GabiRO

PLAY Staff
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About GabiRO

 • Rank
  Helper Survival
 1. Cerere Helper pe survival

  Nu ai citit regulamentul ! Ti-ai pus prietenii sa ma ameninte ? : http://imgur.com/IdolnFF
 2. Nume: Gabriel Nume in joc: GabiRO Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna Descriere scurta,35-40 cuvinte: Ma numesc Gabi ,am 17 ani, sunt din judetul Buzau ,sunt intelegator, calm si glumet. Adresa (ID) Skype: gaby.margarit1 Nick+ID discord (obligatoriu): GabiRO#0202 , sunt deja . Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da Primele 7 cifre din CNP : 5000903 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: 2-3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa revin in staff deoarece a fost o perioada minunata si am intalnit persoane de treaba (motivul pentru care am luat remove a fost inactivitatea , a fost o perioada in care nu am mai deschis PC-ul). Ai citit regulamentul?: "De ce l-as citi ?"
 3. Cerere Helper Suvival 1.8

  Nu ai citit regulamentul !
 4. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 5. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 6. Cerere Helper

  Nu ai citit regulamentul !
 7. Cerere Helper GangsterHD

  Nu ai citit regulamentul !
 8. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 9. Cerere helper SeKo.

  Foarte activ si mai ales de treaba.
 10. Cerere Helper

  Scuze de reply ,dar normal ca nu ma vedeti on si ca nu ajut playeri daca eu sunt on de la 22-23 pentru ca invat dupa-amiaza.Nici eu nu v-am vazut pe server pana acum.
 11. Cerere Helper

  Nume: Gabriel Nume in joc: GabiRO Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salutare ,ma numesc Gabi ,voi avea varsta de 17 ani , am o fire calma si foarte intelegatoare ,cu un temperament flegmatic.Sunt amabil si respectuos mai ales cu persoanele demne de respect. Adresa (ID) Skype: gaby.margarit1 Nick+ID discord (obligatoriu): GabiX#0202 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da ,pot participa in conferinte vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5000903 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: 2-3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ma alatur staff-ului deoarece am putina experienta si vreau sa fiu de ajutor. Ai citit regulamentul?: "Daca spun da , ma crezi ?"