp de la deschiderea lui si vreau sa fac un update. Update pana in 23.7.2017 Am fixat bug-ul la /vipname.(cand puneai vipname pe masina se punea si pe alte masini de pe server) Am schimbat fontul de la /vipname. Am adaugat mai multe culori la /vipnamecolor.(erau doar 2) Am modificat si imbunatatit sistemu de daily quests.(sunt mai multe misiuni , ai 2 misiuni zilnice si nu se mai pierde progresul de la misiune dupa restart) Am adaugat arena race in sf. Am adaugat 10 sloturi de masini .(inainte erau maxim 6) Am modificat/adaugat radiouri si de acum poti pune muzica de pe youtube. Am modificat textdrow speedometer/logo. Am redus ecpnomia si scos bonusu de la inceput.(era inutil si multa lume iesea din cauza bonusului) Am imbunatatit sistemu de licitatii. Am adaugat /blackjack la cazino. Am schimbat spawn-ul in ls.(era in lv si toti cei care intrau vroiau spawn in sf) Update pana in 25.7.2017 Am adaugat leaders pentru a vedea lideri on. Am adaugat /savevehicle si /deletevehicle pentru a salva/sterge masini din mapa.(pentru admini)
 13. Nu ai respectat modelul.+1 warn pt caps lock
 14. Cerere Helper Zent0rnix

  Server-ul este in mentenanta
 15. Cerere Helper

  CNP FALS. Pentru stiinta ta la inceput pui 5 deoarece esti nascut dupa anul 2000
 16. [Model] Cereri Helper

  Cereri Helper Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro este unul dintre cele mai populare și mai puternice servere de Minecraft din România. Înainte de a fi o echipă, suntem prieteni, uniți de un scop comun și conduși de multă pasiune. În continuu ne dezvoltăm echipa căutând oameni implicați care își doresc să lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp și dorim să ne mărim Staff-ul cu un coleg Helper. Cerințe: Experiență de minim 1 luna; Persoană responsabilă, organizată și eficientă în gestionarea activităților; Persoană care acționează din proprie inițiativă; Aptitudini foarte bune de comunicare și muncă în echipă; Atenție la detalii; Minim 30 postari pe forum; Respectarea regulamentelor si activitate in proiectele de dezvoltare a serverului. Dacă eşti interesat/ă de acest rol şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să creezi un topic nou respectând modelul de mai jos Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie prezentate mai sus. Model: Titlu: Cerere Helper =sectiune= Nume: Nume in joc: Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Descriere scurta,35-40 cuvinte: Adresa (ID) Skype: Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Primele 7 cifre din CNP : Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cat timp poti dedica serverului: De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Ai citit regulamentul?: Atentie! Doar membrii staffului au drept de vot in cereri. Trebuie sa primiti minim 4 voturi pro pentru a intra in perioada de proba. Numărul celor selectați depinde de nevoile curente și/sau viitoare ale secțiunii. Aveti dreptul la 1 cerere pe saptamana, asa ca, faceti bine si completati cererile cum trebuie. Regards, Addicted2.ro Team
 17. test

 18. Cerere Helper :3 :>

  Nici macar nu ai cont.
 19. Cerere Helper - ZennoiT.

 20. [Model] Cerere Helper

  Cereri Helper Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro este unul dintre cele mai populare și mai puternice servere de Minecraft din România. Înainte de a fi o echipă, suntem prieteni, uniți de un scop comun și conduși de multă pasiune. În continuu ne dezvoltăm echipa căutând oameni implicați care își doresc să lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp și dorim să ne mărim Staff-ul cu un coleg Helper. Cerințe: Experiență de minim 1 luna; Persoană responsabilă, organizată și eficientă în gestionarea activităților; Persoană care acționează din proprie inițiativă; Aptitudini foarte bune de comunicare și muncă în echipă; Atenție la detalii; Minim 30 postari pe forum; Respectarea regulamentelor si activitate in proiectele de dezvoltare a serverului. Dacă eşti interesat/ă de acest rol şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să creezi un topic nou respectând modelul de mai jos Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie prezentate mai sus. Model: Titlu: Cerere Helper =sectiune= Nume: Nume in joc: Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Descriere scurta,35-40 cuvinte: Adresa (ID) Skype: Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Primele 7 cifre din CNP : Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cat timp poti dedica serverului: De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Ai citit regulamentul?:
 21. [Model] Propunere

  Propuneri Pentru a ne impartasi o propunere te rugam sa respecti modelul urmator: Nume: Propunere: Sub-Server: Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Poze/Film: Ceva de adaugat?: Retineti : Propunerile fara rost (topicurile facute in plictiseala) nu vor fi luate in evidenta, ci vor fi sterse in mod automat, iar autorul acestora va fi sanctionat.
 22. Cerere Helper by PowerG

 23. Cerere Helper 2 <3

  aici nu este cerere de up.