GabiRO

PLAY Staff
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GabiRO

 1. Cerere Helper pe survival

  Nu ai citit regulamentul ! Ti-ai pus prietenii sa ma ameninte ? : http://imgur.com/IdolnFF
 2. Nume: Gabriel Nume in joc: GabiRO Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna Descriere scurta,35-40 cuvinte: Ma numesc Gabi ,am 17 ani, sunt din judetul Buzau ,sunt intelegator, calm si glumet. Adresa (ID) Skype: gaby.margarit1 Nick+ID discord (obligatoriu): GabiRO#0202 , sunt deja . Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da Primele 7 cifre din CNP : 5000903 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: 2-3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa revin in staff deoarece a fost o perioada minunata si am intalnit persoane de treaba (motivul pentru care am luat remove a fost inactivitatea , a fost o perioada in care nu am mai deschis PC-ul). Ai citit regulamentul?: "De ce l-as citi ?"
 3. Cerere Helper Suvival 1.8

  Nu ai citit regulamentul !
 4. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 5. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 6. Cerere Helper

  Nu ai citit regulamentul !
 7. Cerere Helper GangsterHD

  Nu ai citit regulamentul !
 8. Cerere Helper =Survival=

  Nu ai citit regulamentul !
 9. Cerere helper SeKo.

  Foarte activ si mai ales de treaba.
 10. Cerere Helper

  Nume: Gabriel Nume in joc: GabiRO Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salutare ,ma numesc Gabi ,voi avea varsta de 17 ani , am o fire calma si foarte intelegatoare ,cu un temperament flegmatic.Sunt amabil si respectuos mai ales cu persoanele demne de respect. Adresa (ID) Skype: gaby.margarit1 Nick+ID discord (obligatoriu): GabiX#0202 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da ,pot participa in conferinte vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5000903 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: 2-3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ma alatur staff-ului deoarece am putina experienta si vreau sa fiu de ajutor. Ai citit regulamentul?: "Daca spun da , ma crezi ?"
 11. Cerere Helper

  Scuze de reply ,dar normal ca nu ma vedeti on si ca nu ajut playeri daca eu sunt on de la 22-23 pentru ca invat dupa-amiaza.Nici eu nu v-am vazut pe server pana acum.