ciprian_yt6

Game Administrator
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About ciprian_yt6

 • Rank
  Community Developer
 • Birthday 05/07/2000

Contact Methods

 • Skype
  CiprianX6
 • Facebook
  mihaiu ciprian

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Gender
  Male
 1. Reclamatie JellyGames

  Nerespectarea modelului de reclamatie,Dovezi inexistente ,insultare Staff.
 2. Reclamatie Karamel

  Eu nu cred ca sunt analfabet ,daca mai gresesc si eu un cuvant doua ,mai gresesc si eu ca toti ceilalti. dar spre deosebire de tine ,auzi cica sunt analfabet, uitete mai intai la tine si invata sa citesti si dupa vorbesti cu mine se vede destul de clar ca nu sti sa citesti de exemplu: 3.făceai reclamați peste reclamați din ori-ce motiv. cum sa fac reclamatii fara motiv? Ai citit corect?, te rog sa te mai uiti odata. eu zic ca acum am scris foarte corect ,ca fapt teas ruga sa inveti romana si dupa sa i corectezi pe ceilalti.
 3. Reclamatie Karamel

  KamaSutra sa te informez din ce motiv ai luat ban ,motivele sunt urmatorele: 1.Te luai de aproape toți din staff. 2.te luai de jucatori [îi injurai,vorbeai urat cu ei,îi luai la misto,etc] 3.făceai reclamați peste reclamați din ori-ce motiv. Eu in locul tau nu m-aș mira , drept din ce motiv ași fi luat ban!..
 4. Reclamatie

  Din Punctul Meu de vedere nu ai lag, se observa destul de clar. Pe filmarea lui jelly ca ai AntiKnobac.
 5. Reclamatie

  Din Aceasta Dovada nu se inteleg prea Multe Lucruri.La fel si eu il Rog pe JellyGames Sa prezinte Dovezile.
 6. Reclamatie ciprian_yt6

  Eu nu cred ca sunt asa cum spuneti voi ,Dar pe putin ma itereseaza fiecare sa creada ce vrea, Avand invedere ca ai spus "ce naibi ani ai ma ciprian" Aici se intelege ca mai injurat-Dar daca nu e asa Te rog sa scri logic si corect. data viitoare
 7. Reclamatie ciprian_yt6

  Este imposibil Nu este niciun Bug un cont care nu il mai folosesti dispare dupa 2-3 zile,Dar daca e asa cum spui tu ,Vreau sa vad Dovada ca ai dat Unregister la contul ala,
 8. Reclamatie ciprian_yt6

  Nu te inteleg Du pa ce Esti vinovat ,tu si nu sti ce ai spus pe chat ,De ce mai faci reclamatie. Dovada:
 9. Reclamatie ciprian_yt6

  Dovezile sunt destul de clare,Avand in vedere ca doar cu ele potem afla adevarul ,iti voi dovedi ca Nu ai dreptate.Nici Macar nu este un nume gandit,Si din cate stiu ai primit ban de la consola 2h pe contul KamaSutra si mai aveai un cont nebanat ,dar tei mai facut unul. Dovada:
 10. Reclamatie Neyash

  Dovei inexistente Te rugam sa faci rost de dovezi
 11. Reclamatie ciprian_yt6

  In primul Rand Daca erai in locul meu cretca Procedai Pa fel In al doilea rad In chat se vede ca eram ocupat deja cu alta problema care nu includea chatul ,Eu in acel timp I confiscam la un jucatoru ui item modat ,Eu nu ma pot inparti In mai multe persoane : Dovada :
 12. Reclamatie ciprian_yt6

  Cuvantul [mati] Din cate stiu se considera Limbaj asta Numesti a find Nimic Sau Poti Am inteles Eu gresit ,Guvantul {Mati} Poate avea Mai multe sensuri Eu din cate stiu Un membru Staff Trebue sa Actionezi Din instinct ,Nu sa stea Sa il Intrebe ,sa dau un exemplu la o reclama ,Nu intreaba persoana care a facut reclama ai facut cumva reclama sau dor mi se pare ,Noi membri staff Trebue sa actionam in asemanea cazuri cat ma repede.
 13. Reclamatie ciprian_yt6

  Desi eu cotizand ca xCherry omorand aproximativ toti jucatori ca avand Hack {killAura}.Recunos ca am gresit si ca i-am dat jail acestui jucator doar cu presupunere, Totodata promit ca data vitoare voi fi mai atent!
 14. Reclamatie RaresGH

  Dovezile sunt destul de clare! Jucatorul va fi sanctionat.
 15. Reclamatie ciprian_yt06

  si ko04 a spus asta Dovada: si mie mio zis cineva sau scrie undeva ca de la drogri scrie asa