NicoleHickney_

PLAY Staff
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NicoleHickney_

 1. Reclamatie NicoleHickney

  Am ras cu lacrimi la faza asta, daca playerul e suspectat de hack/mod sau alte chestii, pot sa-i fac control skype/discord si sa vad in F3 care e faza. Tocmai ce ai zis ca "nu e o regula", serios? Pai ce facem aici? Ne dam cu parerea? "ar fi, nu ar fi..." 1. Nu am acc la GM sa iau potiune. 2. Mi s-a mai zis ca folosesti moduri sau hack-uri chiar pe chat. 3. Daca tu crezi ca ai dreptul de a refuza partajarea atunci ai tempban, nu vrei control e fix problema ta. Tu ai venit la mine sa-mi spui ca nu vrei partajare, dar tot tu nu vrei sa iei unban. 4. Am dreptul sa-ti dau tempban daca nu accepti partajarea, sa te pot vedea mai bine cu F3, pe care tu nu il ai in poza : https://imgur.com/a/jHiMD 5. Poate ca tu nu ai folosit, sau da, nu am de unde sa stiu daca nu mi-ai dat partajare, ai refuzat e problema ta.
 2. Reclamatie NicoleHickney

  Ti-am spus de ce am zis "stai putin ca am treaba" In regulament poate nu scrie, dar eu vreau sa vad cu ocii mei ca tu sau alta persoana este suspecatat de hack + ca eu nu stau sa caut la player tot pc-ul ca vrei tu, poate detine hack, dar nu-l foloseste, sau il foloseste in alte domenii. Legat cu poza, cu "blocarea imaginii" nu ai cum sa dovedesti pentru ca e doar o poza si sta acolo, fara sa se miste. Tu gandesti ce spui? Cum ai vrea sa fac control fara skype/discord? Omule, documentele sunt inutile la vazul unui player... acel document se poate lua prin descarcare, + ca poti sa-ti pui minecraft-ul full ecran si nu poate vedea acele "documente" sensibile si daca sunt deschise le poti inchide... Spui ca am abuzat de tp, eu ti-am dat tp sa fi in fata mea cand faci partajarea, da? mi s-a zis pe helpop ca esti suspectat de un mod/hack, eu ti-am oferit 3 MIN. sa-mi dai discord-ul / skype-ul, si nu e o amenintare. Poti intreba si colegii mei de pe gta, cum ar fi AngelTouch, sau SebaGeleu. unul din ei. Imi place ca spui doar ce am facut eu, nu si tu. Doavada pentru acel "mod" :
 3. [SURVIVAL]Concurs PvP 1v1

  NicknameSurvival 1.8 : NicoleHickney Vrei sa participi? : Normal. Care este ata & ora in care se organizeaza concursul PvP? : Sambata ora 20:00 (27.01.2018) Alte informatii : -
 4. Reclamatie NicoleHickney

  Deci. Daca o luam normal, chestia e ca daca iesi, indiferent de problema, iei tempban, pentru refuz control, da? Pai uite, iti poti lua un nou launcher care nu cauzeaza probleme, la elefantul manole i-am zis sa-mi dea skype, nu l-am obligat, apoi a zis ca are discord, am zis hai pe discord, mi-a dat partajare Nu ma intereseaza problema pe care o ai tu, eu i-am cerut poza sa ma uit bine daca are rost controlul pe care il fac eu sau nu. P.S : Te-ai deconectat = tempban pentru deconectare in timpul controlului. Daca un player nu are skype are 5 min. sa-si faca unul si sa-mi dea partajare, a zis ca are discord (elefantulmanole) si am facut-o pe discord, chestia e ca am o problema in familie si e cam des Dovada : Sa tinem cont ca ti-am dat si tphere. (Puteai sa si minti ca ai lag si ca nu poti intra pe mc, etc). Mi-ai dat poza cu ESC fix dupa ce ai iesit si atat. --> https://imgur.com/a/jHiMD
 5. Post Sunset_Girl9

  Se vede ca te-a atacat... desi nu are voie
 6. Reclamatie VladBaRcElOnA

  Dovezi neclare.
 7. Reclamatie !!

  Dovezi neclare.
 8. Cerere Mafie

  Nu esti activ
 9. Cerere Terrorist

  Regulament necitit
 10. Vreau dealer

  Regulament necitit.
 11. Cerere Mafie

  Esti activ
 12. Cerere Mafie

  Esti activ
 13. Cerere Mafie

  Esti activ
 14. vreau să fiu în Swat

  1. Nu vad dovada de politie 2. Model nerespectat
 15. Cerere Mafie

  Regulament citit
 16. Cerere Politie

  esti activ
 17. Cerere Politie

  Regulament necitit.
 18. Reclamatie!

  Filmare, nu poze.
 19. Reclamatie NicoleHickney

  Chestia e ca eu deabea am intrat pe server si vad chestia aia, trebuie doar sa scrii de exemplu "Cutarica killaura, bhop".
 20. Reclamatie NicoleHickney

  https://imgur.com/a/sICeT Nu ai voie sa folosesti helpop aiurea, helpop e pt HACKERI.
 21. jumster

  Nu ai respectat modelul
 22. Cerere Helper

  Mai schimbi mult cnp-ul? Sau ce facem aici?
 23. Cerere intrare in Politie

  Nu te vad deloc pe server.
 24. Cerere Terrorist

  Nu esti activ!
 25. Cerere S.W.A.T

  Esti activ succes