TheSpearKiller

Addicted Gamers
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About TheSpearKiller

 • Rank
  Devoted

Personal Information

 • Country
  ROMANIA

Contact Methods

 • Facebook
  Spear Smith
 1. Reclamatie LaurNdC1

  Te rog da-mi dovezi clare ca mai era un player care a murit. Stafful dovedeste primul in situatii de genul.
 2. Reclamatie LaurNdC1

  Nu e vina mea ca ai pornit prea tarziu. Fara dovezi nu rezolvi nimic. Vreau dovada ca erau 2 playeri care au murit. Eu am dat dovezi, cu toate ca stafful ar trebui sa aiba mai multe dovezi.
 3. Reclamatie LaurNdC1

  Dovada e in reclamatia mea. Ai poze cu itemele mele in mana. Tu imi poti dovedi ca erau doi playeri? in afara de mn si jelly.
 4. Reclamatie LaurNdC1

  Laur, m-ai mintit ca nu mi-ai luat itemele. Addicted2, macar aveti grija de adminii pe care ii aveti, daca nici in ei nu putem avea incredere, atunci in cine?
 5. Reclamatie LaurNdC1

  Nick-ul tau : TheSpearKiller Nick-ul celui reclamat : LaurNdC1 Descrie situatia : ma distram cu JellyGames, sarind de pe un mmunte, iar eu am sarit gresit si am murit. Mi-au disparut itemele, iar Jelly s-a trezit la jail pe motiv de trap. I-am spus respectivului admin ca am fost de acord sa mor si i-am spus ca jelly nu are nicio vina,dar el nu a inteles. Vreau dovezi clare asupra faptului ca Jelly a facut trap. Data : 15/8/2017 ora 12:15 AM Dovezi :
 6. Cerere helper survival

  -Nume: Mihai -Nume in joc: TheSpearKiller -Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): un mute pentru ca am uitat caps on. -Descriere scurta,35-40 cuvinte: Ma numesc Mihai si joc minecaft din 2014 imi place minecraft si sunt pasionat de constructii locuiesc in Iasi sunt un tip sociabil creativ si glumet. -Adresa (ID) Skype: addictedbyminecraft -Nick+ID discord (obligatoriu): TheSpearKiller#4302 -Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da -Primele 7 cifre din CNP : 5030310 -Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival -Cat timp poti dedica serverului: 4-5 ore pe zi -De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ajut serverul, mentinand chat-ul curat pe cat posibil, si ajutand playerii. -Ai citit regulamentul?: De ce l-as citi ?
 7. Cerere unban

  Problema e urmatoarea: Daca ai multi account (mai mult de 2 conturi, iar tu ai mai mult de 2 conturi), esti pedepsit conform regulamentului: Regula nr. 13. Trebuia sa citesti regulamentul, si dupa sa faci reclamatia; macar atat sa fi facut. Sper ca te-ai lamurit. Cer T/C.
 8. Reclamatie Iverol

  Trebuie sa ai un video ca dovada, din poza aia nu inteleg nimic.
 9. Cerere Grad Helper

  esti activ pe server si ajuti jucatori. Meriti o sansa. Nu imi amintesc sa iti fi dat mute vreodata.
 10. Cerere Grad Helper

  nu imi amintesc sa te fi vazut vreodata pe sv, si nici nu ai 30 de posturi.
 11. Reclamatie abuz tp

  imi voi schimba parerea cand vei aduce dovezi.
 12. Reclamatie JellyGames

  Se intelege din context ca la Jelly te refereai. Si daca noi suntem copii de 13 ani, tu cati ani ai? Gandeste-te la asta. Dupa cum te-ai asteptat, intr-adevar, injuri foarte mult. Ti-am dat mute de o gramada de ori: si eu si JellyGames. Si, apropo, am dat /tp doar odata lui JellyGames.
 13. Reclamatie Enzo

  1. Trebuia sa dai scutire. 2. Nu vad vreo dovada.
 14. Reclamatie contra Helper

  Normal ca suntem mana in mana; suntem staff.
 15. Cerere helper Survival

  nu te vad ajutand playerii, ba din contra; deseori te vad in jail.