mrbton

Addicted Gamers
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

1 Follower

About mrbton

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Reclamatie TheArcher

  Nick-ul tau : mrbton Nick-ul celui reclamat : TheArcher Descrie situatia : El vorbeste cu "ma" si cu "ba" cand are admin. Ca staff nu ai voie sa vb cu asemenea cuvinte, pe langa asta el imi raspunde mie ca are voie cu ma/ba pt. ca "Daca vreau sa vorbesc cu ma si ba atunci aia e". Data : 14.08.2017 Dovezi : Imi pare rau dar nu stiu cum sa pun pozele pe imugur, dar am dovezi. Vi le pot arata pe skype : mrbton add2 (poza cu hoverboard)
 2. Cerere dealer

  Nu esti destul de activ
 3. cerere helper2

  1. Regulament necitit 2. Daca vrei staff trebuie sa ai obligatoriu skype 3. Nu te-am vazut niciodata online, si sunt activ gta
 4. Cerere Helper

  Regulament necitit
 5. Reclamatie Kiburici

  1. Poza nu e bine facuta 2. Nu se vede daca ai zis "nab" 3. A zis unu pe chat ca ai facut spam
 6. Cerere helper

  Va rog sa-mi dati RESPINS plsss
 7. Cerere Helper SkyBlock oKapYy

  Eu zic ca ai putea sa primesti gradul, sa-ti dea stafful o sansa.
 8. Cerere de Helper

  1.Nu ai citit regulamentul ! 2.Cererile de helper sunt inchise !
 9. Cerere helper

  Nume: Gabriel Borlovanu Nume in joc: mrbton Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Mi-am luat o data ban pt. relcama la acest sv si mute pt. limbaj. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Numele meu este Gabi. Eu vin din Arad. As dori sa fiu staff din nou pe acest server si s-o iau de la inceput. Adresa (ID) Skype: Gabimaster (poza cu hoverboard) Nick+ID discord (obligatoriu): Gabimaster (#1132) Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Nu imi merge microfonul, mi s-a stricat mufa. Primele 7 cifre din CNP : Nush ce e asta :D Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cel mai activ sunt pe skypvp, pe creative si pe GTA. Din cand in cand si pe prison. Cat timp poti dedica serverului: Cat trebuie. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa fiu din nou staff. Ai citit regulamentul?: Eu vreau gradul, nu regulamentul.
 10. Cerere helper

  Nume: Gabriel Borlovanu Nume in joc: mrbton Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Mi-am luat o data ban pt. relcama la acest sv si mute pt. lbj Descriere scurta,35-40 cuvinte: Numele meu este Gabi. Eu vin din Arad. As dori sa fiu staff din nou pe acest server si s-o iau de la inceput. Adresa (ID) Skype: Gabimaster (poza cu hoverboard) Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Nu imi merge microfonul, mi s-a stricat mufa. Primele 7 cifre din CNP : Nush ce e asta :D Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cel mai activ sunt pe skypvp, pe creative si pe GTA. Din cand in cand si pe prison. Cat timp poti dedica serverului: Cat trebuie. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa fiu din nou staff. Ai citit regulamentul?: Eu vreau gradul, nu regulamentul.
 11. Cerere helper

  Nume: Gabriel Borlovanu Nume in joc: mrbton Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Mi-am luat o data ban pt. relcama la acest sv si mute pt. lbj Descriere scurta,35-40 cuvinte: Numele meu este Gabi. Eu vin din Arad. As dori sa fiu staff din nou pe acest server si s-o iau de la inceput. Adresa (ID) Skype: Gabimaster (poza cu hoverboard) Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Nu imi merge microfonul, mi s-a stricat mufa. Primele 7 cifre din CNP : Nush ce e asta :D Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cel mai activ sunt pe skypvp, pe creative si pe GTA. Din cand in cand si pe prison. Cat timp poti dedica serverului: Cat trebuie. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa fiu din nou staff. Ai citit regulamentul?: Eu vreau gradul, nu regulamentul. Va rog sa-mi dati gradul, nu abuzez.
 12. Cerere unban

  Nick pe sv : mrbton ID skype : mrbton (poza cu hoverboard)
 13. Cerere unban

  Voi mi-ati dat ban cu reasonul add2 ban system, permanent. Macar sa-mi ziceti ce am facut. Sa-mi dati unban va rog, si daca tot gresesc lasati-ma cu deafult va rog mult.