artenital1

Addicted Gamers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

About artenital1

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 02/01/2002

Contact Methods

 • Skype
  live:arteni123

Personal Information

 • Location
  Iasi/Podu Iloaiei
 • Gender
  Male
 1. Propunere Semnatura

  M-am Gandit ca cu aceasta optiune ar fi mai decenta comunitatea! optiune : sa avem semnatura de exemplu sa zicem ca scriem un mesaj intr-un topic si cand il terminam la urma putin mai jos de mesaj sa fie o semnatura pusa din optiuni ! ca sa incheiem Mesajul Care l-am pus in acel topic ! Parerea mea despre aceasta optiune este ca ar fi mult mai fain sa nu mai scriem dupa ce am pus un mesaj dupa sa scriem altul sa putem doar 1 si in acel 1 mesaj sa fie si o semnatura care e selectata pusa din optiunile profilului si sa nu mai putem scrie alt mesaj in acel topic !
 2. Cerere Alaturare.

  Eu zic ca meriti o sansa! Cred ca te vei ocupa bine de comunitate!
 3. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Nick-ul tau : qImTalent Nick-ul celui reclamat : _NoSkillJustHax Descrie situatia : Pai eu incercam sa ma bat cu 2 playeri FireStone , _NoSkillJustHax (Staff) cand dupa ce am ajuns la spawn am scris pe chat Trololololo dupa mi-am luat mute 10 minute "prlg" ._. Prelungire inseamna sa scri asa gen: saaaallllll , Kfffffff , Salllutttttt , Bineeee , ce faciiiiii , Yeyyyy . Data : 30/06/2017 Dovezi :
 4. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Nick-ul tau : qImTalent Nick-ul celui reclamat : _NoSkillJustHax Descrie situatia : Pai eu ma bateam cu niste prieteni cand a venit _NoSkillJustHax Si sa bagat si ma omorat dupa eu i-am zis sa ma lase in pace si ma vazut ca... ai primit mute de la _NoSkillJustHax 1h 30min "Limbaj Staff" ._. Dovezi :
 5. Reclamatie Balaur3D

  adevarat abuzeaza de fly de vreo 7-8 ori l-am vazut ca abuza se ducea cu fly-ul undeva sa se ascunda si campa playerii!
 6. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Nick-ul tau : qImTalent Nick-ul celui reclamat : _NoSkillJustHax Descrie situatia : Pai eu l-am intrebt ceva ca un prieten a zis ca are prot modat prot 20 si eu l-am intrebat daca e asa si el mi-o raspuns am 30 Data : 26/06/2017 Dovezi :
 7. Prezentare qImTalent

  Nume: Stefan Arteni Nick: qImTalent Oras: Iasi/Budai ID Skype (optional): live:arteni123 Varsta: 14 ani Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Din greseala :) mi-am reamintit de Addicted2 si am zis dece nu sa intru si eu pe serverele acestui comunitati! Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: O Comunitate Buna, Nu este pic de lag pe servere, Si un Forum Destul De fain O mica prezentare generala: Ma numesc Stefan am 14 ani si m-am nascut pe 1.2.2002 Imi Place Sa ma joc minecraft, Pretec destul de mult pe aceste servere ale comunitate !
 8. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Nick-ul tau : ImTalent Nick-ul celui reclamat : _NoSkillJustHax Descrie situatia : Pai eu vorbeam pe chat cand m-am enervat ca aveam dropframe-uri am zis "bag picioru in dropframe-urile astea" si _NoSkillJustHax Mi-a dat Mute 10min Lbj .... "Bag picioru" nu inseamna o injuratura! unii oameni zic asta cand se enerveaza de ceva! Data : 25/06/2017 Dovezi :
 9. Reclamatie MisterW

  Nick-ul tau : ImTalent Nick-ul celui reclamat : MisterW Descrie situatia : Pai eu vorbeam pe chat cu niste prieteni cand am vazut ca un jucator krane_pvp a scris o propozitie cu "noob" si MisterW ia dat mute 10min cica "lbj" Data : 24/06/2017 Dovezi : P.S. Nu am prins partea in care Krane_PvP o zis "noob"!
 10. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Ala nu E spam se vede ca Paul112 o scris la cateva secunde 5-6 secunde... sa faci spam inseamna 3 lini 1 linie intr-o secunda
 11. Reclamatie _NoSkillJustHax

  Nick-ul tau : ImTalent Nick-ul celui reclamat : _NoSkillJustHax Descrie situatia : Pai... Eu stateam cu team-ul meu si faceam killuri cand am vazut ca cineva pe chat pe nume Paul112 (global) a facut spam de 2 lini si Dupa _NoSkillJustHax ia dat mute cica "10min Reason: Spam" Data : 24/06.2017 Dovezi :
 12. Reclamatie ImTalent

  Doamne Poti sa taci macar? lasa topicul asta.... eu mi-am facut treaba ... sa iti dau mute... si daca crezi sau nu nu vroiam sa iti dau dar vroiam sa rezolv chatul e problema ta cum dau eu mute?
 13. Reclamatie ImTalent

  Am facut eu poza?... nu ma gandeam sa fac ... daca aveam iti dadeam dovada si eu nu mint sa imi risc gradul pentru un mute?...
 14. Reclamatie ImTalent

  Ai scris 3-4 Cuvinte si foarte rpd... + Ca vroiai si sa injuri vad in poza + eram afk atunci am venit sa verific Chat-ul daca e tot-ul in regula.
 15. Cerere Helper SkyPvP

  Nume: Stefan Arteni Nume in joc: ImTalent Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Mute Descriere scurta,35-40 cuvinte: Pai eu Sunt Stefan si imi place Minecraft-ul , Si jocurile mici sa incep altele :) mereu mi-am dorit sa am grad pe un server mai maricel! Adresa (ID) Skype: live:Arteni123 Nick+ID discord (obligatoriu): ImTalent#2810 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da Primele 7 cifre din CNP : 5020201 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyPvP Cat timp poti dedica serverului: 4-5 ore pe zi De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Pentru-ca Sunt multi oameni care folosesc hack sau prelungesc injura spameaza etc... si asi vrea sa ma ocup eu de ei! Ai citit regulamentul?: daca spun da, ma crezi?